Man labai gera meistre bande padaryti, ejau i vestuves kazkada, rezultatas po triju su puse valandos atsedejau kirpykloje, bet jau iseinant is kirpyklos garbanos buvo itysusios o chemini tai deciau jau dabar prie menesiuka, ir pasibandyciau, o kiek zinau kad chemini susidejus plaukai nesigarbanoja savaime jeigu ju negarbanoji. TIk tame ir esme kad jeigu pagarbanoji tai jie ir laikosi. O sakot sugadinsiu plaukus, na taip aisku susigadins bet kaip mama sako taigi ar taip ar taip risi i kasa juos, tai kaip dabar uzaugo tokie ilgi tai ir paskiau uzaugs ar ne taip ?
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 17:37)
o maniske sake, kad geriau is vakaro susukti del to, kad prie prasistovetu, nes iskart sukant jie gali buti per daug garbanoti beje, kuo jus garbanojate nuotakas? znyplemis?
Jie negali būti per daug garbanoti, jie sukasi kiek sunkiau nei natūralūs plaukai, tai kaip gali per daug susisukti? Kiekviena meistrė dirba savaip ir aiškina savas tiesas, bet kad ir kaip jie garbanotųsi - geriau garbanoti kartu su savais, bus vientisumas.
Jo, garbanoju tik su žnyplėmis.. Su bigudukais labai sunku prognozuoti rezultatą ir išvis jų nepripažįstu, nes brokas dažnai pasitaiko, ten daug niuansų
QUOTE(Kostela @ 2011 06 11, 17:51)
Man labai gera meistre bande padaryti, ejau i vestuves kazkada, rezultatas po triju su puse valandos atsedejau kirpykloje, bet jau iseinant is kirpyklos garbanos buvo itysusios o chemini tai deciau jau dabar prie menesiuka, ir pasibandyciau, o kiek zinau kad chemini susidejus plaukai nesigarbanoja savaime jeigu ju negarbanoji. TIk tame ir esme kad jeigu pagarbanoji tai jie ir laikosi. O sakot sugadinsiu plaukus, na taip aisku susigadins bet kaip mama sako taigi ar taip ar taip risi i kasa juos, tai kaip dabar uzaugo tokie ilgi tai ir paskiau uzaugs ar ne taip ?
Hmm, jei prieš mėnesį - gal nieko baisaus Aš supratau kažkaip, kad tipo pasidarot cheminį ir einat taip į vestuves, tai tas vaizdas nekoks gal būtų...bet jei tuos apdorotus chemiškai plaukus sukti su žnyplėm kad ir jie būtų paklusnesni...gal tikrai verta pabandyti, tik tiek, kad rezultato Jums nieks negarantuos, užeisite į kokį saloną, parodysite savo kasas, kirpėjos apalps ir nebus kam daryti Čia juokauju, bet dažna gali nesutikti imtis tokio darbo, o jei ir imsis, tai sunku bus, daug priemonių sueis, žodžiu ne pigus bandymas bus
Anyway, ko, mes moterys, nepadarom dėl grožio
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 20:30)
dar Benice, reikia labai tavo atsakymo o prisisegusi tresus, galesiu neissisegusi kita diena buti su jais? nesusivels labai?
Priklauso ant kiek aukštai prisegs, kaip miegosite, stenkitės ant šonų..Ekstra atveju galėsite susirišti, tipo uodegytę kokią laisvą..
QUOTE(Benice @ 2011 06 11, 20:45)
Priklauso ant kiek aukštai prisegs, kaip miegosite, stenkitės ant šonų..Ekstra atveju galėsite susirišti, tipo uodegytę kokią laisvą..
aisku! bet siaip nors ir naturalus, jie turi savybe veltis?
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 20:48)
aisku! bet siaip nors ir naturalus, jie turi savybe veltis?
Turi Bet antrą dieną jau galėsite šiek tiek šukuoti...jei būtų probleminių vietų
QUOTE(Benice @ 2011 06 11, 20:54)
Turi Bet antrą dieną jau galėsite šiek tiek šukuoti...jei būtų probleminių vietų
ak, ir norisi, ir neramu man del ju..
O vat istikruju del tu prisegamu plauku ir man mintis buvo kilusi, kam cia gadint tuos plaukus, vargti. o jeigu man siesiog suristu kuoda, o ant to kuodo kazkaip graziai nepastebimai pritvirtintu tuos svetimus plaukus ir butu taip susekti bet palaidi, kaip uodega kokia ? ka manot ?
http://www.hagov.lt/17/vestuves17.html
va kazko panasaus noreciau, kazin ar iseitu toks variantas ?
QUOTE(Kostela @ 2011 06 12, 00:53)
O vat istikruju del tu prisegamu plauku ir man mintis buvo kilusi, kam cia gadint tuos plaukus, vargti. o jeigu man siesiog suristu kuoda, o ant to kuodo kazkaip graziai nepastebimai pritvirtintu tuos svetimus plaukus ir butu taip susekti bet palaidi, kaip uodega kokia ? ka manot ?
as bent jau manau, kad ypac jei norit i uodega suristi tai yra puikus variantas va as noriu buti palaidais, tai bijau, kad jie nesimatytu, nesiskirtu
Liux uodegytė tose foto
o dėl ko Jūs norit dėtis tuos tresus? MAn tai jie gan netikroviškai atrodo...
QUOTE(Dancer @ 2011 06 12, 10:59)
Liux uodegytė tose foto
na bet jei parenka spalva pagal tavo palukus, gal nesimato akivaizdziai..pas mane plaukai yra gana trumpoli ir ploni, kuodas netiktu, o kazka daugiau is ju nelabai ir padarysi, vat
QUOTE(Kostela @ 2011 06 12, 00:53)
Tikrai išeitų, tik atidžiai rinkitės šinjoną, kad spalvytė atitiktų.
QUOTE(Dancer @ 2011 06 12, 10:59)
Liux uodegytė tose foto
Natūralaus plauko tresai atrodo natūraliai ir tikrai jų nepastebėsite, jei tinkamai viskas priderinta. Šinjonai - kas kita, nors ir parinkta spalva, jie visi sintetiniai, tie, kur ilgi ir turi kitokį žvilgesį, daug apimties, todėl matosi