Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Figa- @ 2011 06 13, 23:38)

Mano pacios plaukai juodi, tiesus ir ilgi (zemiau liemens). Galvoju darytis sukuosena, kad visi butu sukelti, nes manau ir patogiau ir nebus taip karsta liepos menesi.
Taigi isties laukiu jusu nuomoniu. smile.gif
Aciu is anksto. !

Mano vestuvine suknele (ikeliu linka, taip lengviau bus visoms paziureti):
Mano vestuvines suknele

Nieko neišmanau tokiuose dalykuose (totaliai nekirpėja ir savo galvą nevisuomet sėkmingai susitvarkau), bet kaip ilgaplaukei ir prie suknelės atvirais pečiais, siūlyčiau susukti garbanas ir palikti plaukus palaidus

user posted image
Atsakyti
Jeigu grazus kaklas, nugara, tai suristi plaukai, sukelti idomaii i virsu tikrai turetu graziai atrodyti smile.gif Kaip ir nuotraukoje smile.gif
Zinoma, palaidi, garbanoti plaukai irgi grazu, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad yra kelios blogybes: ilgi plaukai sunkus ir garbanos "nusileidzia" zemyn, nuo vejo ar dregmes issileidzia. Kitas dalykas, karsta ir ne itin patogu.
smile.gif
Atsakyti
aš tai siūlau plaukus kelti į viršų, db yra labai gražių visokių tų šukuosenų. NEs prie Tavo suknelės tai man palaidi plaukai kažkaip netinka, nes ji ir taip tokia pūsta ir prabangi, tai užtektų ir paprasto kuoduko thumbup.gif
Atsakyti
gal kas galetumete pasakyti kaip su gardeniju patvarumu? noreciau ja i plaukus detis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Figa- @ 2011 06 13, 23:38)

As balsuociau uz kuklu kuoduka, nes suknele ir puosta ir pusta 4u.gif Makiazo noretusi ryskesnio, bet neperkrauto, kad suknele neuzgostu jusu... Manau jums geriau matyti, manau pasimatavus suknele reiketu pasikelnoti plaukus ir pasitelkti fantazija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 06 14, 09:29)
Jeigu grazus kaklas, nugara, tai suristi plaukai, sukelti idomaii i virsu tikrai turetu graziai atrodyti smile.gif Kaip ir nuotraukoje smile.gif
Zinoma, palaidi, garbanoti plaukai irgi grazu, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad yra kelios blogybes: ilgi plaukai sunkus ir garbanos "nusileidzia" zemyn, nuo vejo ar dregmes issileidzia. Kitas dalykas, karsta ir ne itin patogu.
smile.gif

Labai gaila, kad neturiu savo nuotraukos su suknele smile.gif Na, net nezinau, netrumpa kakla turiu ir nugari gan grazi, spuogeliu nei randeliu nera. Paciai labiau noretusi daugumos sukeltu plauku ir tik vos keliu garbaneliu palaidu.
Kaip ir minejai, Chanelle, kad su ilgais plaukais daug problemu, gali issileisti ir pan., o maniskiai ir taip nelabai linke garbanotis ar ilgai buti sugarbanoti. smile.gif
Aciu beja uz patarimus smile.gif
Ir dar sis tas, papuosalai.. galvojau neuzdengti kaklo ir krutines, ir pasirinkau tik nemazus auskarus, kaip manot? I tema toks pasirinkimas? smile.gif Nes ir plaukuose bus geles, nesinori to perkrovimo.. o gal net ir auskaru dideliu nereiketu.. hm.
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2011 06 14, 19:40)
As balsuociau uz kuklu kuoduka, nes suknele ir puosta ir pusta  4u.gif  Makiazo noretusi ryskesnio, bet neperkrauto, kad suknele neuzgostu jusu... Manau jums geriau matyti, manau pasimatavus suknele reiketu pasikelnoti plaukus ir pasitelkti fantazija  mirksiukas.gif

Aciu Rykute, kaip supratau suknele neliko labai nuvrtinta.. Nes issirinkti sunku buvo isties. smile.gif Del makiazo ir vis dar galvoju, kokios gi spalvos labiau tiktu prie zaliu, gan nemazu akiu. Kadangi vestuvese vyraus zalia spalva, bei mano pacios puoksteje dauguma geliu bus zalios spalvos, tai gal kazka derinti prie to paties, ar kardinaliai atsisakyti sito ir geriau ivesti kokia kita spalva darant makiaza?
Matot, problema ta, kad esu ne Lietuvoje, ir nera kaip susitikus su visazistem kelius zodelius persimest ar kazka bandomajo padaryt. Cia uzsieni viska kitaip paiso smile.gif) Tai net negadinu laiko tam.
Visada megau organizuoti renginius, bet nemaniau kad taip sunku bus su vestuvemis biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Figa- @ 2011 06 15, 00:10)
Aciu Rykute, kaip supratau suknele neliko labai nuvrtinta.. Nes issirinkti sunku buvo isties. smile.gif Del makiazo ir vis dar galvoju, kokios gi spalvos labiau tiktu prie zaliu, gan nemazu akiu. Kadangi vestuvese vyraus zalia spalva, bei mano pacios puoksteje dauguma geliu bus zalios spalvos, tai gal kazka derinti prie to paties, ar kardinaliai atsisakyti sito ir geriau ivesti kokia kita spalva darant makiaza?
Matot, problema ta, kad esu ne Lietuvoje, ir nera kaip susitikus su visazistem kelius zodelius persimest ar kazka bandomajo padaryt. Cia uzsieni viska kitaip paiso smile.gif) Tai net negadinu laiko tam.
Visada megau organizuoti renginius, bet nemaniau kad taip sunku bus su vestuvemis biggrin.gif blush2.gif

Na va, nenaudingiausias mano patarimas buvo iš visų biggrin.gif Kadangi mano pačios plaukai - kaip susuksi, taip ir gulės dvi dienas - tai net nepagalvojau apie tai, kad gražūs vešlūs plaukai gali išsileisti.

Dėl makiažo - aš turbūt vėl nenaudingai patarsiu, bet man asmeniškai yra labai gražu tiek prie mėlynų, tiek prie žalių akių rudas makiažas - kontrastas labai įdomiai atrodo.
Atsakyti
Makiazo vien tik prie akiu spalvos niekas nederina, o ir viskas zalia nepati geriausia iseitis g.gif Galima kaip jau kas cia minejo zalia ideti kaip akcenta, bet prie jos dar yra begales graziu spalvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 15 birželio 2011 - 08:50
gal kiek paveluotai blush2.gif aciu uz pagyrimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 06 15, 07:48)
Makiazo vien tik prie akiu spalvos niekas nederina, o ir viskas zalia nepati geriausia iseitis  g.gif  Galima kaip jau kas cia minejo zalia ideti kaip akcenta, bet prie jos dar yra begales graziu spalvu.

Zinoma, as ir nesakiau, kad pas mane viskas zalia bus, bet atsimenu buvau kazkada pas visaziste, tai minejo, kad prie zaliu akiu tinka ivairus zalsvi ir auksiniai atspalviai.
Atsakyti
Zalsvi, violetiniai, auksiniai, rusvi... smile.gif
Del papuosalu, jeigu renkates didelius, masyvius auskarus, siulau atsisakyti kitu papuosalu, ypac is nuomos punkto, nes jie dauguma labai neskoningi smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors turit ir galit ikelti nuotraukyciu su toms holivudiskom, stambiom garbanom blush2.gif buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti