Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Benice @ 2011 05 02, 18:56)
Priešvestuvinė fotosesija - tai jaunųjų fotosesija, kuri vyksta ne vestuvių dieną. Tokios fotosesijos nuotraukas dažnai rodo svečiams vestuvių dieną kaip tokį flimuką-istoriją...Tai tarsi repeticija  smile.gif

priešvestuvinė fotosesija dar reikalinga ir tam, kad susipažinti su būsima kirpėja, vizažiste ir žinoma pačiais fotografais, tam kad vestuvių dieną jaustis laisviau ir nuotrukose nebūti susikausčius, nes pozuoti prieš nepažįstamus žmones (bent jau man) ganėtinai sunku blush2.gif blush2.gif
tai man padėjo apsispręsti dėl šukuosenos ir pačios kirpėjos. O vizažiste ir fotografais likau labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 05 02, 18:38)
priešvestuvinė fotosesija dar reikalinga ir tam, kad susipažinti su būsima kirpėja, vizažiste ir žinoma pačiais fotografais, tam kad vestuvių dieną jaustis laisviau ir nuotrukose nebūti susikausčius

drinks_cheers.gif Man ji irgi padėjo įsitikinti fotografo tinkamumu ir kirpėjos keitimo būtinybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 05 02, 20:38)
priešvestuvinė fotosesija dar reikalinga ir tam, kad susipažinti su būsima kirpėja, vizažiste ir žinoma pačiais fotografais

Na, to neminėjau, nes kartais jaunieji jau būna pažįstami su šiais paslaugų tiekėjais blush2.gif

Super, jei yra galimybė pasidaryti tą priešvestuvinę fotosesiją bigsmile.gif Ne visi jaunikiai sutinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 05 02, 22:57)
drinks_cheers.gif Man ji irgi padėjo įsitikinti fotografo tinkamumu ir kirpėjos keitimo būtinybe biggrin.gif

o man labai patiko ideja per priesvestuvine fotosesija ne tik isbandyti kirpejus, visazistus ir fotografa, bet ir "suvaidinti ar atkartoti" susitikimo detales is ko paskui iseina visa istorija - nuo susipazinimo iki vestuviu dienos wub.gif

Na kazkas tokio: http://www.hagov.lt/29/vm.html

smile.gif
Atsakyti

Na kazkas tokio: http://www.hagov.lt/29/vm.html

ziurejau issiziojus wub.gif taip viskas super thumbup.gif
Atsakyti
ayrikaa - aha, kazkas nuostabaus, vis norejosi ir norejosi ziuret. Ir pazinties istorija, ir vestuves, ir visur TIK jie wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 05 03, 14:16)

Nerealus papuosimai wub.gif wub.gif wub.gif kur radote tokiu? blush2.gif
As parsisiunciau sau tokio balto tinkelio, darysiu papuosimu su juo wub.gif jau negaliu sulaukti - kada turesiu laiko padaryti clap.gif Parodysiu, kas gavos, jei bus ka rodyti, t.y. gausis kas padoraus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 05 03, 10:40)

wub.gif super. ne mano stilius, bet super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 05 03, 16:22)
Nerealus papuosimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kur radote tokiu?  blush2.gif
As parsisiunciau sau tokio balto tinkelio, darysiu papuosimu su juo  wub.gif  jau negaliu sulaukti - kada turesiu laiko padaryti  clap.gif  Parodysiu, kas gavos, jei bus ka rodyti, t.y. gausis kas padoraus  biggrin.gif

Lauksim pavyzduku thumbup.gif O as pamenu, kiek to tinklelio ieskojau doh.gif Ir vistiek radau biggrin.gif Tik jis labai neklauso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jums: 03 gegužės 2011 - 15:54
QUOTE(Benice @ 2011 05 03, 14:22)
Nerealus papuosimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  kur radote tokiu?  blush2.gif
As parsisiunciau sau tokio balto tinkelio, darysiu papuosimu su juo  wub.gif  jau negaliu sulaukti - kada turesiu laiko padaryti  clap.gif  Parodysiu, kas gavos, jei bus ka rodyti, t.y. gausis kas padoraus  biggrin.gif

Kažkuriam blog'e, bet dabar tikrai neprisimenu kuriame doh.gif 4u.gif

QUOTE(jums @ 2011 05 03, 15:54)
O as pamenu, kiek to tinklelio ieskojau  doh.gif  Ir vistiek radau  biggrin.gif Tik jis labai neklauso  g.gif

Kaip tai neklauso? g.gif Reikia sudrausmint hihihi.gif O ką iš jo darysi? Gal turi kokį pavyzduką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 05 03, 16:54)
Lauksim pavyzduku  thumbup.gif  O as pamenu, kiek to tinklelio ieskojau  doh.gif  Ir vistiek radau  biggrin.gif Tik jis labai neklauso  g.gif

As Lietuvoje neradau...
Bandysiu sudrausminti, prisiskaiciau protingu knygu ta tema, tai jau tipo baisiai suprantu lotuliukas.gif Ziuresim, kaip pasiseks biggrin.gif
Atsakyti