Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Laaila @ 2011 04 14, 21:13)

LIUKS ROMANTIŠKA GRAŽI wub.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
O gal kokiu pasiulymu trumpaplaukems turite? 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ka pasirinkti....
Kirpejos pataria rinktis gyvas geles i plaukus, anot ju tik tokios graziausiai atrodo, taciau kiek ziurinejausi internete pvz man visai grazu ir suknutes medziagos gele plaukuose.... Kokia jusu nuomone yra del plauku papuosimo ir aksesuaru.... Nes man visos dar net nemaciusios, tos medziagines geles, rezia, kad gyvos graziausia...
Atsakyti
Gal parekomenduotumėt neblogą kirpėją Kaune, noriu proginės šukuosenos, garbanotų plaukų šiek tiek sukeltų.... Deja mano kirpėja užsiėmus tą dieną...nežinau pas ką kreiptis daugiau,belekam patikėt plaukų nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 04 26, 20:07)
Nezinau ka pasirinkti....
Kirpejos pataria rinktis gyvas geles i plaukus, anot ju tik tokios graziausiai atrodo, taciau kiek ziurinejausi internete pvz man visai grazu ir suknutes medziagos gele plaukuose.... Kokia jusu nuomone yra del plauku papuosimo ir aksesuaru.... Nes man visos dar net nemaciusios, tos medziagines geles, rezia, kad gyvos graziausia...

Tai čia skonio reikalas, kaip ir visa kita, kas susiję su vestuviniu įvaizdžiu 4u.gif
Medžiaginės gėlės šiuo metu labai madingos, jas sega visur: į plaukus, prie drabužių kaip sages ir pan. Parduotuvėse jų parduoda daugiau nei prieš metus, tai sakyčiau - ant bangos biggrin.gif Medžiaginių gėlių pliusas - atlaikys visą dieną bet kokiu oru, nebaisu paliesti, po šventės galima ir parduoti blush2.gif Minusas - tai natūralios gėlės imitacija, netikra gėlė, kai kam gal nepatinka. smile.gif
Atsakyti
Na, aš gal pritarčiau gyvoms gėlėms.. Kodėl Jūs manote ,kad neatlaikis ir nuvys? Tikrai gerai paruošta gėlytė atlaiko visa švente.. smile.gif

p.s

Bet, Jūs rinkitės tai kas miela Jūsu akiai,nesvarbu ką sako kiti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas galetu patarti kokia sukuosena(vestuvine) butu galima pasidaryt is gan plonu plauku,vidutinio ilgio su kirpciukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2011 04 26, 23:21)
Na, aš gal pritarčiau gyvoms gėlėms.. Kodėl Jūs manote ,kad neatlaikis ir nuvys? Tikrai gerai paruošta gėlytė atlaiko visa  švente.. smile.gif

Aš nemanau biggrin.gif Tiesiog medžiaginė gėlė nenuvysta bet kokiu oru ax.gif Gyvas irgi gerai paruošia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2011 04 25, 20:51)

Super antra sukuosena ax.gif tokios noreciau smile.gif tik mane nervina tie trumpi susisiause plaukuciai, labai negraziai nuotraukose atrodo. tarsi sukuosena ne iki galo padaryta. ar kirpejos gali kokiomis nors priemonemis suglotninti plaukus, kad visa vestuviu diena neissipesiotu taip plaukai? nes ;abai netvarkingai atrodo.. o dar pas mane kaip tik ataugineja plaukai po slinkimo, tai visai kaip eziukas busiu.. g.gif
Atsakyti
Grazus perpinimai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 04 27, 19:45)
ar kirpejos gali kokiomis nors priemonemis suglotninti plaukus, kad visa vestuviu diena neissipesiotu taip plaukai? nes ;abai netvarkingai atrodo.. o dar pas mane kaip tik ataugineja plaukai po slinkimo, tai visai kaip eziukas busiu..  g.gif

Gali. Priemonių labai daug, tik pažymėkite, kad norite taip, nes daug kam svarbiau, kad būtų taip, kaip yra natūraliai, bijo bet kokių glotninimų ar pan...
Parodytuose pavyzdėliuose tikrai kai kur per daug pasišiaušę, fotografas irgi galėjo retušuoti biggrin.gif
Atsakyti