Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 11, 08:46)
Labai grazios gelytes Benice  wub.gif as mastau gal iseitu kazka geltono pas jus uzsisakyti i plaukus  ax.gif  blush2.gif nes as jau suradau ta vienintele sukuosena thumbup.gif
Ziurejau filma Burlesque ir susilydziau kai pamaciau, nes butent tokias garbanas, taip sukeltas ir butent taip isegta gelyte isivaizduoju:
user posted image

Man labai grazu, romantiska, angeliska, svelnu, miela  wub.gif ka manot?  bigsmile.gif

joo cia aktore nerealiai atrode. man irgi kine ziurint patiko labai sita vieta, jau visas bendras vaizdas vien ka duoda..
o suknele irgi zivytes formos bus?
Atsakyti

user posted image

Man labai grazu, romantiska, angeliska, svelnu, miela  wub.gif ka manot?  bigsmile.gif

thumbup.gif super, labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 04 11, 08:55)
joo cia aktore nerealiai atrode. man irgi kine ziurint patiko labai sita vieta, jau visas bendras vaizdas vien ka duoda..
o suknele irgi zivytes formos bus?

nea ax.gif suknele pusta pas mane bus, manau, turetu graziai ziuretis wub.gif
Atsakyti
Labai grazios gelytes Benice  wub.gif as mastau gal iseitu kazka geltono pas jus uzsisakyti i plaukus  ax.gif  blush2.gif nes as jau suradau ta vienintele sukuosena thumbup.gif
Ziurejau filma Burlesque ir susilydziau kai pamaciau, nes butent tokias garbanas, taip sukeltas ir butent taip isegta gelyte isivaizduoju:

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
user posted image

Man irgi labai graži mintis wub.gif O kodėl į plaukučius būtent geltoną? turėsite tokios spalvos puokštę ar kt. detalių?
Pas mane galima užsisakyti bet kokios spalvos, tik reikia rodyti, ko norite ir kokia tai turėtų būti spalva, tuomet ieškočiau medžiagų. g.gif
Atsakyti
Mes darom geltona tematika vestuves, suknele bus balta mano, todel norisi gelytes i plaukus geltonos, ir puokste ko gero geltona bus... parasysiu i az daugiau detaliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 11, 12:50)
Mes darom geltona tematika vestuves, suknele bus balta mano, todel norisi gelytes i plaukus geltonos, ir puokste ko gero geltona bus... parasysiu i az daugiau detaliu wink.gif

Turėjau neseniai nuotaką, kurios suknelė buvo geltona,dažėme geltonais šešėliais, puokštė geltona, dar jie turėjo daug geltonų balionų, na, buvo tikrai įspūdingas vaizdas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 04 11, 08:56)
thumbup.gif super, labai grazu wub.gif

labai romantiska wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Labai daug gražių šukuosenų čia pridėta thumbup.gif
Gal turit patarimų dėl paprasto kuodelio? Kadangi suknia puošni, dar vėliumas, tai galvoju darytis nesudėtingą (gal tiksliau ne per daug išraiškingą) šukuoseną..
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės neįsivaizduoju kaip viską suderinti..suknelė galvoju bus paprasta, plaukai mano iki juosmes, lb stori ir lb jų daug, garbanoti...noriu švelnių garbanų vestuvėms, gal šiek tiek susegus šoną..bet noriu ir gėlių į plaukus ir veliumo..kaip tai suderinti..ir baisu, kad tos švelnios garbanos nesilaikys..nes kiek dariausi tas garbanas, tai nelb laikydavo.. g.gif doh.gif bet kuodo tai nenoriu, gaila paslėpti tokius plaukus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 11, 12:57)
Turėjau neseniai nuotaką, kurios suknelė buvo geltona,dažėme geltonais šešėliais, puokštė geltona, dar jie turėjo daug geltonų balionų, na, buvo tikrai įspūdingas vaizdas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kiek isivaizduoju man jau cia per daug geltonos blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
niekaip nesugalvoju kokia sukuosena. doh.gif
mano plaukai sviesus,kare kirpimas,jau auginu pora men,
kirpeja nekerpa,gal kokia sukuosena sukurs.
suknele lengvute,graikisko stliaus,nuometo nesidesiu.
verysad.gif
gal kokiu minciu pametesit
Atsakyti