Merginos, noriu paklausti patarimo. Pries menesi gal uzsirasiau i viena Vilniaus salona vestuvinei sukuosenai ir makiazui. Vestuves liepos men. vakar pasiskambinau del bandomosios sukuosenos ir paklausiau kaip su gelem i plaukus. tai man pasake kad dazniausiai nuotakos vaziuoja i geliu salona kur uzsisako geles ir floristes joms i plaukus prisega dabar galvoju gal nerimta kirpeja jei ji negales isegti man geliu i plaukus. kaip jus manot?
QUOTE(ayrikaa @ 2011 04 15, 10:44)
Merginos, noriu paklausti patarimo. Pries menesi gal uzsirasiau i viena Vilniaus salona vestuvinei sukuosenai ir makiazui. Vestuves liepos men. vakar pasiskambinau del bandomosios sukuosenos ir paklausiau kaip su gelem i plaukus. tai man pasake kad dazniausiai nuotakos vaziuoja i geliu salona kur uzsisako geles ir floristes joms i plaukus prisega dabar galvoju gal nerimta kirpeja jei ji negales isegti man geliu i plaukus. kaip jus manot?
Manau, kad Jūs blogai supratote, jie turbūt turėjo omenyje, kad floristės paruošia tas gėles
Bet floristės jų nesega Turi segti kirpėja ir tik ji, juk floristė nežino nei kur, nei kaip, nei segtukų turės Siūlau pasiteirauti dar kartą ar teisingai supratote, jeigu teisingai, tai kirpėja labai keista, gal laiką taupo ar kaip, net neįsivaizduoju priežasties
QUOTE(Benice @ 2011 04 14, 20:04)
Tai vat būtent, makaronus kiekviena gali, o lengvas, gražias, romantiškas ir tuo pačiu gerai išsilaikančias garbanas ne kiekviena Sovietmečiu ir vadinu makaronus, sulipusius plaukus, nors yra iki šiol, kam gražu
Dažnai klientės sako, kad nori kažko lengvo, nesudėtingo, laisvo ir įsivaizduoja, kad tai lengvai padaroma, neužtrunka ilgai, bet čia tik taip atrodo, nes praktikoje yra kitaip. Padaryti patį vaizdą galbūt nėra taip sunku, bet padaryti taip, kad tas išsilaikytų visą dieną bet kokiu oru - nelengva O makaronus: sutepi sruogą putom, susuki ir paleidi - ot tai sudėtingumas
Dažnai klientės sako, kad nori kažko lengvo, nesudėtingo, laisvo ir įsivaizduoja, kad tai lengvai padaroma, neužtrunka ilgai, bet čia tik taip atrodo, nes praktikoje yra kitaip. Padaryti patį vaizdą galbūt nėra taip sunku, bet padaryti taip, kad tas išsilaikytų visą dieną bet kokiu oru - nelengva O makaronus: sutepi sruogą putom, susuki ir paleidi - ot tai sudėtingumas
as va sau niekaip nemoku pasidaryti lengvu garbanu, visad kazkokios per daug susuktos
QUOTE(Benice @ 2011 04 10, 22:26)
Sveikute, o kaip uzsisakyti gelyte jei neatsakysite ?
QUOTE(sirdele1 @ 2011 04 16, 20:43)
Sveikute, o kaip uzsisakyti gelyte jei neatsakysite ?
Buvo perpildytas AŽ, tai kiekvieną dieną juk neseksiu ar prasitrynėte
Nusprendžiau gaminti gėlytes pgl. užsakymą tik savo nuotakoms (t.y. toms, kurios pas mane šukuojasi-dažosi), o kitos gali rinktis tik iš to, ką turiu pagaminto, neužtenka man laiko viskam
Kaip tik šiandien turėjau nuotakėlę su trumpesniais plaukučiais, kažkuri teiravotės, ką galima padaryti iš trumpų plaukų, štai mūsų bandytos šukuosenos (veiduko nerodau, nes klientei gali nepatikti ), orchidėja mano gaminta:
Benice man paskutinis variantas atrode graziausias:)
QUOTE(aushreete @ 2011 04 17, 11:26)
Benice man paskutinis variantas atrode graziausias:)
man taip pat
QUOTE(širlė @ 2011 04 17, 10:51)
man taip pat
As ir uz paskutini ir dar tos orchidejos kaip graziai atrodo
As renkuosi irgi sukuosena sau, ir vakar ziuredama zvaigzdziu duetus, likau suzaveta evelinos anusauskaites sukuosena, visi garbanoti plaukuciai perkelti ant sono. Mano pacios plaukai ilgoki ir garbanoti, tai galvoju kazka panasaus darytis
Gal kartais uzmatet kokia foto interne vakar dienos koncerto?
Ikeliu foto apie kokia sukuosena galvoju, ji stovi vidury
QUOTE(Stella Maris @ 2011 04 17, 15:11)
Kai plaukučiai ilgi, tai tikrai fainai žiūrisi Bandžiausi ir aš tokią sau prieš vestuves, bet nusprendžiau geriau neatidengti savo putlių žandukų
Benice,
Apacioje desniausias varijantas nuostabu talenta turi
Apacioje desniausias varijantas nuostabu talenta turi
QUOTE(ayrikaa @ 2011 04 15, 10:44)
Siaip turetu kirpeja tuo pasirupinti, kaip geles isegti!