kasdien nešioju 2 sidabrinius,plonus žiedelius,ir kas be ko vestuvių. Masyvius nešioju retkarčiais.
negaliu nešioti žiedų, jaučiuos blogai kai kažkas užmauta ant piršto...
tačiau kartais save priverčiu ir pasipuošiu
o šiaip žiedai man gražu, nešiočiau ir nešiočiau, bet net nejaučiu kaip nusimaunu dėl nepatogumo
tačiau kartais save priverčiu ir pasipuošiu
o šiaip žiedai man gražu, nešiočiau ir nešiočiau, bet net nejaučiu kaip nusimaunu dėl nepatogumo
QUOTE(zazuna @ 2011 03 22, 23:50)
Sitas su paukstukais man kazkodel labai istrigo.
QUOTE(popelka @ 2011 03 21, 14:05)
Beje labai įdomūs man žiedai su šiais akmenim, rutilkvarcu ir turmalininiu kvarcu, kažin ar jie natūraliai taip susiformuoja su tokiais plaušeliais
Prisiminiau savo sena klausima ir dabar jau zinau atsakyma. Tie plauseliai pas rutikvarca yra vadinami Veneros plaukais, tokie siuliukai naturaliai susiformuoja akmenyje.
O as dabar ieskau diidelio ziedo, kokio nors zaismingo vasarisko, bizuterinio.
Ibero jau buvau, turi nemazai dailiu, originaliu ir nebrangiu ziedeliu, bet neprisitaikiau dydzio, Koketej, Dorado buvau, kur dar patartumet apsilankyt?
QUOTE(popelka @ 2011 03 21, 14:05)
Beje labai įdomūs man žiedai su šiais akmenim, rutilkvarcu ir turmalininiu kvarcu,
Tokio norėčiau... Iš kur tą foto "ištraukėt"? Ir gal daugmaž žinot kiek jis kainuotų?
QUOTE(blackberry @ 2011 07 09, 11:52)
gražutis. ahh, kaip tokio noriu.
QUOTE(vytenė @ 2011 08 22, 08:24)
Tokio norėčiau... Iš kur tą foto "ištraukėt"? Ir gal daugmaž žinot kiek jis kainuotų?
Cia radau http://www.dore.lt/p...-akmenimis.html o kainu tai nezinau.
QUOTE(Padrushkyte @ 2011 08 22, 13:07)
gražutis. ahh, kaip tokio noriu.
Sitas ziedelis ir man grazus tik as noreciau kad jo ovalas butu ne skersai o isilgai pirsto.
QUOTE(Diana24 @ 2011 08 22, 15:04)
Ir man grazu stambus ziedai. Nors taip pat megstu ir smulkius, klasikinius. Bet su stambiais kazkaip nekompleksuoju, gerai jauciuosi, ko nepasakyciau pavyzdziui apie kaklo papuosalus, grandineles karoliukus visokius, arba pernelyg masyvius auskarus. Tik va dideli ziedai gerai tol kol nenesioji pirstiniu. O po to du variantai - arba pirkti kumstines pirstines, arba zieda rankinej nesiotis ir tik pirstine nusiemus ji uzsidet.
Va tokio kaip sioj nuotraukoj tas ovalus apatinis ir ieskau kazko panasaus
QUOTE(Diana24 @ 2011 08 22, 15:04)
Tas su didelia zydra akim irgi simpatiskas, dabar ziuriu tokie i mada ateje, kiek siom dienom ziurinejau tai ne viena tokio tipo maciau.
QUOTE(popelka @ 2011 08 22, 22:07)
Sužinojau kainą... 2800 - 3800 Lt, priklausomai nuo akmens didumo ir brangumo...
Baisu, kas per nesamones ? kokie dar žiedai, visikai nepatogu ,kad ir kokius užsidėtumėt jums tikrai negražiai atordytu
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 25, 23:00)
Baisu, kas per nesamones ? kokie dar žiedai, visikai nepatogu ,kad ir kokius užsidėtumėt jums tikrai negražiai atordytu
wtf???
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 26, 00:00)
Nelabai supratau. Apie kokius jus cia ziedus ir i kuria jus cia kreipiates?