Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(joan @ 2011 05 17, 11:28)
Sveikos,

Labai gražių šukuosenų čia prikėlėt, bet niekaip nerandu, kokia šukuosena tiktų, kai dedasi veliumas? Juk jis prakštiškai uždengia visą šukuoseną. Gal turit kokių idėjų?
Ačiū smile.gif

Vėliuma labai gražiai galima pritaikyti ir prie kuodelio ir prie palaidu plaukų:
Vestuvinessukuosenos
Vestuvines sukuosenos

Atsakyti
Sveikos, visos 4u.gif
Man labai gražu tokia šukuosena wub.gif
user posted image
user posted image
[user posted image

Labai jos savo šventei norėčiau, tik su gyva rožyte plaukuose ir, aisku, be nuometo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 26 gegužės 2011 - 18:50
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 26, 19:48)
Sveikos, visos  4u.gif
Man labai gražu tokia šukuosena  wub.gif

Gražu ir gražūs modeliai. Turėkite omeny, kad reikia gan ilgų plaukų, nes sugarbanojus tarkim plaukučius iki pečių tokiu būdu vaizdas nekoks..avinėlis...nors tai irgi skonio reikalas..
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 26, 19:13)
Turėkite omeny, kad reikia gan ilgų plaukų, nes sugarbanojus tarkim plaukučius iki pečių tokiu būdu vaizdas nekoks..avinėlis...nors tai irgi skonio reikalas..

Čia savaime suprantama blush2.gif
Bet mano kaip tik iki pusės nugaros plaukai (ir natūraliai garbanoti, tik ne tokiomis taisyklingomis garbanėlėmis ax.gif ), tai tokia šukuosena, manau, būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 26, 21:26)
Čia savaime suprantama  blush2.gif 
Bet mano kaip tik iki pusės nugaros plaukai (ir natūraliai garbanoti, tik ne tokiomis taisyklingomis garbanėlėmis  ax.gif ), tai tokia šukuosena, manau, būtų  thumbup.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos:) gal galetumete patarti kokia sukuosena prie tokios suknutes tiktu? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasiulyti gera kirpeja ir visaziste Kretingoje, Skuode arba kur nors aplinkuj?
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 26, 18:48)
Sveikos, visos  4u.gif
Man labai gražu tokia šukuosena  wub.gif
user posted image
[user posted image

Labai jos savo šventei norėčiau, tik su gyva rožyte plaukuose  ir, aisku, be nuometo blush2.gif

Sitos sukuosenos atrodo nerealiai, mano plaukai irgi garbanoti bet trumpesni, negu siose nuotraukos, noretusi kazko panasaus wub.gif
Bet as galvoju detis nuometa prie palaidu garbanu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella Maris: 28 gegužės 2011 - 14:36
QUOTE(neveiziek @ 2011 05 28, 10:33)
Gal kas galite pasiulyti gera kirpeja ir visaziste Kretingoje, Skuode arba kur nors aplinkuj?
Labai aciu  4u.gif

kretingoje yra tikrai geras salonas stiliaus namai. ten ir sukuosenas ir makiaza daro. o klaipedoje geros visazistes yra dzestina ir katerina zabure. jos dirba buities rumuose manto gatveje.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 05 27, 10:32)
Sveikos:) gal galetumete patarti kokia sukuosena prie tokios suknutes tiktu? 4u.gif

Kažkurioje temoje esu minėjusi, kad prie tokio tipo suknytės reikia turėti gražias kaklo linijas, pečius, laikyseną - tuomet galima ir susegti plaukučius, kaip pas modelį, tačiau jei neturite minėtų privalumų, geriau rinktis palaidų plaukų šukuoseną, aišku, dar ir apie veiduko formą nepamirštant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
noreciau paklausti,ar Lietuvoje normalu ateiti i kirpykla tik issiplauti galva ir issidziovinti plaukus?
Noreciau pries fotosesija, graziai, tiesiai isdziovintu plauku, bet nezinau ar supras mane, kai pasakysiu, jog noriu tik issidziovinti? smile.gif
Atsakyti