Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Chanelle @ 2011 03 30, 13:50)
tikra undinele biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, tiek daug prisiuziurejau sukuosenu bet nieko sau tinkamo neradau verysad.gif labai grazios sukuosenos, bet daugumai netiks prie mano veido formos verysad.gif gal galit patari kokia sukuosena daryti turinti labai ilgus grazius plaukus, bet pailga veida? jokie kuodai plauku kelimai man netinka smile.gif grabanojimu visai nenoriu, nes mano plaukai ju neatlaiko smile.gif noriu kazkokio pynimo kazko tokio labai neeilinio, bet su palaidais plaukais smile.gif 4u.gif dekoju smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ojej šukuoseną išsirinkt yra be galo sunku, o dar sunkiau kirpėjoms mūsų svajones įgyvendint biggrin.gif Aš dar neužsiėmiau šukuosenos paieškoms g.gif esu vieną tokią nusižiūrėjus, tai jeigu nieko geriau nerasiu teks imti pirmą rastą variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 03 18, 23:13)
As tikrai busiu be veliumo. Geriau jau gyvos geles i plaukus.

Veliumas turi savo reiksme per vestuves. jis yra apsauga nuotakai nuo blogu akiu ir pan. taip sake salone, kai ejau vestuviniu sukneliu matuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 30, 13:55)
sveikos, tiek daug prisiuziurejau sukuosenu bet nieko sau tinkamo neradau  verysad.gif labai grazios sukuosenos, bet daugumai netiks prie mano veido formos  verysad.gif  gal galit patari kokia sukuosena daryti turinti labai ilgus grazius plaukus, bet pailga veida? jokie kuodai plauku kelimai man netinka  smile.gif  grabanojimu visai nenoriu, nes mano plaukai ju neatlaiko  smile.gif noriu kazkokio pynimo kazko tokio labai neeilinio, bet su palaidais plaukais  smile.gif  4u.gif  dekoju  smile.gif  4u.gif

Pynimų buvo pridėta mūsų temose, reikia ieškoti mirksiukas.gif

QUOTE(syppsenelle @ 2011 03 30, 22:39)
Ojej šukuoseną išsirinkt yra be galo sunku, o dar sunkiau kirpėjoms mūsų svajones įgyvendint  biggrin.gif  Aš dar neužsiėmiau šukuosenos paieškoms  g.gif  esu vieną tokią nusižiūrėjus, tai jeigu nieko geriau nerasiu teks imti pirmą rastą variantą  smile.gif

Jei yra tikslus noras - nieko sunkaus mirksiukas.gif

QUOTE(zigri @ 2011 03 30, 23:40)
Veliumas turi savo reiksme per vestuves. jis yra apsauga nuotakai nuo blogu akiu ir pan. taip sake salone, kai ejau vestuviniu sukneliu matuotis smile.gif

Taip, aš skaičiau apie šį dalyką viename vestuvių tematikos žurnale 4u.gif
Atsakyti
O man atrodo tikrai keblu išsirinkti šukuoseną internete, ir po to siūlyti kirpėjai daryti ant mano galvos tą patį... Man svarbu, kaip veidas įrėmintas, kaip tinka sušukavimas mano veido formai... O šito per internetą niekaip nepasižiūrėsi juk. unsure.gif unsure.gif

Žodžiu, metu paieškas, ir prašysiu rišti man "arklio uodegą", kaip pačiai kirpėjai atrodo gražiausia... Ir kirpčus taip pūstai pašysiu sušukuoti.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 30, 13:55)
sveikos, tiek daug prisiuziurejau sukuosenu bet nieko sau tinkamo neradau  verysad.gif labai grazios sukuosenos, bet daugumai netiks prie mano veido formos  verysad.gif  gal galit patari kokia sukuosena daryti turinti labai ilgus grazius plaukus, bet pailga veida? jokie kuodai plauku kelimai man netinka  smile.gif  grabanojimu visai nenoriu, nes mano plaukai ju neatlaiko  smile.gif noriu kazkokio pynimo kazko tokio labai neeilinio, bet su palaidais plaukais  smile.gif  4u.gif  dekoju  smile.gif  4u.gif

o kuo pailgas veidas blogai? kiek žinau tai pati universaliausia forma. Na gal nebent Jūsų veidas per daug pailgas g.gif
Atsakyti
na pailgas pailgas smile.gif man netinka kuodai, arba sukelti plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2011 03 31, 23:27)
na pailgas pailgas smile.gif man netinka kuodai, arba sukelti plaukai  smile.gif

sunku kažka rasti... šiaip čia jau buvo įdėta labai daug įvairių pynimų pavyzdžių mirksiukas.gif

http://t0.gstatic.co...S...7uH4U18&t=1
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man labai graziai atrodo Pikul kasos "Dviracio zvaigzdeje", bet nerandu is galo foto g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
atnesu dar pavyzduku ax.gif

user posted image
http://www.ssila.ru/...mg/58_photo.jpg
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

sita kokia keista blink.gif
user posted image