Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Chanelle @ 2011 04 08, 10:51)
as irgi siulau bent kazkiek palaidus plaukus, ypac turetu tikti koks pynimas, ir plaukuciai ant vieno sono smile.gif
p.s. labai grazi jusu isrinkta suknyte smile.gif

Aciu 4u.gif
Kazko panasaus ir ieskau interneto platybese, kad kirpejai galeciau parodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 08 balandžio 2011 - 15:07
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 06, 23:29)
Kiek grožybių nematytų čia įdėjote  wub.gif

Šiandien pagaliau prisiruošiau pradėti gėlių sezoną  biggrin.gif Rodau rankų darbo gėlę į plaukus Nr 1  blush2.gif  Ant manekeno nufotkinti dar nespėjau, mat ką tik "iškepiau", tai foto tokia... doh.gif
user posted image

Supper!!!!!!!!! galima uzsisakyti pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 04 08, 17:33)
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Grazi ta pirmoji,bet jauciu is mano plauku neiseitu padaryti nes per trumpi ir per ploni verysad.gif
Atsakyti
as irgi dairausi i tokias kaip i pirmaja,tik sklastyma skirciau sone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2011 04 09, 19:18)
Supper!!!!!!!!! galima uzsisakyti pas jus?

Gali užsisakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carinaa25 @ 2011 04 10, 09:51)
as irgi dairausi i tokias kaip i pirmaja,tik sklastyma skirciau sone  mirksiukas.gif

Mano plaukų priekis iškarpytas, tai galvoju, gal visai gražiai kristų ant pečių tokios garbanos įvairių aukščių g.gif Aš irgi skirčiau šone ir tą šoną suimčiau, kad būtų galima gėles įsegti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 10, 16:18)
Gali užsisakyti  4u.gif

I AZ jums parasiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal turit issisaugoje kokiu sukuosenu nuotrauku, kur butu plaukuciai su kirpciukais?
Atsakyti
QUOTE(sirdele1 @ 2011 04 10, 21:23)
I AZ jums parasiau  4u.gif

Nu jo, tik deja neatsakysiu, nes Jusu pilna biggrin.gif

sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 04 10, 20:34)
Mano plaukų priekis iškarpytas, tai galvoju, gal visai gražiai kristų ant pečių tokios garbanos įvairių aukščių g.gif Aš irgi skirčiau šone ir tą šoną suimčiau, kad būtų galima gėles įsegti wub.gif

lygiai taip pat mastom, as nuometo nesidedu,tai irgi galvojau segti viena sona smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai grazios gelytes Benice wub.gif as mastau gal iseitu kazka geltono pas jus uzsisakyti i plaukus ax.gif blush2.gif nes as jau suradau ta vienintele sukuosena thumbup.gif
Ziurejau filma Burlesque ir susilydziau kai pamaciau, nes butent tokias garbanas, taip sukeltas ir butent taip isegta gelyte isivaizduoju:
user posted image

Man labai grazu, romantiska, angeliska, svelnu, miela wub.gif ka manot? bigsmile.gif
Atsakyti