Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Glamour @ 2011 03 27, 20:30)
teisybė  mirksiukas.gif
Linkiu gerų tyrimų rezultatų  4u.gif

aciu laabai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 26, 00:42)
na as cia apie svorio priaugima pries mmmm...siaip as nelinkusi stambeti ax.gif

Tai thumbup.gif thumbup.gif
O aš turiu NAUJĄ užsiėmimą biggrin.gif - vietoj BT svorį matuojuosi thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Naujas žaidimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 kovo 2011 - 14:01
Beje turiu smagių žinių:

Beatka1983 vasario pradžioj susilaukė SŪNELIO wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Beje Levanda81, kuriai nerado endo, LAUKIASI bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 28, 15:35)
Beje turiu smagių žinių:

Beatka1983 vasario pradžioj susilaukė SŪNELIO 

Beje Levanda81, kuriai nerado endo, LAUKIASI 

pirmosios nepazystu, bet vistiek sveikinu 4u.gif wub.gif

o antroji zinia man seniai zinoma ax.gif nes kartais megstu ikisti nosyte i nestuku namukus paskaitineti ax.gif blush2.gif

man snd 28CD kaip ir turetu parsivilkti mmm...bet kolkas tylu ramu g.gif g.gif jau po tu KT gal ciklas ir issireguliavo g.gif kolkas tai jokie pozymiai nekankina tik nesvietiskas edrumas blink.gif blink.gif jomajo alkana ir alkana doh.gif net keista kad si cikla neskaudejo krutines g.gif visada budavo skaidi net kartais 10 dienu pries mmm db ramu g.gif

zinot ka pastebejau?kad nera nauju dalyviu musu skyrelyje bigsmile.gif bigsmile.gif tikiuosi kad tai ne todel kad nieks nesijungia i musu buri bet todel kad nerandama ta brude ax.gif
Atsakyti
Matau, pajudėjo temelė, o jau tokia ramybė buvo... smile.gif Smagu, kad yra džiugių žinių, lauksim ir toliau eilėj į nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 28, 18:59)
Matau, pajudėjo temelė, o jau tokia ramybė buvo... smile.gif Smagu, kad yra džiugių žinių, lauksim ir toliau eilėj į  nestuke.gif

bet jau kaip apsidziaugciau kad tu pirmoji butum toj eilej bigsmile.gif bigsmile.gif tiek atkentejus kiek gi D gali kankinti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 28, 20:28)
bet jau kaip apsidziaugciau kad tu pirmoji butum toj eilej bigsmile.gif  bigsmile.gif tiek atkentejus kiek gi D gali kankinti doh.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif Ir tau to paties smile.gif Atrodo, kad šiandien jau beldžiasi mm... Taigi pradėsiu nuo hormonų tyrimo, o nuo jo priklausys, kas toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 28, 20:38)
Ačiū  smile.gif Ir tau to paties smile.gif  Atrodo, kad šiandien jau beldžiasi mm... Taigi pradėsiu nuo hormonų tyrimo, o nuo jo priklausys, kas toliau smile.gif

laikom kumstelius iki pabalimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 28, 15:35)
Beje turiu smagių žinių:

Beatka1983 vasario pradžioj susilaukė SŪNELIO  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Beje Levanda81, kuriai nerado endo, LAUKIASI  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na gi šaunumėlis šaunumėliausias. Sveikinimai abiem didžiausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš tai šiandien išsigandau supratusi, kad KT jau keletą dienų geriu ne pagal laikrodžio rodyklę, o prieš doh.gif . Pasižiūrėjau instrukcijoj - berods visos tabletės vienodos sudėties. Gal nieko nepakenkiau dėl to. Reiks rytoj dar su vaistininke pasikonsultuoti. Ėdu dabar save, kad aš tokia neatsakinga verysad.gif Kaip aš čia taip susimakalvau?
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 03 28, 22:58)
Aš tai šiandien išsigandau supratusi, kad KT jau keletą dienų geriu ne pagal laikrodžio rodyklę, o prieš  doh.gif .

jei ten YAZ, tai nesvarbu-svarbu paskutines sugerti tas baltas-placebo mirksiukas.gif

Na o mes po echo, mums viskas gerai, esam 13,5cm dydžio (nuo viršugalvio iki rūriuko) ,turim skranduko puslytę, formuojasi šlapumo puslytė, nuostabus stuburiukas, galvos forma simetriška ir normose, sakė ir skersmenį bet nepamenu, buvom su tėčiu kartu tai vaikas ne tik rankų bet ir kojų pirštais mojavo gražiai tie kauliukai atrodė, vieną rankytę prie veido laikė wub.gif lankstumas toks kad kojas irgi aukštyn surietęs laikė pradžioj. Taigi vystomės gerai. Atitinkam savaites gal net kiek didesni. Lytis? Berniuko nematė arba nesimatė, bet ir kitko nepatvirtino-paslaptis.Aš per 6 savaites priaugau 2,8kg kadangi apart pilvo kitur dar nesipučiu-tai čia jau vaiko "kraitelis" Nuo NT padaryto- 6,8kg.
Tėtis smagus, nors jau norėjo neiti, bet toliau sakė aš jau pati blush2.gif

mažas buvo pasyvus per savaitgalį, o vakar dar darbe pilvą kuteno lotuliukas.gif o vakare spardėsi apačioje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 29, 07:45)
jei ten YAZ, tai nesvarbu-svarbu paskutines sugerti tas baltas-placebo  mirksiukas.gif
Na o mes po echo, mums viskas gerai, esam 13,5cm dydžio (nuo viršugalvio iki rūriuko) ,turim skranduko puslytę, formuojasi šlapumo puslytė, nuostabus stuburiukas, galvos forma simetriška ir normose, sakė ir skersmenį bet nepamenu, buvom su tėčiu kartu tai vaikas ne tik rankų bet ir kojų pirštais mojavo gražiai tie kauliukai atrodė, vieną rankytę prie veido laikė wub.gif lankstumas toks kad kojas irgi aukštyn surietęs laikė pradžioj. Taigi vystomės gerai. Atitinkam savaites gal net kiek didesni. Lytis? Berniuko nematė arba nesimatė, bet ir kitko nepatvirtino-paslaptis.Aš per 6 savaites priaugau 2,8kg kadangi apart pilvo kitur dar nesipučiu-tai čia jau vaiko "kraitelis"  Nuo NT padaryto- 6,8kg.
Tėtis smagus, nors jau norėjo neiti, bet toliau sakė aš jau pati blush2.gif

mažas buvo pasyvus per savaitgalį, o vakar dar darbe pilvą kuteno lotuliukas.gif o vakare spardėsi apačioje  wub.gif

kokios grazios zinios,dziaugiuosi kad viskas gerai ir augate,linkiu visko ko geriausio,geros sveikateles jums abiems ir laimes jusu seimynelei.kaip miela tai paskaityti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 29, 07:45)
Na o mes po echo, mums viskas gerai

wub.gif wub.gif cray.gif wub.gif

Nu mergaitės, kaip jūsų mmm- neatėjo ane bigsmile.gif
Atsakyti