Sveikos, brangiosios!
Ši tema gal jau ir atsibodus kai kam, bet... AŠ nebegaliu! Mane iš proto varo "spuogai". Kabutes uždėjau, nes savo bėdos nepavadinčiau spuogais. Visa laimė, kad mano bėda nenusisėjus per visą veidą, bet mane vargina maži spuogeliai ant kaktos (nešioju grifkutę jau keli metai, bet anksčiau tokių spuogelių pas mane nebuvo), šie nelabai matosi, bet ant smakro esantys varo į neviltį... Nemoku jų net apibūdinti...Vieni toki lyg giluminiai balti stovi vietoj ir nei pirmyn, nei atgal ( ta prasme nei didėja, nei mažėja), o kiti iškyla, bet patys "neišsprogsta" tai pasinaudoju baisiuoju SPUOGŲ SPAUDYMU. Buvau pas vieną dermatologių dermatolegę Vilniuje, kuri dirba Santariškėse, pripažino herpį, bet kiek aš po to pasiskaičiau, tai...nė velnio man ne herpis! tik veltui 130 lt už konsultaciją suplojau.
Taigi norėjau paprašyti Jūsų, gal žinote tikrai gerų dermatologų Vilniuje, kurie myli savo darbą ir pacientus, o ne pinigus?
Lauksiu pagalbos
Kiek zinau Vilniuje yra labai gera dermatologe Lapinskaite. Ji dirba Kardiolitoje. Ir Santariskese dirba atrodo. Iveskite i Google susirasite info. Sekmes
QUOTE(Roziusala @ 2012 06 23, 18:41)
Sveikos, brangiosios!
Ši tema gal jau ir atsibodus kai kam, bet... AŠ nebegaliu! Mane iš proto varo "spuogai". Kabutes uždėjau, nes savo bėdos nepavadinčiau spuogais. Visa laimė, kad mano bėda nenusisėjus per visą veidą, bet mane vargina maži spuogeliai ant kaktos (nešioju grifkutę jau keli metai, bet anksčiau tokių spuogelių pas mane nebuvo), šie nelabai matosi, bet ant smakro esantys varo į neviltį...
Ši tema gal jau ir atsibodus kai kam, bet... AŠ nebegaliu! Mane iš proto varo "spuogai". Kabutes uždėjau, nes savo bėdos nepavadinčiau spuogais. Visa laimė, kad mano bėda nenusisėjus per visą veidą, bet mane vargina maži spuogeliai ant kaktos (nešioju grifkutę jau keli metai, bet anksčiau tokių spuogelių pas mane nebuvo), šie nelabai matosi, bet ant smakro esantys varo į neviltį...
Man labai panasi problema jau pora metu, bandysiu ir as pas dermatologa eiti, dar. Nezinau, kur tiksliai. Galvoju, gal i sita centra konsultaijai uzsirasyi.
QUOTE(varsa @ 2012 07 01, 22:20)
Kiek zinau Vilniuje yra labai gera dermatologe Lapinskaite. Ji dirba Kardiolitoje. Ir Santariskese dirba atrodo. Iveskite i Google susirasite info. Sekmes
Pas Lapinskaitę kreipčiausi dar kartą nebent onkologinės ligos atveju Apie veido bėrimą jos žinios 50- ties metų senumo (tiek metų ji dirba)
siaip patarciau kreiptis i dermatovenerologijos dispanceri, kairiukscio g. 2 berods. ten dirba tie patys gydytojai is privaciu kliniku, tik tiek, kad viskas nemokamai.
as asmeniskai lankausi pas L.Duobiene. labai sauni gydytoja (ir jos pacios oda labai grazi). gydausi siuo metu rozinius spuogus...
as asmeniskai lankausi pas L.Duobiene. labai sauni gydytoja (ir jos pacios oda labai grazi). gydausi siuo metu rozinius spuogus...
