Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedai

noreciau ziedo su smaragdu, lb grazi zalia angel.gif
Atsakyti
Nešioju 3. vienas sužadėtuvių žiedelis su deimantuku, kiti du sidabrinis su didele akim (labai brangus - prisiminimu prasme), o kitas auksinis - gėlytė - dovanotas paties fainiausio žmogaus smile.gif dar vieno auksinio žieduko labai norėčiau. smile.gif
Atsakyti
Nešioju, keistai jaučiuosi be žiedų. Dažniausiai nešioju tris, rečiau du ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka ziedai,nesioju tik auksinius,nes megstu auksa.
Atsakyti

i 
Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

! 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

i 
Žinutės, neatitinkančios taisyklių trinamos.
Atsakyti
Ziedus tiek kitus papuosalus dievinu.
Kas i tema tai be ziedu rankos tuscios atrodo,lyg truktu kazko.Megstu sidabra ir ,kad butu masyvus.
Atsakyti
Niekaip nesugalvoju kokio noriu žiedo smile.gif gal įdedam kiekviena kaip turėtų atrodyti Jūsų pats gražiausias žiedas blush2.gif
Atsakyti
man asmeniskai ziedai irgi patinka, taciau nesioju labai retai, nes nepatogu, tarkim darant valgyti, kai reikia kazka is farso padaryti, tuomet tenka ziedeli nusimauti, o daznai po jo nusimovimo ir apsimauti uzmirstu, todel mano visis ziedeliai dezuteje guli...kazkaip vis neprisiverciu uzsideti ju...bet db gal jau reiks....smile.gif
Atsakyti
Turiu 8 žiedus, bet labiausiai myliu šitą - oniksas, auksas ir topazas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2011 04 30, 14:54)
Turiu 8 žiedus, bet labiausiai myliu šitą - oniksas, auksas ir topazas:

grozis wub.gif
Atsakyti
Turiu silpnybe diiiiideliems ziedams su turkio spalvos akmenuku, mmm wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti