QUOTE(Odora @ 2007 10 02, 01:38)
o suzinojai kokia kosmetika tinka tik is sugiharos asortimento?
o gal patare apskritai? man tai butu idomu suzinoti kokia kosmetika man tinka kokia visai netinka (nu kad pasakytu jog tarkim maitinancio kremo man negalima ar pan) kiek sugebejau ispesti tai kad turiu kapiliarus visdelto ir pilingai man netinka. galetu apskritai isduoti toki do's & don'ts sarasa
na nieko kita karta nueisiu pasiruosus, susirasysiu viska kas neaisku, nagla nesu bet gydytojus man rodos kartais uzknisu savo klausimais
turiu dar klausimuka: ar galima neostatos prausikli ir krema is zalios serijos naudot apie akis, itariu kad nelabai ...
o gal patare apskritai? man tai butu idomu suzinoti kokia kosmetika man tinka kokia visai netinka (nu kad pasakytu jog tarkim maitinancio kremo man negalima ar pan) kiek sugebejau ispesti tai kad turiu kapiliarus visdelto ir pilingai man netinka. galetu apskritai isduoti toki do's & don'ts sarasa
na nieko kita karta nueisiu pasiruosus, susirasysiu viska kas neaisku, nagla nesu bet gydytojus man rodos kartais uzknisu savo klausimais
turiu dar klausimuka: ar galima neostatos prausikli ir krema is zalios serijos naudot apie akis, itariu kad nelabai ...
Del paakiu, tai kiek zinau jiems tinka tik spec. produktai, skirti paakiams
Na, ten ir man nepasake, kas tinka, kas netinka, tiesiog, suzinojau kosmetikos gamintojus, kurie gamina produkcija butent problematiskai odai ir pan. Dave pabandyt meginuku, kas tiko ir patiko, naudoju iki siol. Ir i jokius Drogo kremus net nebeziuriu
Del kapiliaru tai nieko nezinau... Beje sian eisiu vel i sugihara, tai reikes paklausti apie veido prausiklius ir sveitiklius