Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(sigiote @ 2011 05 29, 16:54)
Sveikos merginos,
noreciau paklausti,ar Lietuvoje normalu ateiti i kirpykla tik issiplauti galva ir issidziovinti plaukus?
Noreciau pries fotosesija, graziai, tiesiai isdziovintu plauku, bet nezinau ar supras mane, kai pasakysiu, jog noriu tik issidziovinti? smile.gif

Gražiai, tiesiai išsidžiovinti - tai vadinama sušukavimu/plaukų tiesinimu.
Tik išsidžiovinti - reiškia išplaus galvytę, iššukuos plaukučius ir padžiovins paprastai, be jokio tiesinimo su šukomis ar formavimo - bet šio varianto daugelis salonų išvis nedaro smile.gif
Taigi Jūsų atveju tai bus sušukavimas, jei norite, kad plaukučiai tvarkingai atrodytų ir visi tai supras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 29, 15:02)
Gražiai, tiesiai išsidžiovinti - tai vadinama sušukavimu/plaukų tiesinimu.
Tik išsidžiovinti - reiškia išplaus galvytę, iššukuos plaukučius ir padžiovins paprastai, be jokio tiesinimo su šukomis ar formavimo - bet šio varianto daugelis salonų išvis nedaro smile.gif
Taigi Jūsų atveju tai bus sušukavimas, jei norite, kad plaukučiai tvarkingai atrodytų ir visi tai supras  mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma smile.gif bandysiu skambinti ir tartis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 05 29, 17:54)
Sveikos merginos,
noreciau paklausti,ar Lietuvoje normalu ateiti i kirpykla tik issiplauti galva ir issidziovinti plaukus?
Noreciau pries fotosesija, graziai, tiesiai isdziovintu plauku, bet nezinau ar supras mane, kai pasakysiu, jog noriu tik issidziovinti? smile.gif

aisku kad tai yra normalus prasymas, pati dirbu grozio salone ir man atrodo gera kirpeja tikrai turetu suprasti ko klientas pageidauja tuo labiau tik isplauti ir isdziovinti tiesiai smile.gif
Atsakyti
[quote=rimvydele,2011 05 24, 00:31]
[quote=Rykute,2011 05 23, 22:05]
user posted image

kazin gyvos tos gelytes ar ne? koks ju pavadinimas? as noreciau is ju puokstes, tai galima butu ir i plaukucius smile.gif
[/quote]

[quote=Benice,2011 05 24, 09:36]
Man atrodo, kad tai orchidėjos, tik rušis kažkokia įdomi...

Man tai pats orchidėjos kotelis atrodo labai gležnas g.gif Nebent ten kokią vėlutę įdėt.. g.gif
[/quote]
taip, jos yra gyvos, tai yra orchidejos, ir rusis visai nekeista, o geliu turgeliuose pilna ju buna, sitos rusies orcidejos yra tvirtesnes uz tas kur daznai auginame ant palanges, jei sukuosenai norit sitas geles jos ir taip gb gerai laikosi, bet dar geriau tai galima pas florista paprasyi kad paruostu su velute
Atsakyti
QUOTE(oksanoczka @ 2011 05 30, 11:28)
aisku kad tai yra normalus prasymas, pati dirbu grozio salone ir man atrodo gera kirpeja tikrai turetu suprasti ko klientas pageidauja tuo labiau tik isplauti ir isdziovinti tiesiai smile.gif

Aisku, aciu smile.gif tik dabar reikia susirasti koki salona Palangoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 05 30, 14:59)
Aisku, aciu smile.gif tik dabar reikia susirasti koki salona Palangoje smile.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Smirineju, skaitineju po visu spuslapius ir niekaip nerandu informacijos - ieskau kas man sukuosena padarytu tai Didziajai sventei. Gal kas galit ka parekomenduoti (salone ar atvykstancia i namus)?
Noreciau tai kazko tokio ax.gif :
Atsakyti
Sveikutes besiruošiančios smile.gif
Aš savo vestuves jau atšokau savaitgalį. Likau labai labai patenkinta stilistės Gražinos darbu. Dar niekada sau nebuvau tokia graži blush2.gif Ir komplimentų daug sulaukiau ax.gif Esu labai jai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina_999: 30 gegužės 2011 - 16:06
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 05 30, 17:06)
Sveikutes besiruošiančios  smile.gif
Aš savo vestuves jau atšokau savaitgalį. Likau labai labai patenkinta stilistės Gražinos darbu. Dar niekada sau nebuvau tokia graži  blush2.gif  Ir komplimentų daug sulaukiau ax.gif  Esu labai jai dėkinga  4u.gif

blush2.gif Čia turbūt aš būsiu blush2.gif
Kai nuotaka graži ir spindi meile, tai ir darbo ne daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 30, 16:08)
blush2.gif  Čia turbūt aš būsiu  blush2.gif
Kai nuotaka graži ir spindi meile, tai ir darbo ne daug  biggrin.gif

sveiki, o ju ssukuosenas darot? Jei ne tai gal galti rekomenduoti ka? Aciu
Atsakyti
QUOTE(inesse @ 2011 05 30, 17:31)
sveiki, o ju ssukuosenas darot? Jei ne tai gal galti rekomenduoti ka? Aciu

Jei nedaryčiau šukuosenų, tai šioje temoje negyvenčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanoczka @ 2011 05 30, 13:57)
taip, jos yra gyvos, tai yra orchidejos, ir rusis visai nekeista, o geliu turgeliuose pilna ju buna, sitos rusies orcidejos yra tvirtesnes uz tas kur daznai auginame ant palanges, jei sukuosenai norit sitas geles jos ir taip gb gerai laikosi, bet dar geriau tai galima pas florista paprasyi kad paruostu su velute

o kaip ten is tikruju, vienos sakot, kad trapios labai, kitos, kad laikosi g.gif
Atsakyti