QUOTE(Dancer @ 2011 04 11, 18:53)
Mergaitės neįsivaizduoju kaip viską suderinti..suknelė galvoju bus paprasta, plaukai mano iki juosmes, lb stori ir lb jų daug, garbanoti...noriu švelnių garbanų vestuvėms, gal šiek tiek susegus šoną..bet noriu ir gėlių į plaukus ir veliumo..kaip tai suderinti..ir baisu, kad tos švelnios garbanos nesilaikys..nes kiek dariausi tas garbanas, tai nelb laikydavo..
bet kuodo tai nenoriu, gaila paslėpti tokius plaukus..
Aš Jūsų vietoje dėčiausi į tą nuometą, ir gėlę, ir plaukučius palaidus
Kai viskas skoningai padaryta, niekada neatrodys per daug. Dėl garbanų vasarą (netgi ir ne vasarą) rizika visada yra, bet aš rizikavau ir
Nebijokite, viskas bus gerai, tik raskite, kas Jums gražiai ir kokybiškai padarys
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 11, 20:53)
kiek isivaizduoju man jau cia per daug geltonos
Na, man neatrodė per daug, bet juk skonio reikalas. Manau, kad viską suderinus yra gražu, o jei bet kokių atspalvių tos geltonos primaišyta - tuomet gali būti nelabai..
QUOTE(Ugne1 @ 2011 04 11, 23:11)
mano plaukai sviesus,kare kirpimas,jau auginu pora men,
kirpeja nekerpa,gal kokia sukuosena sukurs.
gal kokiu minciu pametesit
Štai ką galima padaryti iš kare kirpimo:
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 12, 02:45)
As irgi galvoju apie geltonus seselius
man geltona labai grazi spalva
bet mes nusprendem tik akcentus jos, nes vestuves yra vestuves - o man be baltos nuotakos sukneles, tai jau ne vestuves (cia tik asmenine nuomone)
Taigi suknele balta - gelytes, seseliai, galbut bateliai geltona, jaunikis - klasikinis juodas kostiumas ir geltonas kaklaraistis
o sveciam pasakyta - geltoni akcentai, kas kaip ismano/nori, taip ir prisiderins, tas pats ir pulkui pasakyta
SOrry uz off topic
O man labai graži mintis ir tikiu, kad bus viskas
Nebijokite eksperimentuoti, juk smagu atrodyti kitaip nei pilka minia, kur viskas standartiškai