Gal kas zinote gera dermatologe- kosmetologe Vln? Tiesiog noriu, kas parinktu tinkama kosmetika, nesuprantu kas paskutiniu metu jai pasidare, niekas neitinka, pati, kaip matau, su sia beda nesusitvarkysiu...
QUOTE(Luella @ 2011 04 27, 09:12)
Rekomenduoju gyd. Grigaitienę. Jei turite didelių problemų, tikrai ras tinkamiausią gydymo metodą. O jau aš tai tikrai žinau, ką kalbu, nes praktiškai pati galėčiau konsultacijas teikti Visiems sėkmės kovojantiems su odos problemomis
o kur ji dirba>?
man ant keliu atsirado tokie pat kaip ant alkuniu...nezinau kaip pavadint...
Buvau pas privatų dermatologą, sumokėjau pinigus. Paskyrė gydymą, bet jis buvo visiškai neveiksmingas, man odos situacija netgi pablogėjo. Reikia eiti vėl ir vėl reiks mokėti pinigus... Negaliu užginčyti, kad nemokėsiu?
QUOTE(Gisana @ 2011 06 22, 07:36)
Buvau pas privatų dermatologą, sumokėjau pinigus. Paskyrė gydymą, bet jis buvo visiškai neveiksmingas, man odos situacija netgi pablogėjo. Reikia eiti vėl ir vėl reiks mokėti pinigus... Negaliu užginčyti, kad nemokėsiu?
ką reiškia "reikia eiti vėl"? galite neiti. galite eiti pas kitą.
QUOTE(kokošė @ 2011 06 22, 10:00)
ką reiškia "reikia eiti vėl"? galite neiti. galite eiti pas kitą.
klausimas ne toks buvo. tiesiog ar nebuvo kas susidūręs su tokia situacija
QUOTE(Gisana @ 2011 06 22, 09:25)
klausimas ne toks buvo. tiesiog ar nebuvo kas susidūręs su tokia situacija
principe buvau. ėjau pas privatų, sumokėjau pinigus, paskyrė gydymą, situacija nepasikeitė. po poros savaičių nuėjau kontrolei, sumokėjau pinigus, gydymą pratęsė. gydžiausi. situacija smarkiai pablogėjo. daugiau ten negrįžau. nėjau nei aiškintis, nei nieko. tiesiog nebėjau. ir pinigus sumokėtus nurašiau kaip nesėkmę, ir tiek.
su kokiu mielesniu gydytoju būčiau gal ėjus kalbėtis ir ieškoti kitų gydymo būdų. bet ši, pas kurią buvau, tokio pasitikėjimo nekėlė. pradėjau gydymą, nes galvojau, kad visgi specė.
QUOTE(dovile.v @ 2010 03 08, 21:39)
Sveiki,
tai be Lapinskaites ir Balevicienes galetu kas nors parekomenduoti gera dermotologe Vilniuje. Nesuprantu kazkaip,bet veida nuolat bera,noreciau kad padarytu tyrimus ir nustatytu nuo ko taip nutinka,kokios priezastys...?
Kiek skaiciau,dazniausiai cia kalbama apie sias dvi auksciau paminetas personas ir ispudi susidariau- nei viena is ju nera gera,..noreciau patarimo pas ka kreiptis????
tai be Lapinskaites ir Balevicienes galetu kas nors parekomenduoti gera dermotologe Vilniuje. Nesuprantu kazkaip,bet veida nuolat bera,noreciau kad padarytu tyrimus ir nustatytu nuo ko taip nutinka,kokios priezastys...?
Kiek skaiciau,dazniausiai cia kalbama apie sias dvi auksciau paminetas personas ir ispudi susidariau- nei viena is ju nera gera,..noreciau patarimo pas ka kreiptis????
Aišku, senas čia jau užklausimas, bet pasisakysiu, gal kam aktualu bus. Dėl veido problemų buvau pas Gyd. Liną Duobienę, Kairiūkščio gatvėj. Siuntimo nereikia, mokėt nereikia. Išrašė antibų, kremų. Gydausi. Patiko, maloni moteris, pačios veido oda superinė.
