Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 11, 10:06)
Sveikos,paskaitinejau jusu temele na labai simpatisku sukuosenu esat pridejusios.Zinokit as ir buvau pries nuometa bet kai nuejau matuotis suknele ir man uzdejo nuometa kad pamatyciau bendra vaizda zinokit daug graziau atrodo su nuometu 4u.gif Beje kvailokas klausimas bet paklausiu ar nuometa reikia nestis i kirpykla kad ten ji uzdetu? blush2.gif  g.gif

Laba, as irgi uz nuometa, nes kazkaip tikrai graziau atrodo ir sventiskiau wub.gif o nuometa tai uzdeda kirpeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 05 11, 09:52)

labai grazi, bet be to blizgal ant sono butu geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 05 11, 15:59)
labai grazi, bet be to blizgal ant sono butu geriau smile.gif

drinks_cheers.gif
Na o ša prieš nuometą, na nepatinka jis man ir tiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2011 05 11, 10:32)
Laba, as irgi uz nuometa, nes kazkaip tikrai graziau atrodo ir sventiskiau  wub.gif  o nuometa tai uzdeda kirpeja  4u.gif

Kirpeja butina ispeti, kad noresite buti su nuometu, nes ne prie kiekvienos sukuosenos jis tinka wink.gif
Atsakyti
Sveikos:) kimbu i sukuosenos paieskas biggrin.gif
gal kas matet kazka panasaus, kur plaukai minimaliai pakelti ir kirpciukai ant sono ax.gif
Papildyta:
va sita man labai patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Gal esat uzmaciusios pieno baltumo graziu geliu i plaukus? Arba gal zinote meistre, kuri galetu pagaminti, kazka panasaus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 05 11, 16:05)
drinks_cheers.gif
Na o ša prieš nuometą, na nepatinka jis man ir tiek  schmoll.gif

as ne pries, bet abejoju ar pati desiuos.... man atrodo kazkoki plauku papuosaliuka isisegsiu ir viskas, bet grazu man ir taip ir kitaip smile.gif
Atsakyti
radau visai nebloga nuoroda kaip paciai pasidaryti ivairias sventines sukuosenas..
http://www.youtube.c...thedarkmoon#g/u
gal kuriai nors pravers, nes atrodo tikrai nesudetingai:)
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 05 11, 09:52)

grazu smile.gif
Atsakyti
Papildyta:
[attachmentid=213122]
Papildyta:
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(zigri @ 2011 05 16, 20:24)
ax.gif
Papildyta:

Atsiprasau uz bardaka 4u.gif pirmas kartas man cia.. nelabai sekasis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zigri: 16 gegužės 2011 - 18:31
Sveikos,

Labai gražių šukuosenų čia prikėlėt, bet niekaip nerandu, kokia šukuosena tiktų, kai dedasi veliumas? Juk jis prakštiškai uždengia visą šukuoseną. Gal turit kokių idėjų?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joan @ 2011 05 17, 12:28)
Sveikos,

Labai gražių šukuosenų čia prikėlėt, bet niekaip nerandu, kokia šukuosena tiktų, kai dedasi veliumas? Juk jis prakštiškai uždengia visą šukuoseną. Gal turit kokių idėjų?
Ačiū smile.gif

Jau ne kartą čia rašėme, kad nuometą galima įsegti darant bet kokią šukuoseną. Jeigu tai tarkim kuodukas, tai galima nuometą įsegti po juo ir matysis šukuosena bigsmile.gif
Atsakyti