Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Dancer @ 2011 04 06, 16:49)
Sveikutės  4u.gif  noriu paklausti, ką pirmiau patartumėt darytis vestuvių dieną - makiažą ar šukuoseną? g.gif

Taip taip, visu pirma geriau pasidaryti sukuosena, o tik po to makiaza mirksiukas.gif nes kol darys sukuosena puse makiazo gali ir nebelikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 04 06, 18:02)
Taip taip, visu pirma geriau pasidaryti sukuosena, o tik po to makiaza  mirksiukas.gif  nes kol darys sukuosena puse makiazo gali ir nebelikti  lotuliukas.gif

tada labai jau prastas makijazas, jei po sukuosenos darymo puses jau neliktu. smile.gif
Atsakyti
Pritariu, ir lakas jokios itakos neturi makiazui, jei neprivaro i akis, ir jos asaroja smile.gif man kaip tik sugadintu tarkim graziai stovincius kirpcius bedarydama makiaza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewes @ 2011 04 06, 18:34)
tada labai jau prastas makijazas, jei po sukuosenos darymo puses jau neliktu. smile.gif

Tai kad ir geriausias gali būti sugadintas jeigu:
- plaus galvą
- plaukai bešukuojant atsiduria ant veido, kliudo jį
- purškiamas lakas "nusėdęs" suteikia blizgumo, papildomas nereikalingas sluoknis
- gali pasodinti po džiovintuvu, tuomet kaip po pirtelės...

Ir išvis: kaip galima retušuoti krem-pudrą ties plaukų augimo linija, jeigu nežinome kaip atrodys šukuosena. doh.gif O jei ir žinome, vis tiek nematome galutinio rezultato, kur gali būti įvairių niuansų smile.gif

Jeigu kirpėja įkalbinėja - reiškia jai neišeina su laiku, o jeigu daro tik tam, kad kuo daugiau uždirbtų ir galutinis rezultatas nelabai rūpi, tai kaži ar tai gera meistrė? g.gif

Nesakau, kad aš idealumo įsikūnijimas, bet po makiažo šukuosenos nedarau, nebent pati klientė maldautų ir visos rizikos jai būtų nesvarbios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 06, 19:53)
Tai kad ir geriausias gali būti sugadintas jeigu:
- plaus galvą
- plaukai bešukuojant atsiduria ant veido, kliudo jį
- purškiamas lakas "nusėdęs" suteikia blizgumo, papildomas nereikalingas sluoknis
- gali pasodinti po džiovintuvu, tuomet kaip po pirtelės...
Ir išvis: kaip galima retušuoti krem-pudrą ties plaukų augimo linija, jeigu nežinome kaip atrodys šukuosena.  doh.gif O jei ir žinome, vis tiek nematome galutinio rezultato, kur gali būti įvairių niuansų  smile.gif

Jeigu kirpėja įkalbinėja - reiškia jai neišeina su laiku, o jeigu daro tik tam, kad kuo daugiau uždirbtų ir galutinis rezultatas nelabai rūpi, tai kaži ar tai gera meistrė?  g.gif

Nesakau, kad aš idealumo įsikūnijimas, bet po makiažo šukuosenos nedarau, nebent pati klientė maldautų ir visos rizikos jai būtų nesvarbios  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 04 06, 17:19)
galima ir paciai logiskai pagalvot wink.gif juk kai daro sukuosena,ir veida gali laku apipurkst ir pan. o tada jau makiazas sugadintas smile.gif

Na sorry, logiškai nepagalvojau g.gif unsure.gif blush2.gif
nes manau kirpėja profesionalė geriau už mane žino..
na bet prigąsdinot čia mane, persitariau su meistrėm ir pirmiau darysiuos šukuoseną....
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 04 06, 19:43)
Na sorry, logiškai nepagalvojau  g.gif  unsure.gif  blush2.gif
nes manau kirpėja profesionalė geriau už mane žino..
na bet prigąsdinot čia mane, persitariau su meistrėm ir pirmiau darysiuos šukuoseną....

as jeigu ka nenorejau izeist sakydama,logiskai pagalvot 4u.gif ax.gif
Atsakyti
viskas čiki 4u.gif
na, mergaitės, įkelkit kokių gražių foto smile.gif aš nete kiek beieškau, tai visos jau matytos..
Atsakyti
ideja sukuosenai, kieno puokste bus su rugiais biggrin.gif
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

o cia siaip nematyta g.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

man sita begalo grazi
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodingoji_gebene: 06 balandžio 2011 - 20:43
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
labai grazu wub.gif
Atsakyti
Kiek grožybių nematytų čia įdėjote wub.gif

Šiandien pagaliau prisiruošiau pradėti gėlių sezoną biggrin.gif Rodau rankų darbo gėlę į plaukus Nr 1 blush2.gif Ant manekeno nufotkinti dar nespėjau, mat ką tik "iškepiau", tai foto tokia... doh.gif
user posted image
Atsakyti