Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Man labai gera meistre bande padaryti, ejau i vestuves kazkada, rezultatas po triju su puse valandos atsedejau kirpykloje, bet jau iseinant is kirpyklos garbanos buvo itysusios sad.gif o chemini tai deciau jau dabar prie menesiuka, ir pasibandyciau, o kiek zinau kad chemini susidejus plaukai nesigarbanoja savaime jeigu ju negarbanoji. TIk tame ir esme kad jeigu pagarbanoji tai jie ir laikosi. O sakot sugadinsiu plaukus, na taip aisku susigadins bet kaip mama sako taigi ar taip ar taip risi i kasa juos, tai kaip dabar uzaugo tokie ilgi tai ir paskiau uzaugs smile.gif ar ne taip ?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 17:37)
o maniske sake, kad geriau is vakaro susukti del to, kad prie prasistovetu, nes iskart sukant jie gali buti per daug garbanoti unsure.gif beje, kuo jus garbanojate nuotakas? znyplemis?

Jie negali būti per daug garbanoti, jie sukasi kiek sunkiau nei natūralūs plaukai, tai kaip gali per daug susisukti? Kiekviena meistrė dirba savaip ir aiškina savas tiesas, bet kad ir kaip jie garbanotųsi - geriau garbanoti kartu su savais, bus vientisumas.
Jo, garbanoju tik su žnyplėmis.. blush2.gif Su bigudukais labai sunku prognozuoti rezultatą ir išvis jų nepripažįstu, nes brokas dažnai pasitaiko, ten daug niuansų g.gif

QUOTE(Kostela @ 2011 06 11, 17:51)
Man labai gera meistre bande padaryti, ejau i vestuves kazkada, rezultatas po triju su puse valandos atsedejau kirpykloje, bet jau iseinant is kirpyklos garbanos buvo itysusios sad.gif o chemini tai deciau jau dabar prie menesiuka, ir pasibandyciau, o kiek zinau kad chemini susidejus plaukai nesigarbanoja savaime jeigu ju negarbanoji. TIk tame ir esme kad jeigu pagarbanoji tai jie ir laikosi. O sakot sugadinsiu plaukus, na taip aisku susigadins bet kaip mama sako taigi ar taip ar taip risi i kasa juos, tai kaip dabar uzaugo tokie ilgi tai ir paskiau uzaugs smile.gif ar ne taip ?

Hmm, jei prieš mėnesį - gal nieko baisaus g.gif Aš supratau kažkaip, kad tipo pasidarot cheminį ir einat taip į vestuves, tai tas vaizdas nekoks gal būtų...bet jei tuos apdorotus chemiškai plaukus sukti su žnyplėm kad ir g.gif jie būtų paklusnesni...gal tikrai verta pabandyti, tik tiek, kad rezultato Jums nieks negarantuos, užeisite į kokį saloną, parodysite savo kasas, kirpėjos apalps ir nebus kam daryti biggrin.gif Čia juokauju, bet dažna gali nesutikti imtis tokio darbo, o jei ir imsis, tai sunku bus, daug priemonių sueis, žodžiu ne pigus bandymas bus ax.gif
Anyway, ko, mes moterys, nepadarom dėl grožio biggrin.gif
Atsakyti
dar Benice, reikia labai tavo atsakymo smile.gif o prisisegusi tresus, galesiu neissisegusi kita diena buti su jais? nesusivels labai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 20:30)
dar Benice, reikia labai tavo atsakymo smile.gif o prisisegusi tresus, galesiu neissisegusi kita diena buti su jais? nesusivels labai? ax.gif

Priklauso ant kiek aukštai prisegs, kaip miegosite, stenkitės ant šonų..Ekstra atveju galėsite susirišti, tipo uodegytę kokią laisvą..
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 11, 20:45)
Priklauso ant kiek aukštai prisegs, kaip miegosite, stenkitės ant šonų..Ekstra atveju galėsite susirišti, tipo uodegytę kokią laisvą..

aisku! bet siaip nors ir naturalus, jie turi savybe veltis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 20:48)
aisku! bet siaip nors ir naturalus, jie turi savybe veltis? ax.gif

Turi 4u.gif Bet antrą dieną jau galėsite šiek tiek šukuoti...jei būtų probleminių vietų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 11, 20:54)
Turi  4u.gif  Bet antrą dieną jau galėsite šiek tiek šukuoti...jei būtų probleminių vietų  smile.gif

ak, ir norisi, ir neramu man del ju.. blush2.gif
Atsakyti
O vat istikruju del tu prisegamu plauku ir man mintis buvo kilusi, kam cia gadint tuos plaukus, vargti. o jeigu man siesiog suristu kuoda, o ant to kuodo kazkaip graziai nepastebimai pritvirtintu tuos svetimus plaukus ir butu taip susekti bet palaidi, kaip uodega kokia ? ka manot ?
http://www.hagov.lt/17/vestuves17.html
va kazko panasaus noreciau, kazin ar iseitu toks variantas ?
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 12, 00:53)
O vat istikruju del tu prisegamu plauku ir man mintis buvo kilusi, kam cia gadint tuos plaukus, vargti. o jeigu man siesiog suristu kuoda, o ant to kuodo kazkaip graziai nepastebimai pritvirtintu tuos svetimus plaukus ir butu taip susekti bet palaidi, kaip uodega kokia ? ka manot ?
http://www.hagov.lt/17/vestuves17.html

as bent jau manau, kad ypac jei norit i uodega suristi tai yra puikus variantas 4u.gif va as noriu buti palaidais, tai bijau, kad jie nesimatytu, nesiskirtu unsure.gif
Atsakyti
Liux uodegytė tose foto 4u.gif
o dėl ko Jūs norit dėtis tuos tresus? g.gif MAn tai jie gan netikroviškai atrodo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 06 12, 10:59)
Liux uodegytė tose foto  4u.gif
o dėl ko Jūs norit dėtis tuos tresus?  g.gif  MAn tai jie gan netikroviškai atrodo... schmoll.gif

na bet jei parenka spalva pagal tavo palukus, gal nesimato akivaizdziai..pas mane plaukai yra gana trumpoli ir ploni, kuodas netiktu, o kazka daugiau is ju nelabai ir padarysi, vat verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 12, 00:53)

Tikrai išeitų, tik atidžiai rinkitės šinjoną, kad spalvytė atitiktų. 4u.gif

QUOTE(Dancer @ 2011 06 12, 10:59)
Liux uodegytė tose foto  4u.gif
o dėl ko Jūs norit dėtis tuos tresus?  g.gif  MAn tai jie gan netikroviškai atrodo... schmoll.gif

Natūralaus plauko tresai atrodo natūraliai ir tikrai jų nepastebėsite, jei tinkamai viskas priderinta. Šinjonai - kas kita, nors ir parinkta spalva, jie visi sintetiniai, tie, kur ilgi ir turi kitokį žvilgesį, daug apimties, todėl matosi ax.gif
Atsakyti