Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(rimvydele @ 2011 05 23, 23:31)
user posted image
kazin  gyvos tos gelytes ar ne? koks ju pavadinimas? as noreciau is ju puokstes, tai galima butu ir i plaukucius smile.gif

Man atrodo, kad tai orchidėjos, tik rušis kažkokia įdomi...

Man tai pats orchidėjos kotelis atrodo labai gležnas g.gif Nebent ten kokią vėlutę įdėt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 24, 08:36)

Man tai pats orchidėjos kotelis atrodo labai gležnas  g.gif  Nebent ten kokią vėlutę įdėt..  g.gif

Kaip ir kitas geles paruosia floristes dazniausiai, o ir ka tik nuskynus tas kotelis tikrai pakankamai stiprus, bent jau man laike thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,
o gal kas buvote bijunu ziedais plaukus papuosusios? Butu idomu, kaip jie atlaike? Ar likot patenkintos?
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 05 24, 09:23)
Mergaites,
o gal kas buvote bijunu ziedais plaukus papuosusios? Butu idomu, kaip jie atlaike? Ar likot patenkintos?

Va ir mane domina butent sitos gelytes:) Tik kazin kaip siemet bus su bijunu zydejimo laiku. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 24, 08:36)

Man tai pats orchidėjos kotelis atrodo labai gležnas  g.gif  Nebent ten kokią vėlutę įdėt..  g.gif

bet ar tikrai cia orchidejos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 24, 18:21)
bet ar tikrai cia orchidejos? blink.gif

tikrai
Atsakyti
daug graziu sukuosenu radau http://www.maggiesot...spx?style=J1401 tik reikia laiko jas apziureti. nesuprantu kaip cia plaukai padaryti. gale jie tik garbanoti ar kazkaip jie tvirtinti? man tokios sukuosenos nerealios, tik nzn ar prie veido formos man tiktu.. g.gif
Atsakyti

QUOTE(swing @ 2011 05 24, 09:56)

galvoju tokią darytis. Bet norėtųsi kokios kvietkos į plaukus, tik nežinau kas tiktų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 05 24, 21:22)
galvoju tokią darytis. Bet norėtųsi kokios kvietkos į plaukus, tik nežinau kas tiktų  mastau.gif

Tai kad kvietkos savaime gražios ir nesvarbu kokios, čia jau skonio ir stiliaus reikalas g.gif Jei plaukai tamsūs - gal kokią baltą gražu būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 16, 22:06)
Buvo perpildytas AŽ, tai kiekvieną  dieną juk neseksiu ar prasitrynėte  blush2.gif

Nusprendžiau gaminti gėlytes pgl. užsakymą tik savo nuotakoms (t.y. toms, kurios pas mane šukuojasi-dažosi), o kitos gali rinktis tik iš to, ką turiu pagaminto, neužtenka man laiko viskam  verysad.gif

Kaip tik šiandien turėjau nuotakėlę su trumpesniais plaukučiais, kažkuri teiravotės, ką galima padaryti iš trumpų plaukų, štai mūsų bandytos šukuosenos (veiduko nerodau, nes klientei gali nepatikti  blush2.gif ), orchidėja mano gaminta:
user posted image

Ar galit dar nuotraukas įmesti?
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2011 05 26, 11:25)
Ar galit dar nuotraukas įmesti?

Pratryniau, nes klientei gali nepatikti, kad įdėjau be jos leidimo mirksiukas.gif Reiktų ieškoti naminiam kompe, o db nesu namie, tai nepasisekė Jums verysad.gif
Atsakyti