Jei ziedelis su akutemis, gali buti, kad isvis nemazins
Jeigu ziedas su akutem, tai priklauso nuo to ar imanoma tas akutes isimti, nes kai mazina isima, o po to vel ideda. As kelis kart mazinau ziedus, bet pas mane buvo su didele akimi, tai mokejau berods iki 20lt. O nesutiko mazinti ziedo su emalio dekoracija, nes ji mazinant ta dekoracija issilydytu. Toje vietoje kur sumazintas lieka maza zymele
Atskirose temose kalbame apie auskarus, kaklo ir kitus papuošalus, pakalbėkim apie žiedus.
Ar mėgstat juos? Kokius renkatės? Dažniausiai perkat žiedus pačios, o gal esat gavę dovanų ar sužadėtuvių proga?
Patinka ryškūs, stambūs, išraiškingi ar smulkūs, elegantiški, subtilūs žiedai? Romantiški, senoviški, ar giežti, minimalistiniai?
Ant kokių pirštų nešiojat žiedus, ar daug jų mūvit kasdien, o gal tik vienintelį tarkim vestuvinį?
Iš kokio metalo pagaminti jūsų žiedai? Ar pripažįstat tik tauriųjų metalų žiedus ar ir iš kitų metalų? Ar mėgstate kelių metalų spalvų derinius? Kaip derinat žiedus tarpusavyje ir prie apsirengimo stiliaus?
Kokie akmenys žieduose patinka, su kokiais akmenėliais turit, o gal teikiat pirmenybę žiedams be akmenukų?
Apie kokį žiedą artimiausiu metu svajojat?
Nu žodžiu paplepėt tikrai yra apie ką Dalinamės mintimis ir nuotraukomis.
Ar mėgstat juos? Kokius renkatės? Dažniausiai perkat žiedus pačios, o gal esat gavę dovanų ar sužadėtuvių proga?
Patinka ryškūs, stambūs, išraiškingi ar smulkūs, elegantiški, subtilūs žiedai? Romantiški, senoviški, ar giežti, minimalistiniai?
Ant kokių pirštų nešiojat žiedus, ar daug jų mūvit kasdien, o gal tik vienintelį tarkim vestuvinį?
Iš kokio metalo pagaminti jūsų žiedai? Ar pripažįstat tik tauriųjų metalų žiedus ar ir iš kitų metalų? Ar mėgstate kelių metalų spalvų derinius? Kaip derinat žiedus tarpusavyje ir prie apsirengimo stiliaus?
Kokie akmenys žieduose patinka, su kokiais akmenėliais turit, o gal teikiat pirmenybę žiedams be akmenukų?
Apie kokį žiedą artimiausiu metu svajojat?
Nu žodžiu paplepėt tikrai yra apie ką Dalinamės mintimis ir nuotraukomis.
Amber įdėti žiedai nuostabūs, apskritai Dorės galerijos papuošalai man yra nuostabiausi, ką mačiau iš autorinių darbų. O jau tas pirmasis... Atduočiau už jį ir ranką, ir širdį, ir dar ką nors pridėčiau
Šiaip žiedus labai mėgstu, nešioju sidabrinius matinius, mėgiamiausi - su juosu stačiakampčiu oniksiu, su drambliukais (dovanotas mamos 7 klasėje ), dar su perliuku. Jeigu turėčiau žavių auksinių, irgi nešiočiau, ir su deimantais nešiočiau, su kuo tik nori... Žiedai man apskritai yra pats patogiausias papuošalas
Beje, merginos, necituokit su nuotraukom.
Šiaip žiedus labai mėgstu, nešioju sidabrinius matinius, mėgiamiausi - su juosu stačiakampčiu oniksiu, su drambliukais (dovanotas mamos 7 klasėje ), dar su perliuku. Jeigu turėčiau žavių auksinių, irgi nešiočiau, ir su deimantais nešiočiau, su kuo tik nori... Žiedai man apskritai yra pats patogiausias papuošalas
Beje, merginos, necituokit su nuotraukom.
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 03 16, 03:11)
Amber įdėti žiedai nuostabūs, apskritai Dorės galerijos papuošalai man yra nuostabiausi, ką mačiau iš autorinių darbų. O jau tas pirmasis... Atiduočiau už jį ir ranką, ir širdį, ir dar ką nors pridėčiau
šviesi lapė,is kur zinote apie ''Dorės galerija''?
Labai smagu
As irgi nesupykciau jeigu man kas nors padovanotu pirmaji ziedeli
Gal yra norinciu???
QUOTE(popelka @ 2011 03 16, 01:04)
Man iš tų su rubinais tai pirmasis patinka, toks senovinis, tamsinto sidabro, tačiau jis yra vyriškas.
Jis moteriskas