Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

http://www.alfa.lt/s...11-05-21_06-00/
gal kas pasisems idėjų smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. padekit busimai nuotakai.... noriu nuometo, bet tuo paciu ir gyvos orchidejos garbanose.... ar imanoma tai suderinti? gal kas turite kokiu pavyzdeliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulverstuke626 @ 2011 05 21, 13:22)
Sveikos merginos. padekit busimai nuotakai.... noriu nuometo, bet tuo paciu ir gyvos orchidejos garbanose.... ar imanoma tai suderinti? gal kas turite kokiu pavyzdeliu?  ax.gif

Gyvos orchidėjos dėti niekada neteko g.gif Tai labai gležnos gėlės, nežinau ar atlaikytų dieną..turite pasitikslinti pas floristę...Jeigu sakys, kad ne, tai rašykite AŽ, turiu dirbtinių orgidėjų, kurios atrodo kaip gyvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 21, 19:19)
Gyvos orchidėjos  dėti niekada neteko  g.gif Tai labai gležnos gėlės, nežinau ar atlaikytų dieną..turite pasitikslinti pas floristę...Jeigu sakys, kad ne, tai rašykite AŽ, turiu dirbtinių orgidėjų, kurios atrodo kaip gyvos  4u.gif

Ta proga noreciau viesai padekoti Benicei uz nuostabia lelija, kuri atrodo labai tikroviskai ir tikrai zinau, kad laikys tiek, kiek reikia 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gyvos orchidėjos  dėti niekada neteko  g.gif Tai labai gležnos gėlės, nežinau ar atlaikytų dieną..turite pasitikslinti pas floristę...Jeigu sakys, kad ne, tai rašykite AŽ, turiu dirbtinių orgidėjų, kurios atrodo kaip gyvos  4u.gif

as ir turiu klausimeli: ar butinai reikia derinti gelytes plaukuose, su puokste, su vyro butonjere ir su papuosimais masinos smile.gif
Atsakyti
gal kas is jusu planuojate daryti sukuosena su prisegamais plaukuciais? as tai labai noreciau, nes mano plaukuciai labai ploni ir nera ilgi, o taip norisi ilgu garbaneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 22, 12:44)
as ir turiu klausimeli: ar butinai reikia derinti gelytes plaukuose, su puokste, su vyro butonjere ir su papuosimais masinos smile.gif

Geras klausimas g.gif na as issirinkau savo vestuviu gelyte - geltona lelija ax.gif tada pradejau mastyti, kaip ta lelija atrodys vyro svarke isegta? ir is leliju pamergiu puokstes + pirslienes puokste? blink.gif tada sugalvojau prideti kalijas - jos labai graziai ziurisi vyro atlape, kazka bandysiu makaluot ir pulko puokstese blush2.gif zodziu paderinus tikrai visas vaizdas graziau susidelioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 05 22, 12:14)
Ta proga noreciau viesai padekoti Benicei uz nuostabia lelija, kuri atrodo labai tikroviskai ir tikrai zinau, kad laikys tiek, kiek reikia  4u.gif Aciu  4u.gif

Ačiū blush2.gif Labai įdomu būtų pamatyti kaip atrodys šukuosenoje wub.gif

QUOTE(rimvydele @ 2011 05 22, 12:44)

Nėra jokių būtinumų, tai Jūsų šventė ir darote tai, kad JUMS gražu 4u.gif

QUOTE(rimvydele @ 2011 05 22, 13:02)
gal kas is jusu planuojate daryti sukuosena su prisegamais plaukuciais? as tai labai noreciau, nes mano plaukuciai labai ploni ir nera ilgi, o taip norisi ilgu garbaneliu wub.gif

Man labai dažnai tenka daryti šukuosenas su prisegamais plaukais. Svarbiausia taisyklė - neduokite kirpėjai jų garbanoti atskirai. Visi plaukai turi būti garbanojami tuo pat metu, t.y. prisegs ir lai garbanoja viską, nes būna sugarbanoja iš vakaro, po to įsega ir savus garbanoja, rezultatas: 2 aukštai plaukų ir matosi tas skirtumas tarp savų ir prisegtų, o turi būti harmonija, suderinamumas ir tolygus perėjimas 4u.gif
Atsakyti
Padariau gele su tinkleliu, atejau pasirodyti:
user posted image
Atsakyti
aciu uz patarimus! bet ar tie netikri plaukuciai laikysis ir neissigarbanos man vidury dienos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 22, 21:41)
aciu uz patarimus! bet ar tie netikri plaukuciai laikysis ir neissigarbanos man vidury dienos? blink.gif

Jei naturalaus plauko ir tinkamai sugarbanoti - laikysis tikrai. Dar viena taisykle - negarbanoti nauju, nes jie buna apdirbti kazkuo ir nesigarbanoja taip, kaip turetu. Visuomet pries naudojima isplauti 4u.gif
Atsakyti

as vienai progai esu dejusis gyvas orchidejas (po viena is sonu). kuo puikiausiai issilaike, jokiu problemu nebuvo. jos tokios kaip vaskines, tai nebaisu, kad nuvys ar kazka
Atsakyti