Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(ajaz @ 2011 04 06, 23:16)
user posted image
labai grazu wub.gif

man sita nuotaka labai grazi, bendras vaizdas grazus ir harmoningas wub.gif

Benice, labai grazi gelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 06, 23:29)
Kiek grožybių nematytų čia įdėjote  wub.gif

Šiandien pagaliau prisiruošiau pradėti gėlių sezoną  biggrin.gif Rodau rankų darbo gėlę į plaukus Nr 1  blush2.gif  Ant manekeno nufotkinti dar nespėjau, mat ką tik "iškepiau", tai foto tokia... doh.gif
user posted image

grazumelis wub.gif
Atsakyti
geles labai labau, gal matete tokiu gvazdiku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Benice, labai grazu wub.gif
Atsakyti
niu pagyvinam temute mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 04 07, 17:40)
niu pagyvinam temute  mirksiukas.gif

Na labai žavingų šukuosenų prikėlėt 4u.gif
Atsakyti
Man, kuo toliau, tuo sunkiau apsispresti.... Gal jus mergaitės patarsit?! Suknutė tokio modelio bus user posted image galvoju gražiau kuodukas ar palaidi plaukai su gėle suknutės spalvos, ką manot? Mano plaukučiai iki pusės nugaros kažkur...
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 04 07, 19:10)
Man, kuo toliau, tuo sunkiau apsispresti.... Gal jus mergaitės patarsit?! Suknutė tokio modelio bus user posted image galvoju gražiau kuodukas ar palaidi plaukai su gėle suknutės spalvos, ką manot? Mano plaukučiai iki pusės nugaros kažkur...

man grazu palaidi prie tokios sukneles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 04 07, 19:10)

Aš irgi rinkčiausi palaidus/pusiau palaidus, pynimą...žodžiu kažką kabančio, bent jau dalinai. Man atrodo, kad jau šitame pvz. matosi, kad modeliui kažko trūksta, vos ne plika atrodo. Žinoma, čia pabrėžiama tik suknele, bet išvados tokios ax.gif

Kai atidengtas kaklas, pečiai - reikalingos gražios linijos, veido forma, nes atidengus visą tai vaizdas gali būti prastesnis nei dalinai pridengus ax.gif Čia ne konkrečiai Jums, čia apskritai, Jūsų gal ten ir idealu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 07, 22:16)
Aš irgi rinkčiausi palaidus/pusiau palaidus, pynimą...žodžiu kažką kabančio, bent jau dalinai. Man atrodo, kad jau šitame pvz. matosi, kad modeliui kažko trūksta, vos ne plika atrodo. Žinoma, čia pabrėžiama tik suknele, bet išvados tokios  ax.gif

Aciu uz komentara, sutinku su Jusu nuomone 100%
Ir as kazkodel linkstu prie palaidu arba pusiau palaidu plaukuciu....
Atsakyti

Papildyta:
user posted image

Man si wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 04 08, 09:26)
Aciu uz komentara, sutinku su Jusu nuomone 100%
Ir as kazkodel linkstu prie palaidu arba pusiau palaidu plaukuciu....

as irgi siulau bent kazkiek palaidus plaukus, ypac turetu tikti koks pynimas, ir plaukuciai ant vieno sono smile.gif
p.s. labai grazi jusu isrinkta suknyte smile.gif
Atsakyti