Įkraunama...
Įkraunama...

Geras dermatologas Vilniuje

QUOTE(black_berry @ 2008 04 22, 23:46)
sveikos, 4u.gif
uzsirasius ir as pas Lapinskaite balandzio 24 dienai  blush2.gif ... parasysiu atsiliepimus

Gal jau yra kokių atsiliepimų? Aš irgi užsirašiau gegužės 6 d.
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 04 28, 17:12)
Gal jau yra kokių atsiliepimų? Aš irgi užsirašiau gegužės 6 d.

hm... g.gif nu nzn... nzn... nieko ypatingo ta Lapinskaite .. israse visam menesiui antibiotikus (nestiprius) Doksiciklinas ... is tepliuka su antibiotikais ant spuogu tept(Fucidin)...
bet neatrodziau as jau taip baisiai kad atnibiotikus rasyt.. na bet dermatologe pasitikesiu si karta, buvo gal kokie 3 spuogai i kokie 5 randai nuo spuogu.. bet kolkas jos gydymas veiksmingas ax.gif , nors 5 dienas geriu antibiotikus, bet oda grazeja, veidas gyja, nauju spuogu neatsiranda... pasake kad reikia kuo maziau kosmetikos naudot(net tampame reklamos aukomis) ir saugotis nuo saules, sake kad nereikia naudot toniku vedui, nes jie suaktyvina liaukas ir ji isskyria daugiau riebalu, o veido prausikli naudoti retai, veida plauti tik vandeniu (nustebau!), atseit veidas turi buti suteptas naturaliu riebalu, o tai kad mes visa laika nuplaunam savo naturalu riebala tik suaktyvina musu riebalines liaukas... nuo to ir riebalojasi veidas ir atsiranda spuodai... na nevisai as jos klausau, be prausiklio jauciuosi nesvari kazkaip... bet naudoju ji tik ryte, o vakare nuvalau makiaza pieneliu ir tik vandeniu po to apiplaunu... nezinau kas man padeda bet maziau as riebluotis pradejau ir spuogiuku mazeja... ar cia antibiotikai ar kas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 04 28, 19:55)
hm...  g.gif  nu nzn... nzn... nieko ypatingo ta Lapinskaite .. israse visam menesiui antibiotikus (nestiprius) Doksiciklinas ... is tepliuka su antibiotikais ant spuogu tept(Fucidin)...
bet neatrodziau as jau taip baisiai kad atnibiotikus rasyt.. na bet dermatologe pasitikesiu si karta, buvo gal kokie 3 spuogai i kokie 5 randai nuo spuogu.. bet kolkas jos gydymas veiksmingas ax.gif , nors 5 dienas geriu antibiotikus, bet oda grazeja, veidas gyja, nauju spuogu neatsiranda... pasake kad reikia kuo maziau kosmetikos naudot(net tampame reklamos aukomis) ir saugotis nuo saules, sake kad nereikia naudot toniku vedui, nes jie suaktyvina liaukas ir ji isskyria daugiau riebalu, o veido prausikli naudoti retai, veida plauti tik vandeniu (nustebau!), atseit veidas turi buti suteptas naturaliu riebalu, o tai kad mes visa laika nuplaunam savo naturalu riebala tik suaktyvina musu riebalines liaukas... nuo to ir riebalojasi veidas ir atsiranda spuodai... na nevisai as jos klausau, be prausiklio jauciuosi nesvari kazkaip... bet naudoju ji tik ryte, o vakare nuvalau makiaza pieneliu ir tik vandeniu po to apiplaunu... nezinau kas man padeda bet maziau as riebluotis pradejau ir spuogiuku mazeja... ar cia antibiotikai ar kas...  thumbup.gif

