speju,ne visi.xD
pauksciu kojeles-mano personal favourite,bet ir galvos neatsisakyciau.xDDDD
QUOTE(buda @ 2011 03 21, 20:15)
speju,ne visi.xD
Fuiii, kokie baisūs...
O rimtai, kas esate susidūrusios su Dorės galerijos kainomis? Kažkaip parūpo
QUOTE(buda @ 2011 03 21, 19:15)
speju,ne visi.xD
įdomūs tokie, kojytės ypač
----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
Anksčiau nešiodavau 4 sidabrinius žiedus, po 2 ant skirtingų rankų, po to 1 pamečiau ir jau kokius 4 metus visai žiedų nebenešioju... Bet vis pagalvoju, kad gal reiktų išsitraukti kada.
Mėgstu sidabrą, dar baltą auksą, o geltono negaliu pakęsti.
Žiedai turi būti abstraktūs, minimalaus dizaino, be jokių "cicikliūškų".
Va, pavyzdžiui, toks:
Mėgstu sidabrą, dar baltą auksą, o geltono negaliu pakęsti.
Žiedai turi būti abstraktūs, minimalaus dizaino, be jokių "cicikliūškų".
Va, pavyzdžiui, toks:
Žiedus mūviu kasdien, tik kai miegu, maudausi ar ką purviniau dirbu, nusiimu.
Na man žiedai labai gražu, bet pati nenešioju dėl stambių pirštu
Nesioju tik sidabrinius,ant dvieju pirsktuku aukso nemegstu,o dabar vis labiau pradejo patikti dideli ziedai,kaip aprangos dedate patapo
Aš nebenešioju žiedų.
Mylimiausi jau nusidėvėjo. O vienas gražuolis sidabrinis, bet kažkaip aukso detalių mano aprangoj padaugėjo, tai nesinori nešioti,kad nesipjautų
Norėčiau kokio masyvaus ir patogaus, bet dar neapsisprendžiau kokio tai nežinia kada ir įsigysiu kažką. Žiedas niekada nebuvo tas papuošalas be kurio negalėčiau gyventi...
Mylimiausi jau nusidėvėjo. O vienas gražuolis sidabrinis, bet kažkaip aukso detalių mano aprangoj padaugėjo, tai nesinori nešioti,kad nesipjautų
Norėčiau kokio masyvaus ir patogaus, bet dar neapsisprendžiau kokio tai nežinia kada ir įsigysiu kažką. Žiedas niekada nebuvo tas papuošalas be kurio negalėčiau gyventi...
Chanel