QUOTE(Dzada @ 2008 03 12, 23:12)
zodz mums medike drauge sake kad Lapinskaite ok, bet bisk pasenus jau, o Baleviciene vapshe i lapyna sake jos nuomone geriausia butu eit pas Grigaitiene..as zinau kad Lapinskaite dirba privaciai kardiolitoje, o Grigaitiene GK klinikoje..bet visgi mastau ps ka geriua?
noreciau apginti gyd. Baleviciene. man ja rekomendavo bendradarbe, nes jai labai padejo, tad uzsirashiau, o poto paskaiciau ka shiam skyrelyje rashe, galvojau jau persirashyt kitur bet nusprendziau ishbandyt..
palaukt reikejo apie pusvalandi...bet..buvo labai konkreti, idemiai apziurejo, isaishkino viska..o kas svarbiausia, ji nustate visai kita priezasti, nei ka man buvo sake kiti, i jokias kitas temas ne minties nebuvo , kad noretu gilintis- tik apie reikala, kadangi buvau su vaiku, tai ir vaika apziurejo, nes bishki beria, ir pakalbino ji ir zaislu dave, na labai patiko, kita gal butu tona pakelus ar barus vaika, kad jis virkauja, o ji atvirksciai- labai kantriai, meiliai.
zinot man dabar pikciausia, kad buvau pas 5 gydytojus ir visi jie dare tyrimus ir gyde mane nuo alergijos, o ji diagnozavo- atopinį dermatitą
dar gera zinia tiems kas turi sveikatos draudimus, mano SEB knygute ji priime, tad mokejau tik 20 proc.