Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

o as tai plauku nedazau ir laukiu vestuviu kol nudazys biggrin.gif nes noriu pasaugoti plaukucius, tai kartkartemis su dazomaja kauke nebent padazau biggrin.gif
Atsakyti
O mano plaukuciai labai ilgi, uzupakaliuka jau dengia smile.gif bet niekada nevaikstai palaidais, nes labai nepatogu man , visur jie trinasi, tai del to ir uzaugo tokie ilgi, kad visas susirisus i kasa vaikstau biggrin.gif ir nera reikalo kirpti. Bet vat yra beda, kad savo vestuvem, kurios bus liepa noriu butinai palaidu plauku ir garbiniotu, siek tiek priekije sukeltu ir susekti, kad nekristu ant veido. Tai va o beda tame kad jie nesigarbanoja, taigi nusprendziau pries vestuves chemini susidet...ka manot ?gal esat kuri dejus, koks efektas, ar garbanosis mano tokie ilgi ir nelankstus plaukai ? Beja kazin ar tas cheminis padarytu plaukus puresnius, nes nuos svorio jie labai priplepe buna sad.gif taiva...
Atsakyti
as tai kaip daziau taip ir dazau, man uz ataugusias saknis nieko nera nesmagiau, iskart nesmagiai jauciuos, tad nieko nekeiciu,tik vis pastiprinu plaukucius kokiom kaukem, ir pastebiu kad igauna zvilgesi, iki vestuviu turetu but dar grazesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 10, 13:39)
O mano plaukuciai labai ilgi, uzupakaliuka jau dengia smile.gif bet niekada nevaikstai palaidais, nes labai nepatogu man , visur jie trinasi, tai del to ir uzaugo tokie ilgi, kad visas susirisus i kasa vaikstau biggrin.gif ir nera reikalo kirpti. Bet vat yra beda, kad savo vestuvem, kurios bus liepa noriu butinai palaidu plauku ir garbiniotu, siek tiek priekije sukeltu ir susekti, kad nekristu ant veido. Tai va o beda tame kad jie nesigarbanoja, taigi nusprendziau pries vestuves chemini susidet...ka manot ?gal esat kuri dejus, koks efektas, ar garbanosis mano tokie ilgi ir nelankstus plaukai ? Beja kazin ar tas cheminis padarytu plaukus puresnius, nes nuos svorio jie labai priplepe buna sad.gif taiva...

Niekad neturejot cheminio susukavimo? As labai bijociau rizikuot pries vestuves... Nes o jeigu nepatiks, ka tada daryt?
Atsakyti
oj, mano draugė pasidarė cheminį sušukavimą, tai sakė čia buvo jos didžiausia gyvenime klaida.. schmoll.gif doh.gif
na kažkaip nemanau, kad prieš vestuves Jums verta šitaip rizikuoti g.gif o jei norit garbanų vestuvėms, gera meistrė susuks ir betkokio lygumo plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 10, 12:39)
Tai va o beda tame kad jie nesigarbanoja, taigi nusprendziau pries vestuves chemini susidet...ka manot ?gal esat kuri dejus, koks efektas, ar garbanosis mano tokie ilgi ir nelankstus plaukai ? Beja kazin ar tas cheminis padarytu plaukus puresnius, nes nuos svorio jie labai priplepe buna sad.gif taiva...

As tai taip pat nepatarciau deti cheminio. Kadangi mano ilgi irgi iki uzpakaliuko ir jie lygus, ne trupucio nesigarbanoja. Viena karta dariau tai labai nusivyliau kadangi jau po 3val buvo issileide, ir toki tysojo-nei lygus, nei garbanos... Poto karto atsizegnojau nuo visu garbanu, ir dabar uztenka nebent tik gale pasuktos kelios galiuku sruogos. Bet taip naturalai.
Pavojinga toki dalyka daryti tokiai sventei...smile.gif
Atsakyti
As irgi neptarciau cheminio schmoll.gif sugadinsit tik plaukus
Atsakyti
Benice, o tresus kirpeja turetu sukti is ryto ar gali ir is vakaro? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit kokiu graziu pavyzdziu su kasom ax.gif noreciau kazkokios kasos, pintos nuo vieno sono per galva ratu ir kitam sone, kad nueitu ilga kasa, dar koki kvietka gal isisegt, bet nerandu nieko internete arba ieskot nemoku unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
labai daug gražių šukuosenų prikėlėte 4u.gif wub.gif aš norėčiau kasos ant šono, bet tokios netvarkingos, ilgos... kadangi suknelė bus be petnešėlių jokių, tai norisi kažko ant šono.... gal užmatysite kažką gražaus ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 06 10, 20:01)
As irgi neptarciau cheminio schmoll.gif sugadinsit tik plaukus

Tai jau tikrai...maza tikimybe, kad garbanos laikysis jei sunkus plaukas...

QUOTE(rimvydele @ 2011 06 11, 14:10)
Benice, o tresus kirpeja turetu sukti is ryto ar gali ir is vakaro? g.gif

Galet, tai gali viska.. biggrin.gif As is vakaro nedarau, nes man levai atrodo, kai tresai kabo sau, o naturalus sau schmoll.gif O kai sugarbanoji kartu, jie susilieja, nera tu atskiru aukstu. Suka kai kurios is vakaro laiko taupymo sumetimais, prisega ir pirmyn..ne jom gi eit su jais biggrin.gif Aisku, dar priklauso kokia sukuosena..bet jei apie palaidus kalbame, reikia sukti kartu, kad vaizdas butu vientisas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 11, 17:33)
Tai jau tikrai...maza tikimybe, kad garbanos laikysis jei sunkus plaukas...
Galet, tai gali viska..  biggrin.gif As is vakaro nedarau, nes man levai atrodo, kai tresai kabo sau, o naturalus sau  schmoll.gif  O kai sugarbanoji kartu, jie susilieja, nera tu atskiru aukstu. Suka kai kurios is vakaro laiko taupymo sumetimais, prisega ir pirmyn..ne jom gi eit su jais  biggrin.gif Aisku, dar priklauso kokia sukuosena..bet jei apie palaidus kalbame, reikia sukti kartu, kad vaizdas butu vientisas  ax.gif

o maniske sake, kad geriau is vakaro susukti del to, kad prie prasistovetu, nes iskart sukant jie gali buti per daug garbanoti unsure.gif beje, kuo jus garbanojate nuotakas? znyplemis?
Atsakyti