Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Merginos, noriu paklausti patarimo. Pries menesi gal uzsirasiau i viena Vilniaus salona vestuvinei sukuosenai ir makiazui. Vestuves liepos men. vakar pasiskambinau del bandomosios sukuosenos ir paklausiau kaip su gelem i plaukus. tai man pasake kad dazniausiai nuotakos vaziuoja i geliu salona kur uzsisako geles ir floristes joms i plaukus prisega g.gif dabar galvoju gal nerimta kirpeja jei ji negales isegti man geliu i plaukus. kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 04 15, 10:44)
Merginos, noriu paklausti patarimo. Pries menesi gal uzsirasiau i viena Vilniaus salona vestuvinei sukuosenai ir makiazui. Vestuves liepos men. vakar pasiskambinau del bandomosios sukuosenos ir paklausiau kaip su gelem i plaukus. tai man pasake kad dazniausiai nuotakos vaziuoja i geliu salona kur uzsisako geles ir floristes joms i plaukus prisega g.gif  dabar galvoju gal nerimta kirpeja jei ji negales isegti man geliu i plaukus. kaip jus manot?

Manau, kad Jūs blogai supratote, jie turbūt turėjo omenyje, kad floristės paruošia tas gėles blush2.gif
Bet floristės jų nesega schmoll.gif unsure.gif Turi segti kirpėja ir tik ji, juk floristė nežino nei kur, nei kaip, nei segtukų turės unsure.gif Siūlau pasiteirauti dar kartą ar teisingai supratote, jeigu teisingai, tai kirpėja labai keista, gal laiką taupo ar kaip, net neįsivaizduoju priežasties g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 14, 20:04)
Tai vat būtent, makaronus kiekviena gali, o lengvas, gražias, romantiškas ir tuo pačiu gerai išsilaikančias garbanas ne kiekviena  smile.gif  Sovietmečiu ir vadinu makaronus, sulipusius plaukus, nors yra iki šiol, kam gražu  blush2.gif

Dažnai klientės sako, kad nori kažko lengvo, nesudėtingo, laisvo ir įsivaizduoja, kad tai lengvai padaroma, neužtrunka ilgai, bet čia tik taip atrodo, nes praktikoje yra kitaip. Padaryti patį vaizdą galbūt nėra taip sunku, bet padaryti taip, kad tas išsilaikytų visą dieną bet kokiu oru - nelengva  smile.gif O makaronus: sutepi sruogą putom, susuki ir paleidi - ot tai sudėtingumas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as va sau niekaip nemoku pasidaryti lengvu garbanu, visad kazkokios per daug susuktos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 10, 22:26)
Nu jo, tik deja neatsakysiu, nes Jusu pilna  biggrin.gif

sorry uz  poster_offtopic.gif

Sveikute, o kaip uzsisakyti gelyte jei neatsakysite ? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2011 04 16, 20:43)
Sveikute, o kaip uzsisakyti gelyte jei neatsakysite ?  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Buvo perpildytas AŽ, tai kiekvieną dieną juk neseksiu ar prasitrynėte blush2.gif

Nusprendžiau gaminti gėlytes pgl. užsakymą tik savo nuotakoms (t.y. toms, kurios pas mane šukuojasi-dažosi), o kitos gali rinktis tik iš to, ką turiu pagaminto, neužtenka man laiko viskam verysad.gif

Kaip tik šiandien turėjau nuotakėlę su trumpesniais plaukučiais, kažkuri teiravotės, ką galima padaryti iš trumpų plaukų, štai mūsų bandytos šukuosenos (veiduko nerodau, nes klientei gali nepatikti blush2.gif ), orchidėja mano gaminta:
user posted image
Atsakyti
Benice man paskutinis variantas atrode graziausias:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aushreete @ 2011 04 17, 11:26)
Benice man paskutinis variantas atrode graziausias:) thumbup.gif

man taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2011 04 17, 10:51)
man taip pat thumbup.gif

As ir uz paskutini ir dar tos orchidejos kaip graziai atrodo blush2.gif

As renkuosi irgi sukuosena sau, ir vakar ziuredama zvaigzdziu duetus, likau suzaveta evelinos anusauskaites sukuosena, visi garbanoti plaukuciai perkelti ant sono. Mano pacios plaukai ilgoki ir garbanoti, tai galvoju kazka panasaus darytis ax.gif

Gal kartais uzmatet kokia foto interne vakar dienos koncerto? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Ikeliu foto apie kokia sukuosena galvoju, ji stovi vidury smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 04 17, 15:11)
user posted image

Ikeliu foto apie kokia sukuosena galvoju, ji stovi vidury smile.gif

Kai plaukučiai ilgi, tai tikrai fainai žiūrisi ax.gif Bandžiausi ir aš tokią sau prieš vestuves, bet nusprendžiau geriau neatidengti savo putlių žandukų blush2.gif
Atsakyti
Benice,

Apacioje desniausias varijantas 4u.gif nuostabu talenta turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 04 15, 10:44)
Merginos, noriu paklausti patarimo. Pries menesi gal uzsirasiau i viena Vilniaus salona vestuvinei sukuosenai ir makiazui. Vestuves liepos men. vakar pasiskambinau del bandomosios sukuosenos ir paklausiau kaip su gelem i plaukus. tai man pasake kad dazniausiai nuotakos vaziuoja i geliu salona kur uzsisako geles ir floristes joms i plaukus prisega g.gif  dabar galvoju gal nerimta kirpeja jei ji negales isegti man geliu i plaukus. kaip jus manot?

Siaip turetu kirpeja tuo pasirupinti, kaip geles isegti! smile.gif
Atsakyti