Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Na jeigu pas panike trumpi ir ploni plaukuciai, tai jeigu jinai prisides svetimu plaukuciu tai nlb kaip turetu atrodyt. Nes visi supras kad cia netikri plaukai, tai del to bijociau neatrodyt juokingai unsure.gif pagalvokit apie tai...
o del mano ilgu plauku, tai niekas nesuorastu kad buciau netikrus prisidejus...tuo labiau kad plaukai buna pripurksti visokiu priemoniu, tai niekaip ir negali atrodyt naturaliai, todel kad ir bus sintetinis tas sinjonas vistiek manau nieks nesupras kad cia dirbtini plaukai blush2.gif na ziurresiu, reikia kazkaip su kirpeja susitikt bet niekaip nesuderinu savo ir jos darbo grafiko doh.gif nzn kaip cia daryt reikia.
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 12, 22:54)
Na jeigu pas panike trumpi ir ploni plaukuciai, tai jeigu jinai prisides svetimu plaukuciu tai nlb kaip turetu atrodyt. Nes visi supras kad cia netikri plaukai, tai del to bijociau neatrodyt juokingai  unsure.gif pagalvokit apie tai...
o del mano ilgu plauku, tai niekas nesuorastu kad buciau netikrus prisidejus...tuo labiau kad plaukai buna pripurksti visokiu priemoniu, tai niekaip ir negali atrodyt naturaliai, todel kad ir bus sintetinis tas sinjonas vistiek manau nieks nesupras kad cia dirbtini plaukai  blush2.gif  na ziurresiu, reikia kazkaip su kirpeja susitikt bet niekaip nesuderinu savo ir jos darbo grafiko  doh.gif nzn kaip cia daryt reikia.

na siaip gal ne taip ir pasakiau, ne tokie ir trumpi, ilgesni nei iki peciu, o iki uzpakalio ir nesiruosiu daryti, tiesiog, kad pagarbanojus jie nebutu visai trumpi ax.gif
Atsakyti
Aš už šukuoseną dėkinga Audrai iš "Pjesės" salono Kaune thumbup.gif beje, ją per sm susiradau, tai kartu ir forumui dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristabelly: 13 birželio 2011 - 14:45
QUOTE(kristabelly @ 2011 06 13, 15:41)
Aš už šukuoseną dėkinga Audrai iš "Pjesės" salono Kaune  thumbup.gif beje, ją per sm susiradau, tai kartu ir forumui dėkinga  biggrin.gif

Labai originalūs papuošimai, tikrai nematytas variantas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Aš už šukuoseną dėkinga Audrai iš "Pjesės" salono Kaune  thumbup.gif beje, ją per sm susiradau, tai kartu ir forumui dėkinga  biggrin.gif

kaip grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinote ka del gardeniju patvarumo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 06 13, 14:41)

thumbup.gif thumbup.gif labai grazu!
Atsakyti

laaabbbbaaaai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristabelly @ 2011 06 13, 14:41)

Labai labai grazu!!
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 05 21, 11:39)
http://www.alfa.lt/s...11-05-21_06-00/
gal kas pasisems idėjų  smile.gif

Aciu uz nuoroda, radau geru ideju! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2011 05 09, 11:24)
Ne su šukytėm, o su segtukais, tos šukytės nieko nelaiko, tik šukuoseną gadina, visuomet patariu jas nuimti  ax.gif O su segtukais laikosi daug tvirčiau, taipogi galima segti bet kur  4u.gif

O segtukus reiketu paciai atsinesti pas kirpeja? blush2.gif ir jie matos prisisege su veliumu, ar nelabai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2011 06 13, 22:12)
Aciu uz nuoroda, radau geru ideju! smile.gif
Papildyta:
O segtukus reiketu paciai atsinesti pas kirpeja?  blush2.gif  ir jie matos prisisege su veliumu, ar nelabai?  ax.gif

Segtukų nesimato 4u.gif Dėl savų atsinešimo - reikia klausti savo kirpėjos, aš pvz. neperku, prašau atsinešti, nes neturiu laiko verysad.gif Kitos pvz. turi laiko ir galimybių, tai nuperka thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, moterys, merginos smile.gif Rasau pirma karta, nezinau ar cia tinkamoje vietoje pataikiau. Jei kur ne ten, sakykit, pasitaisysiu. smile.gif
Taigi prispyre ir mane laikas prie vestuviu. Sia vasara mainysim ziedus.
Taigi dalykas toks, kad nebedaug laiko liko iki vestuviu ir emiau panikuoti, kad kaip visus tuos galus i viena galu gale suvedus. Turiu jau vestuvine suknele, batelius. Kirpeja uzsakyta (neteko nei karto man asmeniskai pas ja lankytis, taciau mama ten lankosi ir paliko gerus atsiliepimus). Neturiu dar visazistes ir manikiurininkes.
Paciai neteko nei karto sudalyvauti vestuvese, nors buvau pakviesta ne karta, bet vis kiti dalykai koja pakisdavo. Uztat mazai to supratimo kaip ten kas kur tuuri buti pas ta nuotaka smile.gif) zinau, skamba juokingai, taciau man jau juokas pro asaras gaunasi.
Problema ta, kad niekaip negaliu apsispresti kokia gi sukuosena labiausiai tiktu prie sukneles, taipogi papuosalai ir makiazas. Turiu sokiu tokiu dalyku nusiziurejusi taciau beproto sunku apsispresti (neveltui po svarstykliu zenklu gimusi esu smile.gif))
Isties butu begalo malonu isgirsti jusu nuomones ar patarimus.
Ikelsiu savo vestuvines sukneles nuotraukas, taip manau bus galima kaip nors susidaryti vaizda kas labiau eina prie jos kas ne.
Mano pacios plaukai juodi, tiesus ir ilgi (zemiau liemens). Galvoju darytis sukuosena, kad visi butu sukelti, nes manau ir patogiau ir nebus taip karsta liepos menesi.
Taigi isties laukiu jusu nuomoniu. smile.gif
Aciu is anksto. !

Mano vestuvine suknele (ikeliu linka, taip lengviau bus visoms paziureti):
Mano vestuvines suknele

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Figa-: 13 birželio 2011 - 22:45