Retro garbaneles nuostabios
QUOTE(Chanelle @ 2011 04 05, 12:58)
Visiskai sutinku Be galo žavu, moteriška ir seksualu
QUOTE(Chanelle @ 2011 04 05, 12:58)
Tikrai nuostabios, bet va seminaro "stilinga nuotaka" metu stilistas sakė, jog labai sendina retro stiliaus šukuosenos.
QUOTE(konfetee @ 2011 04 05, 15:14)
Tikrai nuostabios, bet va seminaro "stilinga nuotaka" metu stilistas sakė, jog labai sendina retro stiliaus šukuosenos.
Pritariu ir aš. Retrostiliaus šukuoseną rinkčiausi tik tuomet jeigu visos vestuvės būtų to stiliaus
Stebiu ir žinomų žmonių vestuves, retro šukuosenos visuomet kažkaip sendina ir tas nuotakas
Bet atvejis atvejui nelygus
Na tie pavyzdeliai, kur imeciau man labai mieli ir svelnus tokie atrodo va tik taip isivaizuoju garbanas, paniskai bijau dirbtinumo jausmo bei malviniskumo
galbut nereiktu visko suvest tik i retro, gal isseitu paimprovizuoti pvz. istraukus pora sruogeliu palaidai, man nepatinka grieztumas, norisi svelnumo, moteriskumo, romantikos tik va niekur nerandu tokios nuotraukos, kuria drasiai rodyciau kirpejai, sakydama, kad taip turi atrodyti mano svajoniu sukuosena
galbut nereiktu visko suvest tik i retro, gal isseitu paimprovizuoti pvz. istraukus pora sruogeliu palaidai, man nepatinka grieztumas, norisi svelnumo, moteriskumo, romantikos tik va niekur nerandu tokios nuotraukos, kuria drasiai rodyciau kirpejai, sakydama, kad taip turi atrodyti mano svajoniu sukuosena
O gal kuri parodytumete pavyzduku su tamsiais palaidais pagarbanotais plaukais? Noreciau lengvu (ne princesisku kaip spyruokles) garbanu, kad atrodytu kukliai, nes segesiu gana ilga nuometa
gal kas uzklius
Sveikutės noriu paklausti, ką pirmiau patartumėt darytis vestuvių dieną - makiažą ar šukuoseną?
Nuodingoji_gebene --> aciu! Buvo dar nematytu
Dancer --> Kiek man sake grozio salone, pirma daroma sukuosena, o tik tada makiazas
Dancer --> Kiek man sake grozio salone, pirma daroma sukuosena, o tik tada makiazas
o man kirpėja atvirkščiai patarė...
QUOTE(Fei @ 2011 04 06, 15:53)
TIESA
Papildyta:
QUOTE(Dancer @ 2011 04 06, 16:43)
Bloga kirpėja Mesčiau lauk tokią
QUOTE(Dancer @ 2011 04 06, 16:43)
galima ir paciai logiskai pagalvot juk kai daro sukuosena,ir veida gali laku apipurkst ir pan. o tada jau makiazas sugadintas