O man kaip tik svoris apsitvarkė...Anksčiau toks gelbėjimo ratas buvo Bet užtat man jau kelinta diena pilvą maudžia ir abiejuose šonuose kažkokie tarsi spazminiai skausmai užeina...nežinau ir ką galvoti, ar čia prieš mm, ar uždegimo požymiai. Galvoju, vis dėlto kaip blogai, kai yra endometriozė, skausmas kasdieninis, tai sunku ir atskirt, kada dėl endo, kada dėl kitų priežasčių organizmas informuoja skausmu...
Dulsyte, paciokinau tavo BT ir kilo tokia mintis- o tu PRG tyreisi
Kaip kitos mūsų BT matuotojos- kaip sekasi
QUOTE(kristinuke @ 2011 03 24, 18:08)
Galvoju, vis dėlto kaip blogai, kai yra endometriozė, skausmas kasdieninis, tai sunku ir atskirt, kada dėl endo, kada dėl kitų priežasčių organizmas informuoja skausmu...
kristinuke, o kur tau nuo endo skauda?
Žiūrėkit, ką šiandien "užmačiau"
Čia turbūt pas mus skrenda
Čia turbūt pas mus skrenda
QUOTE(Myllia @ 2011 03 25, 12:06)
kristinuke, o kur tau nuo endo skauda?
Pilvo apačią, kartais šonus - tai vieną, tai kitą... Kol nebuvo daryta LP, kiek pamenu, skausmą jausdavau tik per mm. O kuo toliau, tuo gražiau. Po II LP jau atrodo natūralu, kad maudžia.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 25, 13:11)
Maniškis jau seniai raudoną ''mazgą'' tempia, bet iš kokios užkampės, kad vis nesirodo. Gal be navigacijos adreso neranda
Miela, ICE TEA, sveika sugrįžusi !
Aš tai pasigirti noriu, kad visą savaitę su vienu gandriuku pakeliui į darbą bevažiuodama susimojuoju. Tai stovi, tai tupi jis(ji) lizde. O šiandien gandrų parskridimo diena. Linkiu ir kitoms daugiau jų sutikti.
Aš tai pasigirti noriu, kad visą savaitę su vienu gandriuku pakeliui į darbą bevažiuodama susimojuoju. Tai stovi, tai tupi jis(ji) lizde. O šiandien gandrų parskridimo diena. Linkiu ir kitoms daugiau jų sutikti.
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 24, 09:33)
Dėl pripampimo tai ir aš stoju šale tavęs- jau TOKIA išstorėjus esu, kad nesu tokia buvus gyvenime Todėl pradėjau sportuoti NAMUOSE
O dėl nervukų, tai manau pavasaris veikia Pagerk magnio
O dėl nervukų, tai manau pavasaris veikia Pagerk magnio
na as cia apie svorio priaugima pries mmmm...siaip as nelinkusi stambeti ir isvis esu kaulu vyniotinis...bet vat db tiek ispampau...matyt mmm pozymis...
del magnio tai man kai buna pyktis pastoviai ar siaip blogai miegu drauge kuri baige medicina patare gerti B grupes vitaminu...radau toki gera preparata multi B strong berods taip vadinas....bet jo kiek ieskojau tai radau Kaune tik kestucio ir gedimino gatves kampo.ir kainuoja kapeikas o sudetis puiki 10 tableciu apie 3 lt sudetis gera
http://www.vaistai.l...bletes-n30.html
QUOTE(Ice tea @ 2011 03 25, 09:45)
Dulsyte, paciokinau tavo BT ir kilo tokia mintis- o tu PRG tyreisi
kazkada tyriausi kelis hormonus,tij tuo metu jie visi buvo ovuliacines stadijos.daugiau neziurejo.dabar jau vel pradesiu tyrimu maratona,nuo balandzio 6 einu pas giniu,dar echoskopija,zodziu ir visokie kraujo tyrimukai.
kišenę tai jau patuštinsi konkrečiai, dulsyte. Užjaučiu
QUOTE(Glamour @ 2011 03 27, 16:40)
kišenę tai jau patuštinsi konkrečiai, dulsyte. Užjaučiu
jooo lituku reikes pakloti,bt ko nepadarysi del svajones
teisybė
Linkiu gerų tyrimų rezultatų
Linkiu gerų tyrimų rezultatų
QUOTE(lauraz5 @ 2011 03 26, 00:42)
radau toki gera preparata multi B strong berods taip vadinas....
as ir kiek zn reikia vitamina B gerti. Sake ir po stresu visokiu lb gerai jis:)