QUOTE(Maserati. @ 2011 03 22, 18:36)
Labai gražus
QUOTE(micefee @ 2011 03 22, 23:18)
Anksčiau nešiodavau 4 sidabrinius žiedus, po 2 ant skirtingų rankų, po to 1 pamečiau ir jau kokius 4 metus visai žiedų nebenešioju... Bet vis pagalvoju, kad gal reiktų išsitraukti kada.
Mėgstu sidabrą, dar baltą auksą, o geltono negaliu pakęsti.
Žiedai turi būti abstraktūs, minimalaus dizaino, be jokių "cicikliūškų".
Va, pavyzdžiui, toks:
Mėgstu sidabrą, dar baltą auksą, o geltono negaliu pakęsti.
Žiedai turi būti abstraktūs, minimalaus dizaino, be jokių "cicikliūškų".
Va, pavyzdžiui, toks:
O akutės jau kaip ir prie cincikliuškų ar nelabai?
man šis labai simpatiškas
QUOTE(zazuna @ 2011 03 22, 23:50)
Žiedus mūviu kasdien, tik kai miegu, maudausi ar ką purviniau dirbu, nusiimu.
Aš taip pat
QUOTE(*ausra* @ 2011 03 22, 23:56)
Na man žiedai labai gražu, bet pati nenešioju dėl stambių pirštu
O kodėl gi? Aš kaip tik pastebiu tiek daug gražių žiedų kurie būtent prašosi stambių pirštų, pavyzdžiui Mažojoje Indijoje... Jie ant mano plonų pirštų ne tik nesižiūri, bet net ir dydžiai visi nuo kokio 17 tik prasideda, dauguma 18, 19...
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 23, 00:56)
Nesioju tik sidabrinius,ant dvieju pirsktuku aukso nemegstu,o dabar vis labiau pradejo patikti dideli ziedai,kaip aprangos dedate patapo
Jeigu dar priderinus diržą ar batelius kokius turėtų labai tikt.
QUOTE(agnite @ 2011 03 24, 18:19)
Aš nebenešioju žiedų.
Mylimiausi jau nusidėvėjo. O vienas gražuolis sidabrinis, bet kažkaip aukso detalių mano aprangoj padaugėjo, tai nesinori nešioti,kad nesipjautų
Mylimiausi jau nusidėvėjo. O vienas gražuolis sidabrinis, bet kažkaip aukso detalių mano aprangoj padaugėjo, tai nesinori nešioti,kad nesipjautų
O gal galima juos kažkaip atnaujint?
Man irgi negražu kai pjaunasi žiedų metalo spalva su rankiniu ar drabužių metalinėm detalėmis. Na nebent jos subtilios ir ypatingai nekrentančios į akis. Šiuo atveju tinka žiedai iš geltonojo aukso, ne rusiško to į rausvumą, o būtent geltonojo iš kurio dauguma užsieniečių ir dabar jau ir kai kas LT darosi vestuvinius žiedus. Nors nesu jo gerbėja, bet jis tikrai gerai žiūrisi prie visų geltonų aksesuarų.
QUOTE(Sonie @ 2011 03 24, 23:40)
Chanel
Kažkaip per fotošopą sudėtinga įžiūrėt realų vaizdą, bet atrodo žavūs.