Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedai

QUOTE(Maserati. @ 2011 03 22, 18:36)

Labai gražus wub.gif

QUOTE(micefee @ 2011 03 22, 23:18)
Anksčiau nešiodavau 4 sidabrinius žiedus, po 2 ant skirtingų rankų, po to 1 pamečiau ir jau kokius 4 metus visai žiedų nebenešioju... Bet vis pagalvoju, kad gal reiktų išsitraukti kada.  ax.gif

Mėgstu sidabrą, dar baltą auksą, o geltono negaliu pakęsti.

Žiedai turi būti abstraktūs, minimalaus dizaino, be jokių "cicikliūškų".

Va, pavyzdžiui, toks:

user posted image

O akutės jau kaip ir prie cincikliuškų ar nelabai? biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image man šis labai simpatiškas smile.gif

QUOTE(zazuna @ 2011 03 22, 23:50)
Žiedus mūviu kasdien, tik kai miegu, maudausi ar ką purviniau dirbu, nusiimu.  smile.gif

Aš taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(*ausra* @ 2011 03 22, 23:56)
Na man žiedai labai gražu, bet pati nenešioju dėl stambių pirštu verysad.gif

O kodėl gi? unsure.gif Aš kaip tik pastebiu tiek daug gražių žiedų kurie būtent prašosi stambių pirštų, pavyzdžiui Mažojoje Indijoje... rolleyes.gif Jie ant mano plonų pirštų ne tik nesižiūri, bet net ir dydžiai visi nuo kokio 17 tik prasideda, dauguma 18, 19...
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image

QUOTE(DuNNo @ 2011 03 23, 00:56)
Nesioju tik sidabrinius,ant dvieju pirsktuku rolleyes.gif aukso nemegstu,o dabar vis labiau pradejo patikti dideli ziedai,kaip aprangos dedate patapo ax.gif

Jeigu dar priderinus diržą ar batelius kokius turėtų labai tikt. drinks_cheers.gif

QUOTE(agnite @ 2011 03 24, 18:19)
Aš nebenešioju žiedų.
Mylimiausi jau nusidėvėjo. O vienas gražuolis sidabrinis, bet kažkaip aukso detalių mano aprangoj padaugėjo, tai nesinori nešioti,kad nesipjautų ax.gif

O gal galima juos kažkaip atnaujint?
Man irgi negražu kai pjaunasi žiedų metalo spalva su rankiniu ar drabužių metalinėm detalėmis. Na nebent jos subtilios ir ypatingai nekrentančios į akis. Šiuo atveju tinka žiedai iš geltonojo aukso, ne rusiško to į rausvumą, o būtent geltonojo iš kurio dauguma užsieniečių ir dabar jau ir kai kas LT darosi vestuvinius žiedus. Nors nesu jo gerbėja, bet jis tikrai gerai žiūrisi prie visų geltonų aksesuarų.
QUOTE(Sonie @ 2011 03 24, 23:40)

Kažkaip per fotošopą sudėtinga įžiūrėt realų vaizdą, bet atrodo žavūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 28 kovo 2011 - 13:15
Dažniausiai nešioju du žiedus, ant vienos rankos vestuvinį, tikriausiai tą rusiško aukso, kurio dauguma čia taip nemėgsta, bet kadangi pasirinkimas buvo nedidelis, tai kokio aukso turėjom iš tokio ir gaminom, bet man gražu ir nekliūna. Ant kitos rankos maunu pagal nuotaiką, kartais sidabrinį, kartais auksinį. man kažkaip auksas su sidabru nesipjauna, gal kad ant skirtingų rankų?Šiaip be žiedų jaučiuosi nuoga, būtinai turi būt.
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2011 03 28, 15:03)
Dažniausiai nešioju du žiedus, ant vienos rankos vestuvinį, tikriausiai tą rusiško aukso, kurio dauguma čia taip nemėgsta, bet kadangi pasirinkimas buvo nedidelis, tai kokio aukso turėjom iš tokio ir gaminom, bet man gražu ir nekliūna.