QUOTE(ernis_ @ 2012 08 19, 06:35)
Pas Lapinskaitę kreipčiausi dar kartą nebent onkologinės ligos atveju Apie veido bėrimą jos žinios 50- ties metų senumo (tiek metų ji dirba)
na kazkiek jau pasitobulino, nes mum skyre rocutana
Sveikos, mergaites,
Kalbate apie alergija ir gydytojus.
Del veido odos, ranku ar issausejusiu koju tai reikia nepamirsti kad reikia isvidaus lasteles sutvarkyti, kitaip sakant pamaitinti, o po to teptis is virsaus. Galit isvirsaus naudoti ka norit, bet jei vidus skyletas, tai niekas nepades.
Gali buti toks variantas kad jums reikia geruju bakteriju, alergiskiems zmonems tai rekomenduojama.
Issausejusiai odai butinai reikia vitamino A, E, C. As pati susitvarkiau visas bedas kas link odos kai pradejau vartoti GNLD vitamina E ir C, o iki to laiko tai ko netepiau, ko nedariau ir buvo tusciais rezultatas, kol viena biologe isaiskino, ka reikia daryti, kad oda butu grazi, vien kremu nepakanka.
Kalbate apie alergija ir gydytojus.
Del veido odos, ranku ar issausejusiu koju tai reikia nepamirsti kad reikia isvidaus lasteles sutvarkyti, kitaip sakant pamaitinti, o po to teptis is virsaus. Galit isvirsaus naudoti ka norit, bet jei vidus skyletas, tai niekas nepades.
Gali buti toks variantas kad jums reikia geruju bakteriju, alergiskiems zmonems tai rekomenduojama.
Issausejusiai odai butinai reikia vitamino A, E, C. As pati susitvarkiau visas bedas kas link odos kai pradejau vartoti GNLD vitamina E ir C, o iki to laiko tai ko netepiau, ko nedariau ir buvo tusciais rezultatas, kol viena biologe isaiskino, ka reikia daryti, kad oda butu grazi, vien kremu nepakanka.
QUOTE(zuziuka @ 2012 10 11, 16:32)
siaip patarciau kreiptis i dermatovenerologijos dispanceri, kairiukscio g. 2 berods. ten dirba tie patys gydytojai is privaciu kliniku, tik tiek, kad viskas nemokamai.
As turiu bedu su plaukais ir pleiskanom. Aciu labai uz info, tikrai pati nebuciau radus, o dar mane uzrase pas dermatologe, apie kuria radau labai daug labai geru atsiliepimu
Galiu rekomenduoti gerą dermatologę, dirbančią Fabijoniškių šeimos klinikoje (deja, jos pavardės neįsidėmėjau). Ji iškart, vos iš poros išbėrimo taškų, nustatė, kokia liga mane buvo užpuolusi.
Ir man buvo neįprasta tai, kad man net nereikėjo pasakoti, kas su manim darosi, kokie pojūčiai ir pan. (na žinot, kaip kartais būna sunku apibūdinti, ką jauti, koks skausmas ir pan.). Gydytoja man nupasakojo mano pačios simptomus tiksliai tokius, kokius aš ir jutau. Todėl buvau rami, kad tikrai tikrai būtent ta liga ir buvo.
Ir man buvo neįprasta tai, kad man net nereikėjo pasakoti, kas su manim darosi, kokie pojūčiai ir pan. (na žinot, kaip kartais būna sunku apibūdinti, ką jauti, koks skausmas ir pan.). Gydytoja man nupasakojo mano pačios simptomus tiksliai tokius, kokius aš ir jutau. Todėl buvau rami, kad tikrai tikrai būtent ta liga ir buvo.
QUOTE(zuziuka @ 2012 10 11, 16:32)
Gal kuri žinote, ar būtina turėti siuntimą?
QUOTE(astoria @ 2012 12 28, 22:43)
Gal kuri žinote, ar būtina turėti siuntimą?
Dermatologams siuntimo NEREIKIA.