QUOTE(black_berry @ 2008 04 28, 19:55)
hm...
nu nzn... nzn... nieko ypatingo ta Lapinskaite .. israse visam menesiui antibiotikus (nestiprius) Doksiciklinas ... is tepliuka su antibiotikais ant spuogu tept(Fucidin)...
bet neatrodziau as jau taip baisiai kad atnibiotikus rasyt.. na bet dermatologe pasitikesiu si karta, buvo gal kokie 3 spuogai i kokie 5 randai nuo spuogu.. bet kolkas jos gydymas veiksmingas
, nors 5 dienas geriu antibiotikus, bet oda grazeja, veidas gyja, nauju spuogu neatsiranda... pasake kad reikia kuo maziau kosmetikos naudot(net tampame reklamos aukomis) ir saugotis nuo saules, sake kad nereikia naudot toniku vedui, nes jie suaktyvina liaukas ir ji isskyria daugiau riebalu, o veido prausikli naudoti retai, veida plauti tik vandeniu (nustebau!), atseit veidas turi buti suteptas naturaliu riebalu, o tai kad mes visa laika nuplaunam savo naturalu riebala tik suaktyvina musu riebalines liaukas... nuo to ir riebalojasi veidas ir atsiranda spuodai... na nevisai as jos klausau, be prausiklio jauciuosi nesvari kazkaip... bet naudoju ji tik ryte, o vakare nuvalau makiaza pieneliu ir tik vandeniu po to apiplaunu... nezinau kas man padeda bet maziau as riebluotis pradejau ir spuogiuku mazeja... ar cia antibiotikai ar kas...
Tuos pacius antibiotikus ir man israse ir lygiai ta pati sake
Del prausikliu tai tiesa,as jau 3men nenaudoju absoliuciai jokios kosmetikos,tik hipoalergini krema,nes nuo vandens tempia oda. Lyg ir susinormalizavo tos liaukos kazkiek
Pradzioj irgi galvojau,kokia nesvari jauciuosi,bet viskas ok dabar.
O del viso kito,eina ji peklon su savo gydymais
Man irgi budavo pagerejimas tos kelios dienos,bet paskui vel tas pats,ir taip su visais vaistais.