Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedai

Suverti iš karoliukų man asmeniškai tai gražūs, tik tiek,kad aš tokių nemėgėja nešioti, bet žiūrisi tai gražiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2012 02 04, 23:06)
Suverti iš karoliukų man asmeniškai tai gražūs, tik tiek,kad aš tokių nemėgėja nešioti, bet žiūrisi tai gražiai. smile.gif

Man taip pat pažiūrėti tai labai gražu, bet tokius nešioti nemėgėja ... Toks jausmas, kad ir trukdytų, kliūtų visur tie karoliukai, būtų ir baimės jausmas, kad užkabinsiu kur ir nuplėšiu... ax.gif
Atsakyti
Pritariu jūsų nuomoniai. Kartais būna minčių gal kokį nusipirkt, bet pagalvoju,kad tikrai niekur nesidėsiu. Bet labai gražu smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2012 02 04, 22:06)

QUOTE(vytenė @ 2012 02 04, 22:09)
Man taip pat pažiūrėti tai labai gražu, bet tokius nešioti nemėgėja ... Toks jausmas, kad ir trukdytų, kliūtų visur tie karoliukai, būtų ir baimės jausmas, kad užkabinsiu kur ir nuplėšiu...  ax.gif

drinks_cheers.gif Siaip as irgi tokio neturiu nei vieno. Man atrodo kad jie vasarinis variantas, kai nereikia pirstiniu nesiot, ir siaip, kai stilius lengvesnis. ax.gif

Papildyta:

Uch, kokiu idomiu radau

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 04 vasario 2012 - 22:26
Man kuo toliau tuo labiau patinka sis ziedas wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 17 balandžio 2012 - 20:43
QUOTE(popelka @ 2011 03 30, 13:56)
Aha, tipiška klasika smile.gif
Tokio tipo žiedelių būna ir iš trijų tipų aukso - geltonojo baltojo ir rožinio, čia Cartier idėja, užsienyje populiarus kaip vestuvinis žiedas, vadinamas Trinity ring

user posted image

ant piršto
user posted image

Rašoma kad šis žiedas yra pats populiariausias Cartier istorijoje, sukurtas 1924 m. Susideda iš trijų skirtingų aukso spalvų žiedų - geltonojo, baltojo ir rožinio:
- Baltas auksas simbolizuoja ilgalaikę draugystę
- Geltonas auksas simbolizuoja lojalumą ir ištikimymę santuokoje
- rožinis auksas simbolizuoja tikrąją meilę

Tik aš vis galvoju kažin ar jis patogus unsure.gif

labai labai patogus thumbup.gif musu vestuviniai ziedai tokie-vos pamatem,iskart isimylejom ir nebuvo jokiu dvejoniu renkantis.Beje kas pamato,labai susidomi,kaipgi tie musu ziedai ten sunerti tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 02 04, 23:22)

Uch, kokiu idomiu radau

user posted image

Va šitas žiedas man patinka... smile.gif
O mano pačios dabar pats mėgstamiausias yra tas:
user posted image
Nors akis ir iškilusi, ir tikrai gan nemaža ji, bet kai pirštinių nebereikia - labai gerai ir smagiai nešiojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2012 04 18, 09:04)
O mano pačios dabar pats mėgstamiausias yra tas:
Nors akis ir iškilusi, ir tikrai gan nemaža ji, bet kai pirštinių nebereikia - labai gerai ir smagiai nešiojasi  smile.gif

Labai grazus wub.gif Koks cia akmuo ir metalas?
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 04 20, 15:21)
Labai grazus wub.gif  Koks cia akmuo ir metalas?

Metalas - auksas, tik geltonos spalvos, o akmuo tai sintetinis "mistiniu topazu" vadinamas smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau pasidometi, gal jus zinote kur galima isigyti stovu ziedams?
Ieskau kazko panasaus kaip sis:
http://youwantmetobu...ber-2/img_6378/
Geriau butu parduotuve ne internetu. Vilniuje.
Aciu
Atsakyti
O kaip reikia sužinoti pišto išmera, jei nori žieda pirti. Nesimatavus pagal išmera, auksini sesei dovanu, bet išmeros nežinau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vytenė @ 2012 04 20, 15:29)
Metalas - auksas, tik geltonos spalvos, o akmuo tai sintetinis "mistiniu topazu" vadinamas  smile.gif

mmm, mane irgi sis ziedelis sudomino wub.gif kazin kiek padarymas tokio ir kiek g aukso reiketu?
Atsakyti