noreciau ziedo su smaragdu, lb grazi zalia
Nešioju 3. vienas sužadėtuvių žiedelis su deimantuku, kiti du sidabrinis su didele akim (labai brangus - prisiminimu prasme), o kitas auksinis - gėlytė - dovanotas paties fainiausio žmogaus dar vieno auksinio žieduko labai norėčiau.
Nešioju, keistai jaučiuosi be žiedų. Dažniausiai nešioju tris, rečiau du
Man labai patinka ziedai,nesioju tik auksinius,nes megstu auksa.
i | Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo. |
! | Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną. |
i | Žinutės, neatitinkančios taisyklių trinamos. |
Niekaip nesugalvoju kokio noriu žiedo gal įdedam kiekviena kaip turėtų atrodyti Jūsų pats gražiausias žiedas
man asmeniskai ziedai irgi patinka, taciau nesioju labai retai, nes nepatogu, tarkim darant valgyti, kai reikia kazka is farso padaryti, tuomet tenka ziedeli nusimauti, o daznai po jo nusimovimo ir apsimauti uzmirstu, todel mano visis ziedeliai dezuteje guli...kazkaip vis neprisiverciu uzsideti ju...bet db gal jau reiks....
Turiu 8 žiedus, bet labiausiai myliu šitą - oniksas, auksas ir topazas:
QUOTE(Abai @ 2011 04 30, 14:54)
grozis
su smaragdais gražūs žiedai