Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(drugqueen @ 2011 04 29, 12:08)
Merginos, o gal turit kokiu tai pavyzdziu sukuosenu kai kirpciukus nesioja? nes db pasimetus.. augint juos ar ir toliau kirpt... unsure.gif

man taip pat reiketu ax.gif
Atsakyti
Skaitinejau ankstesnias temas ir radau sita nuoruoda http://zaichenok.io.ua/album41893_29 galrasit ka nors smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
ar einant pas kirpėją darytis šukuoseną reikia turėti savo gumytes ir segtukus ar dar ką? Dariausi šukuoseną priešvestuvinei fotosesijai, tai manęs klausė ar neatsinešiau kokių segtukų ir gumyčių. Net negalvojau kad reikia blush2.gif tai prismaigstė taip, kad viskas po pusvalandžio man iširo, o sumokėjau 100lt už šukuoseną unsure.gif

na bet pamačiau kad kuodukas su gėlyte šone man netinka ir nusprendžiau, kad per vestuves būsiu tiesiais palaidais plaukais, prie ko ir esu pratusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 05 02, 15:54)
ar einant pas kirpėją darytis šukuoseną reikia turėti savo gumytes ir segtukus ar dar ką? Dariausi šukuoseną priešvestuvinei fotosesijai, tai manęs klausė ar neatsinešiau kokių segtukų ir gumyčių. Net negalvojau kad reikia  blush2.gif tai prismaigstė taip, kad viskas po pusvalandžio man iširo, o sumokėjau 100lt už šukuoseną  unsure.gif

na bet pamačiau kad kuodukas su gėlyte šone man netinka ir nusprendžiau, kad per vestuves būsiu tiesiais palaidais plaukais, prie ko ir esu pratusi rolleyes.gif

Pirma karta girdziu, kad savo reikia tureti blink.gif siaip nebent kazko ypatingo nori, turi kokia specialu segtuka ar pan, bet siaip visad naudoja savo segtukus, gumeles ir t.t.
Cia tas pats, kas nestumeis savo sukas, laka, zele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 05 02, 17:47)

Cia tas pats, kas nestumeis savo sukas, laka, zele  lotuliukas.gif

Tai visokiu gi buna mirksiukas.gif Va man viena plauku tresa sege su spilgutem, kol neparodziau, kad jame jau yra saguciai doh.gif
Atsakyti
ar einant pas kirpėją darytis šukuoseną reikia turėti savo gumytes ir segtukus ar dar ką? Dariausi šukuoseną priešvestuvinei fotosesijai, tai manęs klausė ar neatsinešiau kokių segtukų ir gumyčių. Net negalvojau kad reikia  blush2.gif tai prismaigstė taip, kad viskas po pusvalandžio man iširo, o sumokėjau 100lt už šukuoseną  unsure.gif

Man liepe savo atsinesti mirksiukas.gif
Atsakyti

Papasakokit man tūndrai ką reiškia priešvestuvinė fotosesija>? blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
ar einant pas kirpėją darytis šukuoseną reikia turėti savo gumytes ir segtukus ar dar ką?

Jeigu paprašo atsinešti - reiškia reikia, jei neįspėjo - neprivalėjote.

O kodėl klausiate dėl segtukų jei eisite su tiesiais palaidais? biggrin.gif

QUOTE(jums @ 2011 05 02, 17:03)
Tai visokiu gi buna  mirksiukas.gif Va man viena plauku tresa sege su spilgutem, kol neparodziau, kad jame jau yra  saguciai doh.gif

Ooo, ta gera buvo lotuliukas.gif

QUOTE(ELlJA @ 2011 05 02, 19:19)
Papasakokit man tūndrai ką reiškia priešvestuvinė fotosesija>?  blush2.gif Ačiū.

Priešvestuvinė fotosesija - tai jaunųjų fotosesija, kuri vyksta ne vestuvių dieną. Tokios fotosesijos nuotraukas dažnai rodo svečiams vestuvių dieną kaip tokį flimuką-istoriją...Tai tarsi repeticija smile.gif
Atsakyti
kaip ikelti nuotraukytes? 4u.gif
Atsakyti