Esu susidūrus gal tik keliom nuomonėm kad nemėgsta rusiško aukso, kad dauguma tikrai nepasakyčiau. smile.gif Užsienyje kitaip, ten populiarus geltonasis auksas. Nors ir pas mus nemažai žmonių jau gaminasi dirbinius iš geltonojo aukso, bet vis dar įprastas ir rusiškas. Arba tada jau renkasi baltą. Mano vestuvinis žiedas taip pat iš rusiško aukso ir jį mėgstu labiau už geltonąjį. O be to rusiško aukso atspalvis žymiai gražiau žiūrisi prie baltos odos negu geltonojo. tongue.gif Tačiau geltonas madingesnis. nail.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 15, 17:33)

man labai gražus ant dešinės rankos didžiojo piršto žiedas thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Keistas dalykas tie žiedai. Ilgą laiką labai norėjau masyvaus, o kai nusipirkau gal tik porą sykių užsidėjau. Kažkaip neprilimpa jis man.. O šiaip visada nešioju vestuvinį, sužadėtuvių, močiutės sužadėtuvių, ir tėčio dovanotą. Visi paprasti, su minimaliom akutėm arba be jų, tai labai tarpusavyje dera ir neatrodo, kad jų per daug.
Atsakyti
QUOTE(lijo lijo @ 2011 03 30, 12:10)
Keistas dalykas tie žiedai. Ilgą laiką labai norėjau masyvaus, o kai nusipirkau gal tik porą sykių užsidėjau. Kažkaip neprilimpa jis man.. O šiaip visada nešioju vestuvinį, sužadėtuvių, močiutės sužadėtuvių, ir tėčio dovanotą. Visi paprasti, su minimaliom akutėm arba be jų, tai labai tarpusavyje dera ir neatrodo, kad jų per daug.

Smagus dalykas tokį turėt žiedelį bigsmile.gif Mano nei mama, nei močiutė sužadėtuvių žiedų neturėjo, čia gan retas atvejis man atrodo. smile.gif Įdomu kaip jis atrodo, koks stilius tada buvo populiarus kai jūsų močiutė įgijo tą žiedelį. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 30 kovo 2011 - 11:28
Šiuo metu nenešioju jokių, bet labai noriu, patinka labai labai thumbup.gif Mėgstu tik sidabrinius, aukso nemėgstu, nebent baltą. Prieš kelis metus nešiojau du žiedukus, man jie buvo tapę kaip kūno dalis, bet vieną dieną nusiėmiau ir dabar nebenešioju jokių. Jeigu tik rasiu, kuris patiks būtinai reiks įsigyti, o gal sužadėtuvių gausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 30, 13:27)
Smagus dalykas tokį turėt žiedelį  bigsmile.gif Mano nei mama, nei močiutė sužadėtuvių žiedų neturėjo, čia gan retas atvejis man atrodo.  smile.gif  Įdomu kaip jis atrodo, koks stilius tada buvo populiarus kai jūsų močiutė įgijo tą žiedelį. ax.gif

Na jis toks kuklutis, siauras geltono aukso lankelis su nediduke apvalia rausva akute. Buvo balta akutė, bet močiutė sakė, kad ji simboliškai po vestuvių iškrito, ir ji įsidėjo vietoj jos šitą rausvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2011 03 29, 20:03)
man labai gražus ant dešinės rankos didžiojo piršto žiedas  thumbup.gif

Aha, tipiška klasika smile.gif

QUOTE(Sonie @ 2011 03 30, 07:43)
user posted image

Tokio tipo žiedelių būna ir iš trijų tipų aukso - geltonojo baltojo ir rožinio, čia Cartier idėja, užsienyje populiarus kaip vestuvinis žiedas, vadinamas Trinity ring

user posted image

ant piršto
user posted image

Rašoma kad šis žiedas yra pats populiariausias Cartier istorijoje, sukurtas 1924 m. Susideda iš trijų skirtingų aukso spalvų žiedų - geltonojo, baltojo ir rožinio:
- Baltas auksas simbolizuoja ilgalaikę draugystę
- Geltonas auksas simbolizuoja lojalumą ir ištikimymę santuokoje
- rožinis auksas simbolizuoja tikrąją meilę

Tik aš vis galvoju kažin ar jis patogus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 30 kovo 2011 - 12:05
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O čia šiaip paįvairinimui, prie smaragdų labai tiko lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 31 kovo 2011 - 11:08
as be ziedu kaip nuoga jauciuosi ax.gif visada nezioju du ziedus (po viena ant rankos). vienas is ju - suzadetuviu ax.gif neuzilgo jau ir 3 ziedus nesiosiu wub.gif
Atsakyti