Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(rimvydele @ 2011 05 30, 22:28)
o kaip ten is tikruju, vienos sakot, kad trapios labai, kitos, kad laikosi g.gif

Jei dauguma sako, kad laikosi, reiškia laikosi, čia aš sakiau, kad man jos atrodo trapios blush2.gif Aš ne floristė, aš tik šukuosenas darau ir nesu jų dėjusi, nes atrodė labai nepatikliai, todėl ir nesiūlydavau niekam... blush2.gif
Atsakyti
man tai norisi tokios sukuosenosuser posted image
kokiais cia suktukukais ar znyplem reiketu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 05 31, 19:31)
man tai norisi tokios sukuosenos[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6
kokiais  cia suktukukais ar znyplem reiketu g.gif  4u.gif

Reikėtų iš arčiau pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
zinote, nerandu is arciau schmoll.gif user posted image
nu gal sita panasi
user posted image
Atsakyti
BENICE, ka patartumete daryti jei noriu ir nuometo ir geles biggrin.gif gal ir po ilgu nuometu galima kokia gelyte isegti? vat neisivaizduoju..ar siaip jau nelabai tinka po nuometu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 05 31, 21:30)
zinote, nerandu is arciau schmoll.gif user posted image
nu gal sita panasi
user posted image

Aš daryčiau su storom žnyplėm
user posted image

QUOTE(rimvydele @ 2011 06 01, 16:51)
BENICE, ka patartumete daryti jei noriu ir nuometo ir geles biggrin.gif  gal ir po ilgu nuometu galima kokia gelyte isegti? vat neisivaizduoju..ar siaip jau nelabai tinka po nuometu? g.gif

Svarbiausia, kad nebūtų per daug tų gėlių ax.gif O viena tikrai nebus per daug, net ir po nuometu gražu, nebūtinai gėlytė ant viršaus. Man po nuometu dar įdomiau, visi bando įžiūrėti, kas gi ten yra blush2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 01, 17:05)
Aš daryčiau su storom žnyplėm
user posted image
Svarbiausia, kad nebūtų per daug tų gėlių  ax.gif  O viena tikrai nebus per daug, net ir po nuometu gražu, nebūtinai gėlytė ant viršaus. Man po nuometu dar įdomiau, visi bando įžiūrėti, kas gi ten yra  blush2.gif  wub.gif  4u.gif

bet jau turbut tiktu tik tokios smulkios kai buna? as labai noreciau orchidejos, bet gal ji per didele? beje, po nuometu taip pat gyvos geles dedamos?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 01, 17:18)
bet jau turbut tiktu tik tokios smulkios kai buna? as labai noreciau orchidejos, bet gal ji per didele? beje, po nuometu taip pat gyvos geles dedamos?

Nebijokite dydžio, kaip tik žavingai atrodo wub.gif Dėti galima viską, svarbu, kad Jums būtų gražu, kad jaustumėtės savo šventės princese wub.gif Juk rusaitės įsisega ir nuometą ir gėlių, ir dar diademą užsimaukština, tai Jums iki jų dar toli bus biggrin.gif
Atsakyti
Dekui Benice 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 01, 19:25)
Nebijokite dydžio, kaip tik žavingai atrodo  wub.gif  Dėti galima viską, svarbu, kad Jums būtų gražu, kad jaustumėtės savo šventės princese  wub.gif Juk rusaitės įsisega ir nuometą ir gėlių, ir dar diademą užsimaukština, tai Jums iki jų dar toli bus  biggrin.gif

tikra labai aciu uz issamius atsakymus, mums dabar labai reikia nusimananciu zmoniu patarimu 4u.gif
Atsakyti
tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas radote vestuviniu sukuosenu tinkanciu staciakampio veido formai? 4u.gif niekaip nerandu g.gif
Atsakyti