Tuos pacius antibiotikus ir man israse ir lygiai ta pati sake laugh.gif Del prausikliu tai tiesa,as jau 3men nenaudoju absoliuciai jokios kosmetikos,tik hipoalergini krema,nes nuo vandens tempia oda. Lyg ir susinormalizavo tos liaukos kazkiek g.gif Pradzioj irgi galvojau,kokia nesvari jauciuosi,bet viskas ok dabar.
O del viso kito,eina ji peklon su savo gydymais doh.gif Man irgi budavo pagerejimas tos kelios dienos,bet paskui vel tas pats,ir taip su visais vaistais.
Atsakyti
O gal kas buvot pas Danijal Samitov? nerandu niekur komentaru apie ji g.gif Vaika isbere, reiketu parodyti, o jo priemimo laikas labai tinka. Labai laukiu komentaru.
Atsakyti
buvau toje Kauno gatvėje pas dermatologę 21 kabinetas Ilona... nepamenu pavardės, bet rusiška.
nu nemandagi taip kai pnežinau kas - as sedžiu ant kėdės, atėjo jos kažkokia draugė ir ėmė plepėti apie kažkokias dešras...
prie kliento-paciento.
pasidariau kažkokius tyrimus (mokėti nereikėjo), pažiūrėjo - sako viskas gerai, eikite pas ginekologą kontraceptikų .
o ši sako: eik pas kitą dermatologą...
užsirašiau pas gastro ir endokrinologą - dėl visa ko
Atsakyti
verysad.gif nusivyliau Lapinskaite. Per pirmą vizitą ji manęs daug ko neklausinėjo ir pati nieko neaiškino, nepasakojo, tik rašė rašė, fotografavo ir vėl rašė rašė. Skyrė tik viena tyrimą - boipsijos , po kurio lengva ranka diagnozavo nepagydoma ligą, vėl tylom, nieko neaiškindama, išrašė nepigius vaistus (paskui sužinojau iš kitų šaltinių, kad tie vaistai yra kompensuojami, bet aš jau buvau nusipirkusi už pilną kainą), ir liepė darytis kraujo tyrimus, maloniai perspejusi, kad už pinigėlius, greitai kraujo tyrimus padarys Santariškių poliklinikoje. unsure.gif Pabaiga tokia, kad mano giminaitė yra medikė ir padėjo pasidaryti visus būtinus ir papildomus tyrimus, kurie paneigė diagnozę. Dar laimė, kad vaistų nebuvau pradėjusi gerti... Bet, laukdama prie Lapinskaitės kabineto durų, esu girdėjusi iš moteryčių, kad jau ji, tai "neįtikėtina" daktarė g.gif ...juk turi kažkam sektis rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai labai geros gydytojos Lapinskaite ir Baleviciene. pastaroji dirba tik privaciai. abi Vilniuje. is ju nebera kur eiti...
Atsakyti
Ne vieną kartą lankiausi pas Balevičienę, apgydydavo ir nevaziuodavau, bet tekdavo vis grist. Paskutini karta dave velniu, del to, kad pasveikus neatvaziavau, kadangi ji turejo duoti tolimesnius nurodymus kaip priziuret veida. Sakyciau seno sukirpimo gydytoja, bet gydymas veiksmingas, pinigelius labai myli. Vis tenka pas ja sugrist, pakartotinas apsilankymas pigesnis, mano koleges mokejo kaip pirma karta apsilankusios 120 lt, o as kaip ne pirma karta su nuolaidele 50 Lt.
Atsakyti
Vakar buvau pas Lapinskaite del spuogu, tai nzn ma pvz ji visai nieko pasirode smile.gif aisku israse antibijotiku ir tepala kazkoki ant spuogu tept bes pas mane ten jau nekokia situacija su tais spuogai tai as nieko pries antibijotikus neturiu, nes jau praktiskai visa kita isbanzdiau.. Tik nelabai patiko kad kai atejau ten pas ja dvi kazkiokios praktikantes ar kas sedejo rasesi viska ir mokesi kaip ka daryti, bet siaip tai ji atrodo suprantanti tokia ne siaip bet ka sneka iar bet ka israso kad tik istasyti. Ziuresim kiek veiksmingas jos gydymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaringiux @ 2008 10 06, 13:51)
tikrai labai geros gydytojos Lapinskaite ir Baleviciene. pastaroji dirba tik privaciai. abi Vilniuje. is ju nebera kur eiti...

Kur jos abi dirba? Ar dideles eiles?Labai is anksto reikia uzsiregistruot?
Atsakyti
QUOTE(Tasira @ 2008 12 12, 12:26)
Kur jos abi dirba? Ar dideles eiles?Labai is anksto reikia uzsiregistruot?

jau radau kur dirba 4u.gif
kaip del eiliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasira: 12 gruodžio 2008 - 13:20
QUOTE(Tasira @ 2008 12 12, 13:19)
jau radau kur dirba 4u.gif
kaip del eiliu?

Pas Lapinskaite tai ir uzsirasant ilgai reikia laukt ir ten kaip ateisi ilgai reikt laukt buna kad 2 val. blink.gif
Atsakyti