Gyd.Baleviciene yra viena is blogiausiu ir neatsakingiausiu gydytoju kokiu tik man yra teke susidurti, nelabai suprantu uz kokius nuopelnus ji yra profesore..
Pries metus pradejau pas ja lankytis del veido odos problemu. Pirma karta atejus, ji pasirode labai maloni ir protinga savo srytyje daktare, nustate diagnoze, paskyre vaistus, uzdraude bet kokia kosmetika ir liepe atieti po menesio.. Po menesiuko ateinu su paastrejusia ta pacia problema, bet ji pasirodo net neuzrase i mano ligos istorija kokie mano nusiskundimai, man teko pasakoti viska is naujo, net priminti kokie vaistai buvo ishrashyti, vienu zodziu buvo uzvesta tik ligonio kortele be jokiu uzrashu
(buvo labai keista, kad lengvai krioshtelejusi profesore, galetu viska taip puikiai atsiminti apie kiekviena pacienta
) Si karta ji nustate jau kita diagnoze ir ishrase jau kitu vaistu, ishrashius man recepta "ishpravodijo mane lauk" ir vel gi nieko, kaip veliau paaishkejo, neuzrashius i mano kortele, taip uzsidirbdama ne viena desimti litu
kita karta vel apsilankius, musu pasisedejimas su "profesore" baigesi taip pat liudnai. Vienu zodziu baisu!!!!
P.S.: apsilankius pas kita gydytoja, mano veido liga buvo sekmingai ishgydyta po menesiuko