Sveiki o as apskritai jau nebezinau ko noriu visada ejau is proto del garbanu, o maniskis sako, kad dirbtinai sussuktos taip negraziai atrodo man norisi tokiu angelisko lengvumo bet kaip jas suorganizuot? taip pat uzsisakiau veliuma is kinijos ir noreciau seget geltonos spalvos gelyte kokia dabar klausimas: kaip visa tai sudet kartu?
QUOTE(Niushka @ 2011 03 16, 19:46)
Sveikos nuotakos,
Merginos gal zinote kur galėčiau gauti ar rasti gražių baltų gėlių į plaukučius?
As apie medžiagines
Merginos gal zinote kur galėčiau gauti ar rasti gražių baltų gėlių į plaukučius?
As apie medžiagines
cia gali uzsisakyti: Du ziedeliai
As tai jau nebezinau ka sugalvoti ka daryti su tais plaukais, labai noriu kuoduko, bet problema ta kad esu auksta ir nenoriu dar aukstesne buti, gal kas turi kokiu nuotrauku su kuodukais kurie yra zemiau padaryti. Aciu
QUOTE(skiedralka @ 2011 03 18, 15:43)
o koki veliuma galvojat i plaukus? ilga ar trumpa?
per ceremonija busiu su ilgu veliumu,o paskui zadu ji issisegti....
QUOTE(Blyksteli @ 2011 03 21, 11:20)
Sveiki o as apskritai jau nebezinau ko noriu visada ejau is proto del garbanu, o maniskis sako, kad dirbtinai sussuktos taip negraziai atrodo man norisi tokiu angelisko lengvumo bet kaip jas suorganizuot? taip pat uzsisakiau veliuma is kinijos ir noreciau seget geltonos spalvos gelyte kokia dabar klausimas: kaip visa tai sudet kartu?
Lengvas garbanas nesudėtinga padaryti su žnyplėmis
Dėl gėlės ir nuometo - gėlę geriau segti iš šono, tuomet ji matosi ir yra nekliudoma
QUOTE(skiedralka @ 2011 03 18, 17:43)
o koki veliuma galvojat i plaukus? ilga ar trumpa?
mano veliumas labai ilgas, ilgesnis už šleifą, ir puoštas mažytėm gėlytėm, tai kaip kažkas sakė pirmiausia žiūrėsiu, kad veliumas gražiai įsisegtų, o gėles galėsiu įsisegti ir per kitą šventę
QUOTE(Benice @ 2011 03 22, 00:28)
Lengvas garbanas nesudėtinga padaryti su žnyplėmis
Dėl gėlės ir nuometo - gėlę geriau segti iš šono, tuomet ji matosi ir yra nekliudoma
Na man kai padaro su bigudukais, tai kaip malvina atrodau o znyplem suktos nesilaiko paprasciausiai
temutes pagvinimui
DAR DIDESNIU foto neisejo idet?
uj puslapi, kad istampe, bet neina sumazint
Papildyta:
svarbiausia nesinervinti, viskas yra pataisoma
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(SummerXXX @ 2011 03 22, 09:44)
DAR DIDESNIU foto neisejo idet?
svarbiausia nesinervinti, viskas yra pataisoma
Papildyta:
oi kaip sunku man niekas nepatinka, http://www.google.lt.../...tx=62&ty=99 kaip jums si?