Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 14:54)
noreciau tokio vaizdo, plaukucius i virsu kuo auksciau, prisegti negyvu roziu, ir rozyniu ar violetiniu seseliu, puokstes dziovintu roziu, kaip manote ar tiks http://www.google.lt.../...259&bih=599

Uch... Kristina-kukuskina, eikite greičiau prie altoriaus, Jūsų foto pamatyt jau norisi smile.gif Būsit Metų nuotaka, ne kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 19:06)
bigsmile.gif nepagalvojau apie tai, nupirksiu didziausios ir isdziovinsiu, bus mazai, daugiau idesiu, gal net graziau smulkesnes, kaip manot? g.gif

Parinkite įvairių spalvų, nes ne visos gali vienodai spalvą išlaikyti! Nuotraukoje, man atrodo, rožės ne šiaip išdžiovintos, bet ir kažkaip nudažytos specialiai. Manau, galima išgauti natūralią gražią spalvą, bet geriausia apsidrausti su kelių spalvų ir rūšų rožėmis - pamatysite, kurios gražiausiai džiūna, tas ir panaudosite smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 01, 23:58)
Uch... Kristina-kukuskina, eikite greičiau prie altoriaus, Jūsų foto pamatyt jau norisi smile.gif Būsit Metų nuotaka, ne kitaip smile.gif
Papildyta:
Parinkite įvairių spalvų, nes ne visos gali vienodai spalvą išlaikyti! Nuotraukoje, man atrodo, rožės ne šiaip išdžiovintos, bet ir kažkaip nudažytos specialiai. Manau, galima išgauti natūralią gražią spalvą, bet geriausia apsidrausti su kelių spalvų ir rūšų rožėmis - pamatysite, kurios gražiausiai džiūna, tas ir panaudosite smile.gif

bigsmile.gif Aciu gera mintis, galvoju, isdziovinti, ir krastelius isblizginti, kad spindetu, plona linija.
Atsakyti
[quote=nuodingoji_gebene,2011 04 01, 12:51]
user posted image
user posted image
visai nieko smile.gif
Atsakyti
Man tokie pynimai labai patinka! Visgi pastebejau, kad ant sviesiu plauku jie ziurisi daug efektyviau.
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 01, 15:41)
Man cia beziurint foto toks klausimukas iskilo: o kiek kirpejos yra pajegios atkurti sukuosena pagal nuotrauka?  ax.gif juk visiems aisku, kad 100 proc. varianto cia nera  blush2.gif kitas dalykas, kaip jau cia kazkas rase, kad kas grazu, nebutinai tinka  doh.gif ir apskritai, kas liecia sukuosena - tai turbut pati sunkiausia vestuviu dalis, bent jau man  doh.gif kasdien norisi vis kazko kito  unsure.gif

100proc. atkurti neimanoma, kadangi plaukai vis tiek nebus tokie patys kaip pas modeli is paveiksliuko. Galima padaryti labai panasiai ir tiek, juk stilius vis vien isliks tas pats. Juk reikia siek tiek individualumo wub.gif

QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 19:06)
bigsmile.gif nepagalvojau apie tai, nupirksiu didziausios ir isdziovinsiu, bus mazai, daugiau idesiu, gal net graziau smulkesnes, kaip manot? g.gif

Siulau neuzsiimti tais dziovinimais, nes nieko nesigaus... verysad.gif Dziovintos rozes ziedas yra labai trapus, vos tik prisilietus gali sutrupeti ir pan, tai geriau nerizikuoti...juk vestuviu diena judesite ir t.t., tiesiog neimanoma issaugoti to ziedo unsure.gif Nebent su karstais klijais papildomai suklijuoti ziedlapius tarpusavyje, pati zieda padengti kazkuo, kas sukietintu ziedlapius, zodziu per sudetinga..
Siulyciau geriau pasigaminti kazka panasaus is medziagos arba pasieskoti geliu parduotuvese.

Man irgi labai idomi Jusu ivaizdzio vizija, tikiuosi iseis isgauti subtilu bei originalu vaizdda wub.gif
Atsakyti
Benice labai noreciau jusu komentaro, kaip teisingai daromos holivudines garbanos? Su suktukais ar fenu? Na tiesiog noriu paaiskinti kirpejai, ka daryti biggrin.gif kad nepriraitytu makaronu sulipusiu biggrin.gif
Atsakyti
ooo ir man butu tai labai aktualu blush2.gif , nes irgi noriu tokiu garbanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2011 04 04, 09:51)
Benice labai noreciau jusu komentaro, kaip teisingai daromos holivudines garbanos? Su suktukais ar fenu? Na tiesiog noriu paaiskinti kirpejai, ka daryti  biggrin.gif  kad nepriraitytu makaronu sulipusiu  biggrin.gif

Tokio termino kaip "holivudinės garbanos" nėra biggrin.gif Bent jau kai mokiausi - nebuvo blush2.gif Čia turbūt turite omenyje, kad būtų stambios, nesulipusios ?
Aš niekada nedaryčiau tokių su bigudukais, labai jau sunku prognozuoti galutinį rezultatą verysad.gif Rinkčiausi stambias plaukų žnyples, su jomis tikrai nebus siurprizų 4u.gif Galite paprašyti, kad Jums susuktų kokia vieną sruogą ir matysite ar tokio tipo garbanos Jums tinka ax.gif O su fenu - ne...
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 04 04, 10:24)
Tokio termino kaip "holivudinės garbanos" nėra  biggrin.gif Bent jau kai mokiausi - nebuvo  blush2.gif  Čia turbūt turite omenyje, kad būtų stambios, nesulipusios ?
Aš niekada nedaryčiau tokių su bigudukais, labai jau sunku prognozuoti galutinį rezultatą  verysad.gif  Rinkčiausi stambias plaukų žnyples, su jomis tikrai nebus siurprizų  4u.gif  Galite paprašyti, kad Jums susuktų kokia vieną sruogą ir matysite ar tokio tipo garbanos Jums tinka  ax.gif  O su fenu - ne...

Aciu 4u.gif turejau galvoje znyples doh.gif biggrin.gif
O jas reiktu daryti ne nuo saknu, siek tiek zemiau pradedant sukti ?
Man labai neblogos sios garbanos, na tokios istemptos (marinos biggrin.gif ):
http://www.e-s.lt/pa...type=&list_go=8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 04 balandžio 2011 - 09:46
QUOTE(prettiness @ 2011 04 04, 10:44)
Aciu  4u.gif  turejau galvoje znyples  doh.gif  biggrin.gif
O jas reiktu daryti ne nuo saknu, siek tiek zemiau pradedant sukti ?
Man labai neblogos sios garbanos, na tokios istemptos (marinos  biggrin.gif  ):
http://www.e-s.lt/pa...type=&list_go=8

Bet kokiu atveju reikia sukti nuo šaknų, kitaip bus negražu ax.gif
Atsakyti
Man pasirodė visai įdomus ir originalus sprendimas wub.gif
Tik gaila, kad foto mažytė.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
As vis dar paieskose g.gif
Sita daryciaus, jei tureciau kirpciukus:
user posted image
Labai patinka retro stilius ax.gif