Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Lady*love @ 2011 03 30, 11:46)

kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shineida @ 2011 04 01, 11:44)
kaip gražu wub.gif

noreciau tokio vaizdo, plaukucius i virsu kuo auksciau, prisegti negyvu roziu, ir rozyniu ar violetiniu seseliu, puokstes dziovintu roziu, kaip manote ar tiks http://www.google.lt.../...259&bih=599
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 15:54)
noreciau tokio vaizdo, plaukucius i virsu kuo auksciau, prisegti negyvu roziu, ir rozyniu ar violetiniu seseliu, puokstes dziovintu roziu, kaip manote ar tiks

gal graziau skambetu dziovintu roziu o ne negyvu ax.gif siaip gan idomus variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2011 04 01, 14:14)
gal graziau skambetu dziovintu roziu o ne negyvu  ax.gif  siaip gan idomus variantas  g.gif

Nu jo galima ir taip, bet idomu a ne? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 16:22)
Nu jo galima ir taip, bet idomu a ne? thumbup.gif

idomu idomu smile.gif butinai ikelkit davo foto po vestuviu, nes kiek skaiciau jusu postus tai gan idomiai ir orginaliai turetumet atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2011 04 01, 14:25)
idomu idomu smile.gif butinai ikelkit davo foto po vestuviu, nes kiek skaiciau jusu postus tai gan idomiai ir orginaliai turetumet atrodyti smile.gif

Dekui to ir noriu issiskirti bigsmile.gif
Atsakyti
Man cia beziurint foto toks klausimukas iskilo: o kiek kirpejos yra pajegios atkurti sukuosena pagal nuotrauka? ax.gif juk visiems aisku, kad 100 proc. varianto cia nera blush2.gif kitas dalykas, kaip jau cia kazkas rase, kad kas grazu, nebutinai tinka doh.gif ir apskritai, kas liecia sukuosena - tai turbut pati sunkiausia vestuviu dalis, bent jau man doh.gif kasdien norisi vis kazko kito unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 04 01, 14:41)
Man cia beziurint foto toks klausimukas iskilo: o kiek kirpejos yra pajegios atkurti sukuosena pagal nuotrauka?  ax.gif juk visiems aisku, kad 100 proc. varianto cia nera  blush2.gif kitas dalykas, kaip jau cia kazkas rase, kad kas grazu, nebutinai tinka  doh.gif ir apskritai, kas liecia sukuosena - tai turbut pati sunkiausia vestuviu dalis, bent jau man  doh.gif kasdien norisi vis kazko kito  unsure.gif

Dar nepribrendai, namie pries veidrodi pasimaivink, ir pamatysi kas tiks, aisku kaip nuotraukoje napadarys, bent jau kazkaippanasiai, jog net du kartus vienodai negalima padaryti, dar nuo plauku priklauso, dar noriu spalvotu sruogeliu prisegti.
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2011 04 01, 15:25)

man sukuosena irgi patiko! wub.gif nematyta ir kartu tokia romantiska! wub.gif
lauksim foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 04 01, 17:06)
man sukuosena irgi patiko!  wub.gif  nematyta ir kartu tokia romantiska! wub.gif
lauksim foto smile.gif

Dar keli durni komentarai ir dings norasdeti foto bigsmile.gif
Bet aciu, man irgi romantiska ir grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 18:44)
Dar keli durni komentarai ir dings norasdeti foto bigsmile.gif
Bet aciu, man irgi romantiska ir grazu smile.gif

nereikia kreipt demesio i tuos komentarus mirksiukas.gif thumbup.gif svarbu Jus turite savo vizija ir jos siekiate thumbup.gif tik va as pagalvojau ar bus tokiu dideliu dziovintu roziu ziedu, kaip idetoje Jusu foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 04 01, 18:01)
nereikia kreipt demesio i tuos komentarus mirksiukas.gif  thumbup.gif svarbu Jus turite savo vizija ir jos siekiate  thumbup.gif tik va as pagalvojau ar bus tokiu dideliu dziovintu roziu ziedu, kaip idetoje Jusu foto?  g.gif

bigsmile.gif nepagalvojau apie tai, nupirksiu didziausios ir isdziovinsiu, bus mazai, daugiau idesiu, gal net graziau smulkesnes, kaip manot? g.gif
Atsakyti