Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedai

man dar patinka žiedeliai su perliukais, bet įtariu, kad jie nelabai patogūs ir nepraktiški kasdieną nešiot g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InBa: 28 gegužės 2011 - 14:37
is paskutiniu pirmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyrica @ 2011 04 30, 16:26)
Turiu silpnybe diiiiideliems ziedams su turkio spalvos akmenuku, mmm  wub.gif

user posted image
user posted image

Ooo, kokie vasariški bigsmile.gif net jūrą kažkur ošiant išgirdau biggrin.gif Dar labai dažnai turkį mėgstama derinti su koralu, man labai vasariški šie akmenys. smile.gif

QUOTE(nidė @ 2011 05 23, 15:41)

Mane tai labai pradziugino mano naujas pirkinys  4u.gif
Labai patiko netiketa forma, o zalia kvarca tiesiog dievinu!!  thumbup.gif

Svekinu įsigijus dailų žiedelį drinks_cheers.gif

QUOTE(Ajatara @ 2011 05 26, 19:44)
Aš taip pat iš nenešiojančių žiedų. Turiu tik seną mamos sidabrinį, ir tas guli dėžutėje. biggrin.gif Nežinau kaip reikės vestuvinį nešioti.

Pamatysit, priprasit mirksiukas.gif Prie žiedų priprantama.

QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 28, 15:16)
turiu du, bet retai kada užsidedu, paranoja, kad pamesiu, buvo ir trečias, bet paleidau į upę, nereikšmingas širdžiai, o tokių nešiot nenoriu

Bet geras, neįsivaizduoju kaip galima žiedą nuo rankos pamest unsure.gif Bet dabar galvoju kadangi pas mane dideli pirštų sanariukai užtai turbūt ir neįsivaizduoju tokio dalyko, man didesnė problema kaip jį užmaut - numaut, nes jei gana lengvai pro sanarį pralenda ant piršto užmautas kliba ir sukinėjasi kaip pasiutęs doh.gif

QUOTE(InBa @ 2011 05 28, 15:36)
man dar patinka žiedeliai su perliukais, bet įtariu, kad jie nelabai patogūs ir nepraktiški kasdieną nešiot  g.gif

Pirmas koks gražus wub.gif Mano mama kasdien nešioja su perlu. Pats perlas švelnus, jokių ten kojinių nedrasko kaip dažnai būna su akmenimis jeigu jie įstatyti su tom apkabinančiom juos kojytėm, tik va jis gana jautrus išoriniam poveikiui, reikia pasaugot tvarkantis namuose, kremu rankų nesitept su juo ir pan.
Atsakyti
Aš ne tik žiedų, bet aplamai jokių papuošalų nemėgstu nešioti. Labai retai kada jais pasipuošiu. Net vestuvinio žiedo nenešioju blush2.gif . Turiu tokią tradiciją - iš kiekvienos kelionės parsivežti kokį dailutį papuošaliuką (atsiminimui apie šalį ). Tai va visi grožiai ir guli dėžutėje biggrin.gif
Atsakyti
Na dabar kai karšta tai man tik žiedai ir auskarai sueina, jokių pakabučių ant kaklo anei apyrankių nė iš tolo nesinori karsta.gif
Atsakyti
Žiedas su amazonitu

user posted image

su akvamarinu
user posted image
irgi su akvamarinu pavadintas "Spirits Of The Sea"
user posted image
va kaip ant rankos atrodo
user posted image

su praziolitu (žaliuoju ametistu)
user posted image
user posted image

iš žaliojo nefrito su auksiniu drambliuku
user posted image
iš baltojo ir juodojo nefrito
user posted image
Kiekvieną vasarą mane žiūriu traukia visokių jūrinių vandeninių atspalviu akmenys smile.gif Apie žiedą su akvamarinu jau seniai svajoju, dar praziolitas labai patinka, turiu auskarus, būtų gražu ir žiedelis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 06 birželio 2011 - 17:19
QUOTE(popelka @ 2011 06 06, 06:12)
"Spirits Of The Sea"
user posted image

Uch,sitas koks idomus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2011 06 15, 11:49)
Paskutine mano meila-
user posted image
Nu bet labai jau bragus...

Tikrai grazus smile.gif
Atsakyti
undineles tema
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nelabai mėgstu papuošalus. Bet kiek daug yra gražių žiedų, bet niekaip negaliu prie jų priprasti. Turiu vieną ir kažkaip paskutiniu metu sunkiai su juo susigyvenu. O apie didesnius tai jau nė kalbos nėra. smile.gif
Bet labai gražu man žiedai su perlais, ypač jei perliukas taip gražiai įdėtas kad neišsišoka taip smarkiai, tada labai gražu. smile.gif
Kažkas minėjo, kad perka papuošalus iš kelių, tai darau ir aš, tik tai būna sagės, kurias tikrai labai dažnai naudoju.
Gal reikia bandyti tuos žiedus, gražiai atrodo kai merginos/moters rankos sutvarkytos ir ant pirštelio gražus žiedas smile.gif
Man gražiausiai kai būna vienas, o ne keli, ir dar ant smiliaus, kažkodėl tam jaučiu labai didelę antipatiją.
Atsakyti
QUOTE(*Amberr* @ 2011 06 07, 00:36)
Uch,sitas koks idomus  bigsmile.gif

O kur šitą ir dar šitą iš baltojo ir juodojo nefrito galima gauti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 31, 11:59)
user posted image
O čia šiaip paįvairinimui, prie smaragdų labai tiko lotuliukas.gif

Grozis wub.gif Ziedai su smaragdu - mano silpnybe rolleyes.gif
Atsakyti