Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 10:43)
man mmm veluoja 5 diena, visiskai nesuprantamai, galvoju pasidarysiu NT, tai tik nuotaika susigadinau;/ ner gyvenimo visiskai

O hCG nenori pasidaryti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 29, 11:00)
Žinot man atrodo LP temos pirmam psl, reikia įrašyti "pasiūlymą" :reikalauti tiek drilingo, tiek histeroskopijos, tiek pratekamumo. Nu ne visi gydytojai tokie mylintys tas savo pacientes. Man tai pats susakė ką darys-beveik noriu aš ar ne  biggrin.gif

Apie tai BŪTINA pasikalbėti su operuosiančiu daktaru, bet ne REIKALAUTI ax.gif
drinks_cheers.gif pasiūlyk LP mergaitėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 29, 11:12)
O hCG nenori pasidaryti  bigsmile.gif

kas tai yra?smile.gif

jau radau kas tai yra:) ka as zn.. gal dar anksti. Galvoju jei iki savaites galo nesusirgsiu, tada uzsiregistruosiu pas gine ir pasidarysiu ta tyrima. Bet siaip nei beria manes kaip kad visada pries mm nei nieko.Kartais pilva pamaudzia ir viskas.
Papildyta:
Siguliuk, kaip smagu , kad jums viskas gerai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 29 kovo 2011 - 10:19
QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 11:26)
jau radau kas tai yra:) ka as zn.. gal dar anksti. Galvoju jei iki savaites galo nesusirgsiu, tada uzsiregistruosiu pas gine ir pasidarysiu ta tyrima.

O kam pas tą ginę registruotis g.gif Juk hCG bet kokiu atveju yra mokamas kraujo tyrimas, tai kam ta ginė blink.gif Tiesiog nueini ir prašai hCG kraujo tyrimo- susimoki, nuleidžia kraujuko ir po paros wuolia- žinai nestuke.gif ar ne nestuke.gif rolleyes.gif
Laikau kumštukus už nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 29, 11:12)
Apie tai BŪTINA pasikalbėti su operuosiančiu daktaru, bet ne REIKALAUTI ax.gif
drinks_cheers.gif pasiūlyk LP mergaitėm  mirksiukas.gif

Pvz mano daktaras, jau turbut pries LP zinojo/nujaute , kad man edno, bet nic nieko apie tai neuzsimine , viska suzinojau tik po LP .
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 11:31)
Pvz mano daktaras, jau turbut pries LP zinojo/nujaute , kad man edno, bet nic nieko apie tai neuzsimine , viska suzinojau tik po LP .

Mane operavęs vien iš nusiskundimų ir "stažo" GARSIAI pasakė, kad endo doh.gif
Atsimenu rolleyes.gif , kaip tada džiaugiausi, kad RADAU priežastį tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 29, 11:30)
O kam pas tą ginę registruotis  g.gif Juk hCG bet kokiu atveju yra mokamas kraujo tyrimas, tai kam ta ginė  blink.gif Tiesiog nueini ir prašai hCG kraujo tyrimo- susimoki, nuleidžia kraujuko ir po paros wuolia- žinai  nestuke.gif ar ne nestuke.gif  rolleyes.gif
Laikau kumštukus už  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu:) gal tada dar nt viena pasidaryt savaites pabaigoj jei nesusirgsiu?
Lb nenoriu eit i savo poliklinika, ten anyta dirba, nenoriu kad pustu bubula kai nieko nera, be tonezino ji kad mes planuojam:) Gal kitur kazkur ji pasidaryt galima? Ir kiek jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 11:37)
Aciu:) gal tada dar nt viena pasidaryt savaites pabaigoj jei nesusirgsiu?
Lb nenoriu eit i savo poliklinika, ten anyta dirba, nenoriu kad pustu bubula kai nieko nera, be tonezino ji kad mes planuojam:) Gal kitur kazkur ji pasidaryt galima? Ir kiek jis kainuoja?

TAI AIŠKU, kad kitur galima biggrin.gif Kaina apie 30-40 lt tiksliai nežinau, niekada dar neprireikė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet daro Motina ir vaikas, Vaisingumo klinika ir t.t. tiesiog kur tau patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 03 29, 11:37)
Ir kiek jis kainuoja?

aš mokėjau 27lt
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 29, 06:45)
jei ten YAZ, tai nesvarbu-svarbu paskutines sugerti tas baltas-placebo  mirksiukas.gif
Na o mes po echo, mums viskas gerai, esam 13,5cm dydžio (nuo viršugalvio iki rūriuko) ,turim skranduko puslytę, formuojasi šlapumo puslytė, nuostabus stuburiukas, galvos forma simetriška ir normose, sakė ir skersmenį bet nepamenu, buvom su tėčiu kartu tai vaikas ne tik rankų bet ir kojų pirštais mojavo gražiai tie kauliukai atrodė, vieną rankytę prie veido laikė wub.gif lankstumas toks kad kojas irgi aukštyn surietęs laikė pradžioj. Taigi vystomės gerai. Atitinkam savaites gal net kiek didesni. Lytis? Berniuko nematė arba nesimatė, bet ir kitko nepatvirtino-paslaptis.Aš per 6 savaites priaugau 2,8kg kadangi apart pilvo kitur dar nesipučiu-tai čia jau vaiko "kraitelis"  Nuo NT padaryto- 6,8kg.
Tėtis smagus, nors jau norėjo neiti, bet toliau sakė aš jau pati blush2.gif

mažas buvo pasyvus per savaitgalį, o vakar dar darbe pilvą kuteno lotuliukas.gif o vakare spardėsi apačioje  wub.gif

Labai smagios zinios,prisimenu ir as savaji echo tokiu laiku,ir smagu kad viskas leliui gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 03 29, 13:45)
Labai smagios zinios,prisimenu ir as savaji echo tokiu laiku,ir smagu kad viskas leliui gerai  thumbup.gif

bigsmile.gif o kaip tu laikaisi bigsmile.gif Jau tuoj pabyrėsi biggrin.gif Laikom kumštukus, kad viskas greitai ir sklandžiai thumbup.gif thumbup.gif Lauksim pasisakant kad JAU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 29, 13:24)
bigsmile.gif o kaip tu laikaisi  bigsmile.gif Jau tuoj pabyrėsi  biggrin.gif Laikom kumštukus, kad viskas greitai ir sklandžiai  thumbup.gif  thumbup.gif Lauksim pasisakant kad JAU  mirksiukas.gif

Jo,jau greit ir jau noriu ir bijau,kazkaip paskutinem dienom ateina konkretus suvokimas,kad maza lialia tuos salia bus,nerealu,bet kartu dar ir nesuvokiu normaliai. Bet jau noriu gimdyt,sunku darosi is vis i gala. Zinoma,kad butinai pranesiu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 29, 08:45)
Na o mes po echo, mums viskas gerai,

clap_1.gif va čia tai žinios, va čia tai džiaugsmas thumbup.gif
Beje, ir Myliai linkiu teigiamo rezultato smile.gif

Pati tai antra diena laukiu mm, nepramuša schmoll.gif Aišku, man nėra kur skubėti, nes 26 c.d., bet nesinorėtų, kad trečią ciklą tyrimų laikas su savaitgaliu sutaptų.. Pramušdavo tą pačią dieną, o čia "kapučino aparatas" antra diena neužsidaro biggrin.gif
Atsakyti