man dar patinka žiedeliai su perliukais, bet įtariu, kad jie nelabai patogūs ir nepraktiški kasdieną nešiot
is paskutiniu pirmas
QUOTE(Lyrica @ 2011 04 30, 16:26)
Ooo, kokie vasariški net jūrą kažkur ošiant išgirdau Dar labai dažnai turkį mėgstama derinti su koralu, man labai vasariški šie akmenys.
QUOTE(nidė @ 2011 05 23, 15:41)
Mane tai labai pradziugino mano naujas pirkinys
Labai patiko netiketa forma, o zalia kvarca tiesiog dievinu!!
Svekinu įsigijus dailų žiedelį
QUOTE(Ajatara @ 2011 05 26, 19:44)
Aš taip pat iš nenešiojančių žiedų. Turiu tik seną mamos sidabrinį, ir tas guli dėžutėje. Nežinau kaip reikės vestuvinį nešioti.
Pamatysit, priprasit Prie žiedų priprantama.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 28, 15:16)
turiu du, bet retai kada užsidedu, paranoja, kad pamesiu, buvo ir trečias, bet paleidau į upę, nereikšmingas širdžiai, o tokių nešiot nenoriu
Bet geras, neįsivaizduoju kaip galima žiedą nuo rankos pamest Bet dabar galvoju kadangi pas mane dideli pirštų sanariukai užtai turbūt ir neįsivaizduoju tokio dalyko, man didesnė problema kaip jį užmaut - numaut, nes jei gana lengvai pro sanarį pralenda ant piršto užmautas kliba ir sukinėjasi kaip pasiutęs
QUOTE(InBa @ 2011 05 28, 15:36)
man dar patinka žiedeliai su perliukais, bet įtariu, kad jie nelabai patogūs ir nepraktiški kasdieną nešiot
Pirmas koks gražus Mano mama kasdien nešioja su perlu. Pats perlas švelnus, jokių ten kojinių nedrasko kaip dažnai būna su akmenimis jeigu jie įstatyti su tom apkabinančiom juos kojytėm, tik va jis gana jautrus išoriniam poveikiui, reikia pasaugot tvarkantis namuose, kremu rankų nesitept su juo ir pan.
Aš ne tik žiedų, bet aplamai jokių papuošalų nemėgstu nešioti. Labai retai kada jais pasipuošiu. Net vestuvinio žiedo nenešioju . Turiu tokią tradiciją - iš kiekvienos kelionės parsivežti kokį dailutį papuošaliuką (atsiminimui apie šalį ). Tai va visi grožiai ir guli dėžutėje
Žiedas su amazonitu
su akvamarinu
irgi su akvamarinu pavadintas "Spirits Of The Sea"
va kaip ant rankos atrodo
su praziolitu (žaliuoju ametistu)
iš žaliojo nefrito su auksiniu drambliuku
iš baltojo ir juodojo nefrito
Kiekvieną vasarą mane žiūriu traukia visokių jūrinių vandeninių atspalviu akmenys Apie žiedą su akvamarinu jau seniai svajoju, dar praziolitas labai patinka, turiu auskarus, būtų gražu ir žiedelis
su akvamarinu
irgi su akvamarinu pavadintas "Spirits Of The Sea"
va kaip ant rankos atrodo
su praziolitu (žaliuoju ametistu)
iš žaliojo nefrito su auksiniu drambliuku
iš baltojo ir juodojo nefrito
Kiekvieną vasarą mane žiūriu traukia visokių jūrinių vandeninių atspalviu akmenys Apie žiedą su akvamarinu jau seniai svajoju, dar praziolitas labai patinka, turiu auskarus, būtų gražu ir žiedelis
QUOTE(zaRAza @ 2011 06 15, 11:49)
Tikrai grazus
Nelabai mėgstu papuošalus. Bet kiek daug yra gražių žiedų, bet niekaip negaliu prie jų priprasti. Turiu vieną ir kažkaip paskutiniu metu sunkiai su juo susigyvenu. O apie didesnius tai jau nė kalbos nėra.
Bet labai gražu man žiedai su perlais, ypač jei perliukas taip gražiai įdėtas kad neišsišoka taip smarkiai, tada labai gražu.
Kažkas minėjo, kad perka papuošalus iš kelių, tai darau ir aš, tik tai būna sagės, kurias tikrai labai dažnai naudoju.
Gal reikia bandyti tuos žiedus, gražiai atrodo kai merginos/moters rankos sutvarkytos ir ant pirštelio gražus žiedas
Man gražiausiai kai būna vienas, o ne keli, ir dar ant smiliaus, kažkodėl tam jaučiu labai didelę antipatiją.
Bet labai gražu man žiedai su perlais, ypač jei perliukas taip gražiai įdėtas kad neišsišoka taip smarkiai, tada labai gražu.
Kažkas minėjo, kad perka papuošalus iš kelių, tai darau ir aš, tik tai būna sagės, kurias tikrai labai dažnai naudoju.
Gal reikia bandyti tuos žiedus, gražiai atrodo kai merginos/moters rankos sutvarkytos ir ant pirštelio gražus žiedas
Man gražiausiai kai būna vienas, o ne keli, ir dar ant smiliaus, kažkodėl tam jaučiu labai didelę antipatiją.
QUOTE(*Amberr* @ 2011 06 07, 00:36)
Uch,sitas koks idomus
O kur šitą ir dar šitą iš baltojo ir juodojo nefrito galima gauti?
QUOTE(popelka @ 2011 03 31, 11:59)
O čia šiaip paįvairinimui, prie smaragdų labai tiko
Grozis Ziedai su smaragdu - mano silpnybe