Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedai

kasdien nešioju 2 sidabrinius,plonus žiedelius,ir kas be ko vestuvių. smile.gif Masyvius nešioju retkarčiais.
Atsakyti
negaliu nešioti žiedų, jaučiuos blogai kai kažkas užmauta ant piršto... doh.gif
tačiau kartais save priverčiu ir pasipuošiu wub.gif
o šiaip žiedai man gražu, nešiočiau ir nešiočiau, bet net nejaučiu kaip nusimaunu dėl nepatogumo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zazuna @ 2011 03 22, 23:50)

Sitas su paukstukais man kazkodel labai istrigo.

QUOTE(popelka @ 2011 03 21, 14:05)
Beje labai įdomūs man žiedai su šiais akmenim, rutilkvarcu ir turmalininiu kvarcu, kažin ar jie natūraliai taip susiformuoja su tokiais plaušeliais g.gif
user posted image
user posted image

Prisiminiau savo sena klausima ir dabar jau zinau atsakyma. Tie plauseliai pas rutikvarca yra vadinami Veneros plaukais, tokie siuliukai naturaliai susiformuoja akmenyje.

O as dabar ieskau diidelio ziedo, kokio nors zaismingo vasarisko, bizuterinio.
Ibero jau buvau, turi nemazai dailiu, originaliu ir nebrangiu ziedeliu, bet neprisitaikiau dydzio, Koketej, Dorado buvau, kur dar patartumet apsilankyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 21, 14:05)

Beje labai įdomūs man žiedai su šiais akmenim, rutilkvarcu ir turmalininiu kvarcu,  g.gif

user posted image

wub.gif Tokio norėčiau... Iš kur tą foto "ištraukėt"? ax.gif Ir gal daugmaž žinot kiek jis kainuotų? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 07 09, 11:52)
ai ai kaip noriu

user posted image

gražutis. wub.gif ahh, kaip tokio noriu. doh.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka žiedai smile.gif Bet mėgstu tik masyvius,ryškius,didelius...tokie man patys gražiausi wub.gif Va įkeliu keletą pavyzdžių mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image (dėl tokių Saint Lauren'o gražuolių galėčiau visą mėnesį tik kruopas valgyt,kad susitaupyčiau tokiem lotuliukas.gif )
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2011 08 22, 08:24)
wub.gif  Tokio norėčiau... Iš kur tą foto "ištraukėt"?  ax.gif Ir gal daugmaž žinot kiek jis kainuotų? 4u.gif  smile.gif

Cia radau 4u.gif http://www.dore.lt/p...-akmenimis.html o kainu tai nezinau. smile.gif

QUOTE(Padrushkyte @ 2011 08 22, 13:07)
gražutis.  wub.gif  ahh, kaip tokio noriu.  doh.gif

Sitas ziedelis ir man grazus tik as noreciau kad jo ovalas butu ne skersai o isilgai pirsto. ax.gif

QUOTE(Diana24 @ 2011 08 22, 15:04)
Man irgi labai patinka žiedai smile.gif Bet mėgstu tik masyvius,ryškius,didelius...tokie man patys gražiausi wub.gif
user posted image

Ir man grazu stambus ziedai. Nors taip pat megstu ir smulkius, klasikinius. Bet su stambiais kazkaip nekompleksuoju, gerai jauciuosi, ko nepasakyciau pavyzdziui apie kaklo papuosalus, grandineles karoliukus visokius, arba pernelyg masyvius auskarus. Tik va dideli ziedai gerai tol kol nenesioji pirstiniu. O po to du variantai - arba pirkti kumstines pirstines, arba zieda rankinej nesiotis ir tik pirstine nusiemus ji uzsidet. biggrin.gif
Va tokio kaip sioj nuotraukoj tas ovalus apatinis ir ieskau kazko panasaus smile.gif

QUOTE(Diana24 @ 2011 08 22, 15:04)
user posted image

Tas su didelia zydra akim irgi simpatiskas, dabar ziuriu tokie i mada ateje, kiek siom dienom ziurinejau tai ne viena tokio tipo maciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 08 22, 22:07)
Cia radau 4u.gif  http://www.dore.lt/p...-akmenimis.html o kainu tai nezinau. smile.gif

Sužinojau kainą... 2800 - 3800 Lt, priklausomai nuo akmens didumo ir brangumo...
Atsakyti
Baisu, kas per nesamones ? kokie dar žiedai, visikai nepatogu ,kad ir kokius užsidėtumėt jums tikrai negražiai atordytu schmoll.gif
Atsakyti
Kalbėkit už save.Jums negražu,o tarkim man ir labai gražu,ir puikiai tinka kaip ir kitoms moterims.
Atsakyti
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 25, 23:00)
Baisu, kas per nesamones ? kokie dar žiedai, visikai nepatogu ,kad ir kokius užsidėtumėt jums tikrai negražiai atordytu  schmoll.gif

wtf???
Atsakyti
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 00:00)
Baisu, kas per nesamones ? kokie dar žiedai, visikai nepatogu ,kad ir kokius užsidėtumėt jums tikrai negražiai atordytu  schmoll.gif

Nelabai supratau. Apie kokius jus cia ziedus ir i kuria jus cia kreipiates?huh.gif
Atsakyti