Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Retro garbaneles nuostabios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 04 05, 12:58)
Retro garbaneles nuostabios  wub.gif  wub.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Be galo žavu, moteriška ir seksualu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 04 05, 12:58)
Retro garbaneles nuostabios  wub.gif  wub.gif

Tikrai nuostabios, bet va seminaro "stilinga nuotaka" metu stilistas sakė, jog labai sendina retro stiliaus šukuosenos.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 05, 15:14)
Tikrai nuostabios, bet va seminaro "stilinga nuotaka" metu stilistas sakė, jog labai sendina retro stiliaus šukuosenos.

Pritariu ir aš. Retrostiliaus šukuoseną rinkčiausi tik tuomet jeigu visos vestuvės būtų to stiliaus blush2.gif
Stebiu ir žinomų žmonių vestuves, retro šukuosenos visuomet kažkaip sendina ir tas nuotakas g.gif

Bet atvejis atvejui nelygus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tie pavyzdeliai, kur imeciau man labai mieli ir svelnus tokie atrodo ax.gif va tik taip isivaizuoju garbanas, paniskai bijau dirbtinumo jausmo bei malviniskumo doh.gif
galbut nereiktu visko suvest tik i retro, gal isseitu paimprovizuoti pvz. istraukus pora sruogeliu palaidai, man nepatinka grieztumas, norisi svelnumo, moteriskumo, romantikos wub.gif tik va niekur nerandu tokios nuotraukos, kuria drasiai rodyciau kirpejai, sakydama, kad taip turi atrodyti mano svajoniu sukuosena doh.gif
Atsakyti
O gal kuri parodytumete pavyzduku su tamsiais palaidais pagarbanotais plaukais? Noreciau lengvu (ne princesisku kaip spyruokles) garbanu, kad atrodytu kukliai, nes segesiu gana ilga nuometa 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

gal kas uzklius mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif noriu paklausti, ką pirmiau patartumėt darytis vestuvių dieną - makiažą ar šukuoseną? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dancer: 06 balandžio 2011 - 14:49
Nuodingoji_gebene --> aciu! Buvo dar nematytu 4u.gif

Dancer --> Kiek man sake grozio salone, pirma daroma sukuosena, o tik tada makiazas ax.gif
Atsakyti
o man kirpėja atvirkščiai patarė... verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 04 06, 15:53)

Dancer --> Kiek man sake grozio salone, pirma daroma sukuosena, o tik tada makiazas  ax.gif

TIESA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dancer @ 2011 04 06, 16:43)
o man kirpėja atvirkščiai patarė... verysad.gif  g.gif

Bloga kirpėja biggrin.gif Mesčiau lauk tokią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 04 06, 16:43)
o man kirpėja atvirkščiai patarė... verysad.gif  g.gif

galima ir paciai logiskai pagalvot wink.gif juk kai daro sukuosena,ir veida gali laku apipurkst ir pan. o tada jau makiazas sugadintas smile.gif
Atsakyti