Įkraunama...
Įkraunama...

Geras dermatologas Vilniuje

QUOTE(aleksa @ 2008 12 12, 20:37)
Pas Lapinskaite tai ir uzsirasant ilgai reikia laukt ir ten kaip ateisi ilgai reikt laukt buna kad 2 val.  blink.gif

doh.gif Man cia anytai reikia,nes kazkas rankom darosi-visos suskirdusios,patinusios unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi užsiregistravau pas Lapinskaitę sausio 9 dienai. Atsibodo jau pačiai spėlioti, kas su ta oda darosi g.gif beje, registracija tai labai paprasta - per www.santa.lt
Atsakyti
Buvau pas gydytoja Samitov. Paskyre antibiotikus nuo spuogu 2 savaitems. Tik kremu jokiu nepaskyre
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2008 10 26, 21:42)
Ne vieną kartą lankiausi pas Balevičienę, apgydydavo ir  nevaziuodavau, bet tekdavo vis grist. Paskutini karta dave velniu, del to, kad pasveikus neatvaziavau, kadangi ji turejo duoti tolimesnius nurodymus kaip priziuret veida. Sakyciau seno sukirpimo gydytoja, bet gydymas veiksmingas, pinigelius labai myli. Vis tenka pas ja sugrist, pakartotinas apsilankymas pigesnis, mano koleges mokejo kaip pirma karta apsilankusios 120 lt, o as kaip ne pirma karta su nuolaidele 50 Lt.

as savo maziuka veziau pas prof. Baleviciene.
Atisiepilai. Nurenge apziurejo odele. Ir paberimus. Diognazavo iskarto, be jokiu tyrimu g.gif , aisku tai jos darbas, gal pasiziurejus mato iskarto kas ir nuo ko.
Vizitas kainavo 150 lt. blink.gif , matysiu kaip bus toliau. Pakartotinai vaziuoti po savaites. Sake moketi nereikes. Matysim. Jeigu pades, tai jokio skirtumo, kad ji vyresne, siek tiek ''filosofuoja'', gal vistik zino ka daro g.gif

Atsakyti
Sveiki, gal kas galit parekomenduoti gera dermatologe (-a) PANEVĖŽYJE? Nustojau gerti kontraceptines tabletes ir labai pradejo berti. Ne tik veida, bet taip pat ir krutine, nugara sad.gif
Atsakyti
Sakykite, gal kas nors zinote, ar priima privaciai gyd. doc.Irena Marčiulaitienė? Mano vyras buvo pas Lapinskaitę privačiai, tai nežinau, - atsižegnojo visam laikui... Vaika bijau ir vesti
Atsakyti
Paskaičiusi komentarus, susidomėjau gyd. Lapinskaite, ėmiau ieškoti daugiau info ir va paaiškėjo, kad ten "Kardiolitoj" koncultacija virš 150Lt kainuoja. Visai pinigų neturiu, o dar ta krizė, ir dar mano odos problemos, jaučiu, kad reikia pagaliau kreiptis pas profesionalius dermatologus. Gal yra kokie nors geri dermatologai, pas kuriuos įmanoma nemokamai pakliūti, juk ne tik privačiose klinikose jie dirba. Pati užsiregistravusi esu Saulėtekio studentų klinikoj, bet jie savo dermatologo neturi.
Atsakyti
Nesuprantu ko cia visi tik pas Baleviciene ar Lapinskaite( esu buvus pas sita, nezinau gal ziniu ji ir turi, bet kaip zmogus tai man nepatiko) gydosi..
Yra tokia "Narmeda" Konarskio g., kuri specializuojasi dermotologijoje, ginekologijoje..Ir jau seniai specializuojasi..
Kainos pas juos juokingos- 60 lt konsultacija.
Dermatologu ten net keturios gydytojos. Yra is ko rinktis...
Esu buvus pas kelias, viskas tvarkingai, profesionaliai istyre, viska rado ka rasti turejo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polonia: 24 kovo 2009 - 08:39
QUOTE(elvyrce @ 2009 03 23, 13:50)
Sakykite, gal kas nors zinote, ar priima privaciai gyd. doc.Irena Marčiulaitienė? Mano vyras buvo pas Lapinskaitę privačiai, tai nežinau, - atsižegnojo visam laikui... Vaika bijau ir vesti

Lapinskaite ir man nepatiko. Gal jau laikas jai i pensija. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stella2007: 10 balandžio 2009 - 21:24
Man labai patiko Irena Marsciukaitiene thumbup.gif Kai lankiausi, ji dar vadovavo dermatovenerologijos centrui. Dabar ji ten lygtais docente dirba g.gif Vienu zodziu, super gydytoja. Dar patiko Lina Duobiene, bet ji, man rodos, tik stacionare dirba.
Atsakyti
QUOTE(Ievamul @ 2009 04 14, 11:02)
Man labai patiko Irena Marsciukaitiene  thumbup.gif Kai lankiausi, ji dar vadovavo dermatovenerologijos centrui. Dabar ji ten lygtais docente dirba g.gif Vienu zodziu, super gydytoja. Dar patiko Lina Duobiene, bet ji, man rodos, tik stacionare dirba.

Kaip tik labai noreciau pakliuti pas Marsciukaitiene. Gal zinote, ar ji be siuntimo priima? Ir ar vaikus irgi konsultuoja? O gal netycia turi privatu kabineta? Kazkaip per google nepavyko rasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2009 04 15, 09:51)
Kaip tik labai noreciau pakliuti pas Marsciukaitiene. Gal zinote, ar ji be siuntimo priima? Ir ar vaikus irgi konsultuoja? O gal netycia turi privatu kabineta? Kazkaip per google nepavyko rasti  verysad.gif

Tiksliai nezinau, kur ji dabar dirba, kaip supratau, tam paciam dermatovenerologijos centre santariskese, tik ne direktore, o docente unsure.gif Idedu nuoroda - tas straipsnis ne prie ko blush2.gif , bet jo gale yra Marsciukaitienes kontaktai (aisku, jei nepasikeite).

http://www.sam.lt/lt...paudai?id=61196

As tai jai visada tiesiogiai skambindavau. Jus irgi pabandykit - ji pati jums viska paaiskins del siuntimu, kur dirba ir pan. Sekmes blush2.gif Ir parasykit, ar kontaktai tie patys.
Atsakyti