Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 11, 20:53)
kiek isivaizduoju man jau cia per daug geltonos  blush2.gif

As irgi galvoju apie geltonus seselius blush2.gif man geltona labai grazi spalva wub.gif bet mes nusprendem tik akcentus jos, nes vestuves yra vestuves - o man be baltos nuotakos sukneles, tai jau ne vestuves (cia tik asmenine nuomone) ax.gif
Taigi suknele balta - gelytes, seseliai, galbut bateliai geltona, jaunikis - klasikinis juodas kostiumas ir geltonas kaklaraistis 4u.gif o sveciam pasakyta - geltoni akcentai, kas kaip ismano/nori, taip ir prisiderins, tas pats ir pulkui pasakyta 4u.gif
SOrry uz off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugne1 @ 2011 04 11, 23:11)
sveikos merginos.
niekaip nesugalvoju kokia sukuosena. doh.gif
mano plaukai sviesus,kare kirpimas,jau auginu pora men,
kirpeja nekerpa,gal kokia sukuosena sukurs.
suknele lengvute,graikisko stliaus,nuometo nesidesiu.
verysad.gif
gal kokiu minciu pametesit

Sveika neaisku, ko tu nori, suimtu, palaidu, ir koks tas ilgis plaukuciu tavo ax.gif
bet gal is cia pasisemsi kokia ideju g.gif
didele foto, tai imetu nuoroda mirksiukas.gif
http://sphotos.ak.fb...1_1340943_n.jpg
user posted image
user posted image
http://t1.gstatic.co...T...ZJCBFog&t=1
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
o siaip gi galima puikiai suzaisti su plauku aksesuarais bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal esate uzmate graziu pusiau susegtu sukuosenu arba romantiskos kasos.... Ieskau, ale kazko patinkancio nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 04 11, 18:53)
Mergaitės neįsivaizduoju kaip viską suderinti..suknelė galvoju bus paprasta, plaukai mano iki juosmes, lb stori ir lb jų daug, garbanoti...noriu švelnių garbanų vestuvėms, gal šiek tiek susegus šoną..bet noriu ir gėlių į plaukus ir veliumo..kaip tai suderinti..ir baisu, kad tos švelnios garbanos nesilaikys..nes kiek dariausi tas garbanas, tai nelb laikydavo.. g.gif  doh.gif  bet kuodo tai nenoriu, gaila paslėpti tokius  plaukus.. blush2.gif

Aš Jūsų vietoje dėčiausi į tą nuometą, ir gėlę, ir plaukučius palaidus blush2.gif Kai viskas skoningai padaryta, niekada neatrodys per daug. Dėl garbanų vasarą (netgi ir ne vasarą) rizika visada yra, bet aš rizikavau ir thumbup.gif Nebijokite, viskas bus gerai, tik raskite, kas Jums gražiai ir kokybiškai padarys 4u.gif

QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 11, 20:53)
kiek isivaizduoju man jau cia per daug geltonos  blush2.gif

Na, man neatrodė per daug, bet juk skonio reikalas. Manau, kad viską suderinus yra gražu, o jei bet kokių atspalvių tos geltonos primaišyta - tuomet gali būti nelabai..

QUOTE(Ugne1 @ 2011 04 11, 23:11)
mano plaukai sviesus,kare kirpimas,jau auginu pora men,
kirpeja nekerpa,gal kokia sukuosena sukurs.
gal kokiu minciu pametesit

Štai ką galima padaryti iš kare kirpimo:user posted imageuser posted image

QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 12, 02:45)
As irgi galvoju apie geltonus seselius  blush2.gif man geltona labai grazi spalva  wub.gif bet mes nusprendem tik akcentus jos, nes vestuves yra vestuves - o man be baltos nuotakos sukneles, tai jau ne vestuves (cia tik asmenine nuomone)  ax.gif
Taigi suknele balta - gelytes, seseliai, galbut bateliai geltona, jaunikis - klasikinis juodas kostiumas ir geltonas kaklaraistis  4u.gif o sveciam pasakyta - geltoni akcentai, kas kaip ismano/nori, taip ir prisiderins, tas pats ir pulkui pasakyta  4u.gif
SOrry uz off topic  blush2.gif

O man labai graži mintis ir tikiu, kad bus viskas wub.gif Nebijokite eksperimentuoti, juk smagu atrodyti kitaip nei pilka minia, kur viskas standartiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image wub.gif
Atsakyti
[quote=nuodingoji_gebene,2011 04 12, 09:30]
user posted image
ši iš įdėtų gražiausia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 12 balandžio 2011 - 12:06
Sveikos 4u.gif
mano plaukai labai ploni, pecius siekia smile.gif tai nezinau ka cia sukurt nes kiek ziuriu tai pas visas labai daug plauku biggrin.gif ir dar kazkaip nepastebejau sukuosenu su kirpciukais, pas mane jie per visa kakta ir manau kad be ju netiks man ax.gif gal jus turit foto kur sukuosena su kirpciukais, nes net nezinau kaip ieskot g.gif
Atsakyti
kiek groziu prikelet,net galva susisuko. doh.gif
o gal dar kas gali pasakyt kokia geria kirpeja,kuri daro
sukuosenas klaipedoj.
nes mano kirpeja kasko tai labai nugrybauja.
slapias garbanas suko,kai gryzau namo tai net vaikai issigando
mamos.
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 04 12, 20:45)
Sveikos 4u.gif
mano plaukai labai ploni, pecius siekia smile.gif  tai nezinau ka cia sukurt nes kiek ziuriu tai pas visas labai daug plauku biggrin.gif  ir dar kazkaip nepastebejau sukuosenu su kirpciukais, pas mane jie per visa kakta ir manau kad be ju netiks man ax.gif  gal jus turit foto kur sukuosena su kirpciukais, nes net nezinau kaip ieskot g.gif

Nepergyvenkite, iš plonų plaukų galima padaryti labai daug, išpūsti juos ir atrodys, kad jie tankūs mirksiukas.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Buciau dekinga jei patartumet kokia sukuosena padaryti mergaitei 5 metu g.gif Ji per vestuves bus pirmose gretose su jaunavedziais, ta prasme ziedlapius barstys, nes nuometa nuotakai ir pan. O gal vaikam nelabai kas ir daroma su plaukais, tik graziai susukuoti?
Atsakyti
as mergaitei 5 metu nieko nedaryciau,vaikai naturaliai visada grazus, tvarkingai susukuoti ,ar palaidus palikti ir man atrodo bus labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2011 04 13, 09:26)
Buciau dekinga jei patartumet kokia sukuosena padaryti mergaitei 5 metu g.gif Ji per vestuves bus pirmose gretose su jaunavedziais, ta prasme ziedlapius barstys, nes nuometa nuotakai ir pan. O gal vaikam nelabai kas ir daroma su plaukais, tik graziai susukuoti?

Na, palaidais tiesiog palikti nesiūlyčiau, vaikai laksto ir pan..susivelia tie plaukai ir atrodys negražiai. Plaukai turi turėti savo formą. Geriausiai būtų mergaitei sugarbanoti plaukus, bent jau galiukus. Labai gražiai žiūrisi ir vainikėlis iš gyvų gėlių wub.gif Taigi padarbanokite ant žnyplių, arba tiesiog susukite ant minkstų suktukų ankti ryte su putomis, po to padžiovinkite džiovintuvu tas susuktas vietas, leiskite pasibūti su jais ir bus gražu. Tobulumų nereikia, bet bus gražiau jei pasirūpinsite ir mergyte.
Kaip smagu žiūrėti:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti