Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(ko_le_te @ 2011 06 06, 11:01)
labas rytas 4u.gif
merginos, kazin kaip atrodytu kalijos ziedas plaukuose? g.gif  gal kuri matet?

My Webpage
Photo is interneto, man sukuosena labai patiko, pas mane ne kalijos bus, tai be to ziedo tik noreciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oceanica: 06 birželio 2011 - 10:19
kazkaip man neikelia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ko_le_te @ 2011 06 06, 11:01)
labas rytas 4u.gif
merginos, kazin kaip atrodytu kalijos ziedas plaukuose? g.gif  gal kuri matet?

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 06 birželio 2011 - 12:15
O jums neatrodo kad kalijos kapiniu geles ? Man puoksteles tai dar dar bet plaukuose manau nlb turetu tikti kazkaip schmoll.gif

Papildyta:
Beja ko_le_te pastebejau kad butu laimingiausia dienele bus ta pati bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 06, 13:48)
O jums neatrodo kad kalijos kapiniu geles ? Man puoksteles tai dar dar bet plaukuose manau nlb turetu tikti kazkaip  schmoll.gif

Papildyta:
Beja ko_le_te pastebejau kad butu laimingiausia dienele bus ta pati  bigsmile.gif

o tai bendradienes busim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ko_le_te @ 2011 06 06, 15:07)
o tai bendradienes busim 4u.gif

ir aciu merginos uz pavyzdelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2011 06 06, 14:48)
O jums neatrodo kad kalijos kapiniu geles ? Man puoksteles tai dar dar bet plaukuose manau nlb turetu tikti kazkaip  schmoll.gif

Papildyta:
Beja ko_le_te pastebejau kad butu laimingiausia dienele bus ta pati  bigsmile.gif

kapiniu kapiniu smile.gif maniskes dar ir juodu kaspinu bus apristos biggrin.gif anoks cia dziaugsmas tuoktis,cia verkt reik kad laisve prarandi,va ir geles atitinkamos lotuliukas.gif

istikro juokauju,taip,kaip kam tai asocijuojas su kapinem,kai kam su dziaugsmu smile.gif kiekvienam pagal skony,man asmeniskai labai grazu puokste is kaliju ir dar butent juodu kaspinu,bet visiskai nesmerkiu tu kuriem tai nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2011 06 06, 21:55)
istikro juokauju,taip,kaip kam tai asocijuojas su kapinem,kai kam su dziaugsmu smile.gif

Tikra tiesa 4u.gif Rožes irgi kartais neša į laidotuves, dažniausiai baltas, tai ką dabar daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2011 06 06, 21:55)
kapiniu kapiniu smile.gif maniskes dar ir juodu kaspinu bus apristos  biggrin.gif anoks cia dziaugsmas tuoktis,cia verkt reik kad laisve prarandi,va ir geles atitinkamos  lotuliukas.gif

istikro juokauju,taip,kaip kam tai asocijuojas su kapinem,kai kam su dziaugsmu smile.gif kiekvienam pagal skony,man asmeniskai labai grazu puokste is kaliju ir dar butent juodu kaspinu,bet visiskai nesmerkiu tu kuriem tai nepatinka smile.gif

Pritariu, o beje kapininiu kaliju ziedai buna didesni ax.gif jei laikytumemes visu prietaru tai turbut ir neisteketume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oceanica @ 2011 06 06, 09:24)
Sveikos 4u.gif
kaip issirinkti, ar noriu palaidais ar susirist... Liepos men.vestuves bus turbut karsta, tai galvoju susirist, kad ne taip stipriai karstis jaustusi... g.gif

mano irgi liepos men, bet tikrai paliksiu palaidus , nieko man ner graziau uz grazius palaidus plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 06 08, 19:45)
mano irgi liepos men, bet tikrai paliksiu palaidus , nieko man ner graziau uz grazius palaidus plaukus  smile.gif

na as irgi liepos menesi, bet as plaukucius kelsiu i virsu, tiikrai palaidais nebusiu, nes man paprasciausiai netinka jie smile.gif tai pormas dabar koki nuveiksiu po vestuviu eisiu i kirpykla nusikirpti trumpai plaukus biggrin.gif
Atsakyti
jei netinka palaidi tai cia kitas reikalas, sutinku palaidais ne visos gali eiti, kitom negraziai atrodo, kitu plaukuciai reti ar dar del kitu kokiu priezasciu
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2011 06 09, 17:00)
na as irgi liepos menesi, bet as plaukucius kelsiu i virsu, tiikrai palaidais nebusiu, nes man paprasciausiai netinka jie smile.gif tai pormas dabar koki nuveiksiu po vestuviu eisiu i kirpykla nusikirpti trumpai plaukus biggrin.gif

vava,cia mano pirmadieninis ir pirmas darbas bus po vestuviu-issikarpyt plaukus smile.gif ba jau dabar kai su maurais vaikstau,kirpeja liepe nekirpt ir nieko nedaryt iki vestuviu,kad galetu bet kokia sukuosena padaryt,bet po vestuviu-leksiu apsikirpt smile.gif
Atsakyti