QUOTE(giedras_dangus @ 2009 10 10, 19:32)
Šios diskusijos pradžioje radau atsiliepimus apie gyd. Balevičienę, kuri turi savo privatų kabinetą Vivulskio g. 22, Vilniuje.
Štai mūsų įspūdžiai.
Spręskite pačios.
Pirmo vizito kaina nuo 50 litų 2005m. pakilo iki 150 litų.
Pirma frazė, kuri buvo pasakyta jaunai merginai, kurią daug metų kamuoja akne ir bjaurūs spuogai: - tai ne liga. Galima ir negydyti. Bet jei nori - galim pabandyti. Gal ir pasiseks.
Tada parašė keletą tepaliukų, kuriuos girdėjome, kad skyrė ir prieš mus buvusiai merginai.
Ir paguodė: "Jei vaikeli vaikščiosi pas mane kas mėnesį, tai žiūrėsim, kaip veikia tie tepaliukai, gal kurį pakeisim".
Gydymo esmė suprask - reguliariai lankytis ir mokėti už konsultacijas.
Argumentus, kad tie tepaliukai jau išbandyti ne kartą ir nepadeda, gydytoja išvadino nesąmone.
Ir pabaigai
Už konsultaciją gautus pinigus greitai sušlavė į stalčių. Jokio dokumento, kad juos gavo. netikiu, kad jie kaip nors atsispindės apmokestinamų pajamų deklaracijose.
Ar ne puiku gyventi mulkių karalystėje?
Nebūkime mulkės! Nors liga ar problemos kartais apdemdo protą!
Kaip apie Lapinskaitę parašyta- grynai tas pats. Tik kad ten mokėt nereikia. Lankiausi du kartus, prirašė visokių tepalų, kurie sukėlė tik atvirkštinę reakciją, o ji mane durnino, kad taip būt negali
Papildyta:
QUOTE(megami @ 2008 08 21, 14:49)
nusivyliau Lapinskaite. Per pirmą vizitą ji manęs daug ko neklausinėjo ir pati nieko neaiškino, nepasakojo, tik rašė rašė, fotografavo ir vėl rašė rašė. Skyrė tik viena tyrimą - boipsijos , po kurio lengva ranka diagnozavo nepagydoma ligą, vėl tylom, nieko neaiškindama, išrašė nepigius vaistus (paskui sužinojau iš kitų šaltinių, kad tie vaistai yra kompensuojami, bet aš jau buvau nusipirkusi už pilną kainą), ir liepė darytis kraujo tyrimus, maloniai perspejusi, kad už pinigėlius, greitai kraujo tyrimus padarys Santariškių poliklinikoje.
Pabaiga tokia, kad mano giminaitė yra medikė ir padėjo pasidaryti visus būtinus ir papildomus tyrimus, kurie paneigė diagnozę. Dar laimė, kad vaistų nebuvau pradėjusi gerti...
Bet, laukdama prie Lapinskaitės kabineto durų, esu girdėjusi iš moteryčių, kad jau ji, tai "neįtikėtina" daktarė ...juk turi kažkam sektis
Tai ten visokios babulkos sėdi, jom dantį kai užkalbi, jas įtikini, kad gydymas padeda, tai dar ne to prišnekėt gali
Tik įdomu, kodėl jos vis lankosi ir lankosi, jei jau tokia gera ta Lapinskaitė