Dėl žvynelinės vaikštau pas Chlivickienę, kremukų išrašo. Bet dėl veido odos, tai nieko nepadėjo, deja
QUOTE(AAgne @ 2011 04 18, 12:32)
siande buvom su dukryte
patiko
biski jau nukvakus, laiks nuo laiko i lankas pasneka, bet kai ja grazini prie reikalo viska labai konkreciai ir aiskiai isaiskina
atydziai mergyte apziurejo, iskarto diagnoze pasake, i visus klausimus atsake
man patiko, ziuresim ar pades skirtas gydymas
dar patiko kad neskiria milijona kainuojanciu vaistu, pas ja pagrindinis vaistas SUDOcrem, ar kaip ten ir dar tas pats kur jus kalbat (antibiotikas su hormonais is F raides)
siuo metu kainos sokletejusios
150 lt pirmas, visi kiti 100 lt
patiko
biski jau nukvakus, laiks nuo laiko i lankas pasneka, bet kai ja grazini prie reikalo viska labai konkreciai ir aiskiai isaiskina
atydziai mergyte apziurejo, iskarto diagnoze pasake, i visus klausimus atsake
man patiko, ziuresim ar pades skirtas gydymas
dar patiko kad neskiria milijona kainuojanciu vaistu, pas ja pagrindinis vaistas SUDOcrem, ar kaip ten ir dar tas pats kur jus kalbat (antibiotikas su hormonais is F raides)
siuo metu kainos sokletejusios
150 lt pirmas, visi kiti 100 lt
aš irgi lankiausi pas šią gydytoją, tai bent kiek keistai pasijauti jos konsultacijoj. dalį informacijos pamiršta apie klientą, kai ateina konsultacijos pabaiga. jei reikia ateit po dienos-kitos , tai jau reikia iš naujo pasakot viską. nepatiko požiūris,kad gydydama ligonį ji vaistus nuo alergijos ji skiria atrankos būdu : jei šis netiko, bandykim kitą.
šiaip kaip mokant 150lt - tikėjausi gerokai daugiau.
QUOTE(Serinute @ 2008 04 28, 19:12)
Gal jau yra kokių atsiliepimų? Aš irgi užsirašiau gegužės 6 d.
kokiu nr skambint kad uzsiregistruoti pas Lapinskaite? gal nr gali padiktuot?
Teko pas Balevičienę patekti gal prieš 2 metus, na gal ji ir buvo geriausia kažkada, bet dabar... Žodžiu, tikrai nusenusi ji jau, neturiu aš tiek laiko ir noro n kartų kažką jai tą patį per tą patį pasakoti, nustatė aknę, išrašė hormoninį tepaliuką, dar berods antibų, dėl kurių vartė savo enciklopedijas ilgiausiai, dar su kažkokia vaistininke konsultavosi telefonu Faktas vienas: gydoma buvo pasekmė, o man reikia tokios dermatologės, kuri išsiaiškintų priežastį, patartų ką daryti, kad taip nebūtų, visą gyvenimą gi nenaudosiu hormoninių tepalų. Tai va tokios ir ieškau Atsiliepkite
gal kas žino, kiek kainuoja dermatologo konsultacija Centro poliklinikoje?
Laba
Gal galyte rekomenduoti dermatologa, pas kuri galima lazeriu salinti poodos cista? Domina, kad gyditojas turetu visa iranga savo kabinete, kad nereiktu per kelis dienas eiti ir kiekviena karta moketi.
Na, ik kad kainyte butu protinga.
Internete nagrinejau, tai visur konsultacija uz 140, tada dar procedura 250...
Gal galyte rekomenduoti dermatologa, pas kuri galima lazeriu salinti poodos cista? Domina, kad gyditojas turetu visa iranga savo kabinete, kad nereiktu per kelis dienas eiti ir kiekviena karta moketi.
Na, ik kad kainyte butu protinga.
Internete nagrinejau, tai visur konsultacija uz 140, tada dar procedura 250...