Įkraunama...
Įkraunama...

Geras dermatologas Vilniuje

Pas mane tokia beda: nezmoniskai sausos rankos saltuoju sezonu, kartais net iki kraujo sutrukineja verysad.gif. Jau ri pirstines siltas su kailiuku isigijau, daugybe ranku kremu isbandziau, bet jokio rezultato. doh.gif Ir alyvuogiu, linu aliejais tepiau - nieko. Gal kuri esat susidurusi su panasia problema ir galit parekomenduoti gera gydytoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 10 30, 17:10)
Pas mane tokia beda: nezmoniskai sausos rankos saltuoju sezonu, kartais net iki kraujo sutrukineja  verysad.gif. Jau ri pirstines siltas su kailiuku isigijau, daugybe ranku kremu isbandziau, bet jokio rezultato.  doh.gif Ir alyvuogiu, linu aliejais tepiau - nieko. Gal kuri esat susidurusi su panasia problema ir galit parekomenduoti gera gydytoja?  smile.gif

Ar bandet Hospital ranku krema? Jis nebrangus ir is tikruju padeda.
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2011 10 30, 16:10)
Pas mane tokia beda: nezmoniskai sausos rankos saltuoju sezonu, kartais net iki kraujo sutrukineja  verysad.gif. Jau ri pirstines siltas su kailiuku isigijau, daugybe ranku kremu isbandziau, bet jokio rezultato.  doh.gif Ir alyvuogiu, linu aliejais tepiau - nieko. Gal kuri esat susidurusi su panasia problema ir galit parekomenduoti gera gydytoja?  smile.gif

Na man iki kraujų netrūkinėja rankos, bet man labai geras yra The Body Shop kanapių kremas rankoms, kvapas jo ne itin malonus, bet labai efektyvus. Dar patinka taukmedžio sviestas (bet nerafinuotas, pvz. Kvapų namai tokį turi), nusiplaunate rankas ir dar ant drėgnų tepate jį, jei tepsite ant sausų, tai gali jis net sausinti rankas, jei ant drėgnų, jis drėkins/maitins rankas. Nakčiai taip pabūna kažkiek, tada dar medvilnės pirštines užsidedu ir einu miegoti, o naktį nusiimu, kai nepatogu pasidaro. Bet iš to kruajavimo/trūkinėjimo sakyčiau, kad Jums yra A ir E vitamino trūkumas, gal reiktų dar tokių pavartoti g.gif
Atsakyti
Vilniuje geriausios matyt M.Bylaitė ir L.Duobienė.

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 31, 14:41)
Na man iki kraujų netrūkinėja rankos, bet man labai geras yra The Body Shop kanapių kremas rankoms, kvapas jo ne itin malonus, bet labai efektyvus. Dar patinka taukmedžio sviestas (bet nerafinuotas, pvz. Kvapų namai tokį turi), nusiplaunate rankas ir dar ant drėgnų tepate jį, jei tepsite ant sausų, tai gali jis net sausinti rankas, jei ant drėgnų, jis drėkins/maitins rankas. Nakčiai taip pabūna kažkiek, tada dar medvilnės pirštines užsidedu ir einu miegoti, o naktį nusiimu, kai nepatogu pasidaro. Bet iš to kruajavimo/trūkinėjimo sakyčiau, kad Jums yra A ir E vitamino trūkumas, gal reiktų dar tokių pavartoti  g.gif

Man irgi sausėdavo rankos, na ne iki kraujo, bet iki smulkiu zaizdeliu.. Paskui pradėjau pastebėti, kad daugiau pasireiskia, kai susalusias rankas grizus plaunu siltu ar net karstu vandeliu.. Zodziu pabandykit plauti drungnu. Ir labai pritariu del naturaliu alieju - man praktiskai visi bandyti nepadejo tepami ant sausos odos, dabar tepu ant slapios (seniau net nezinojau, kad taip reikia tept blush2.gif ), tai siemet kolkas rankos svelnios (siuo metu naudoju nerafinuota taukmedzio - tepu pries einant i lauka, ir nerafinuota kokoku).
Atsakyti
Mielos mamytes,
atsiuskit prasau i az santariskiu dermatologo mob nr, buciau lb dekinga, reik skubiai, maziuka isbere, o registratura ohohoho kiek laukt vercia verysad.gif idialu butu Ruta Ganceviciene,
Atsakyti
Galiu parekomenduoti Jurate Grigaitiene 4u.gif
Pas ja lankiausi GK klinikoje, Gedimino pr. Buvau radusi, kad dirba ir Santariskese. Dideliu problemu kaip ir nebuvo, taciau rezultatu esu labai patenkinta.

Atsakyti
Gal galit patikslinti, ar šiuo metu reikia šeimos gydytojo siuntimo norint prisiregistruoti pas gydytoją Santariškių Dermatovenerologijos centre? Per www.santa.lt kažkaip laisvų laikų neišmeta g.gif norėčiau pas gyd. Gancevičienę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Federica @ 2012 02 13, 23:18)
Gal galit patikslinti, ar šiuo metu reikia šeimos gydytojo siuntimo norint prisiregistruoti pas gydytoją Santariškių Dermatovenerologijos centre? Per www.santa.lt kažkaip laisvų laikų neišmeta  g.gif  norėčiau pas gyd. Gancevičienę  unsure.gif

ne siuntimo nereikia, bet Ganceviciene dar negrizo is dekreto i santariskes, po kelias val dirba tik baltijos amerikos klinikoje, as jos ir gi labai laukiu kol gris i santariskes, nes turiu labai dideliu bedu su akne.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Odos ir veneriniu ligu centre buvau pas daktare, nustate baltme, bet meginuku paeme tik nuo virsutines kuno dalies, o nuo koju ir kirksnies(senesniu demeliu) nedare tyrimo, israse vitax ir pasake daznai lankytis soliariume ir viskas. Internete skaiciau, kad tu baltmes demeliu yra keliu tipu ir nuo tipo priklauso koki gydyma skirti, o daktare net neuzsimine apie tai... verysad.gif koki dermatologa galetumete rekomenduoti Vilniuje, pas kuri galeciau nueiti detaliau pasikonsultuoti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o ką manote apie medicinos diagnostikos ir gydymo centrą? Mąsčiau apsilankyti ten, lyg ir girdėjau gerų atsiliepimų, gal iš Jūsų kas nors ten lankėtės ir galėtumėt suteikti kažkokios informacijos? smile.gif Dėkui.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kažkas žino kur dabar dirba dermatologė Rostova Natalija (Vilnius) ?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti