Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 04 28, 00:10)
As irgi labai domejausi akupunktura, noredama prisiregistruoti , daug ko issklausinejau gyd pas kuria buciau ejusi, ir ji man sake, kad akupunktura, negydo nevaisingumo, ji tik mazina skausmus.(jei tokie yra nugaroje, kaip kad man) Dar sake, kad akupunktura daug ligu isgydo, bet nevaisingumo ar pacios endo-ne.

Nežinau aš kai domėjausi, tai akupunktūra puikiai gydo nevaisingumą smile.gif ir užsienio spauda tą rašo. Ji tikrai nėra tik skausmui malšinti. Mano pažįstamo tėvas tuo rimtai užsiima, tik tolokai pas jį važiuoti, Kinijoj mokėsi, tai sakė puikiai tinka akupunktūra ir nuo PKS ir endo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 28, 10:32)
tik tolokai pas jį važiuoti

O kur konkrečiau jis dirba bigsmile.gif Gal nuo manęs arčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 28, 11:42)
O kur konkrečiau jis dirba  bigsmile.gif Gal nuo manęs arčiau  blush2.gif

Druskininkuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 28, 11:22)
Druskininkuose smile.gif

doh.gif ir aš neprivažinėsiu verysad.gif
O tas vyras gal gali ką rekomenduoti Kaune bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 balandžio 2011 - 10:37
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 28, 12:36)
doh.gif ir aš neprivažinėsiu  verysad.gif
O tas vyras gal gali ką rekomenduoti Kaune  bigsmile.gif

Pasiklausciau, bet ten tokia situacija, klad nelabai noriu lysti i akis biggrin.gif jei ka rekomenduos, tai pranesiu smile.gif Kaune girdejau yra keletas geru specu, bet reikia pasieskoti, zinai gali buti, kad TAU tiesiog nepatiks. man irgi rekomendavo viena moteriske, bet, kad ji man "prie mirties" pasirode doh.gif nezinau nu jau toookia sena, kad kazkaip pasitikejimo nekelia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 28, 11:41)
bet, kad ji man "prie mirties" pasirode doh.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu tu duodi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lauksiu žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 28, 10:32)
Nežinau aš kai domėjausi, tai akupunktūra puikiai gydo nevaisingumą smile.gif  ir užsienio spauda tą rašo. Ji tikrai nėra tik skausmui malšinti. Mano pažįstamo tėvas tuo rimtai užsiima, tik tolokai pas jį važiuoti, Kinijoj mokėsi, tai sakė puikiai tinka akupunktūra ir nuo PKS ir endo  mirksiukas.gif

sorry, kad ne į savo temą lendu - endo neturiu, bet į akupuntūrą vaikštau jau trečias mėnuo ir nematau jokių pokyčių. specas geras, bet nei man ciklas pailgėjo, nei PMS dingo ar pamažėjo... manau, kad baigsiu tuos cirkus.
Atsakyti
As tik sakau kaip kad man sake pati gyd. Beje , ji dar minejo, kad hemeopatinis gydymas daug efektyvesnis siuo klausimu.
Butu idomu jei Vovera pasipasakotu kaip jai po akupunkturos seansu su endo, bet ji kazkur dingus jau kuris laikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 28 balandžio 2011 - 12:40
QUOTE(Tino @ 2011 04 28, 14:29)
sorry, kad ne į savo temą lendu - endo neturiu, bet į akupuntūrą vaikštau jau trečias mėnuo ir nematau jokių pokyčių. specas geras, bet nei man ciklas pailgėjo, nei PMS dingo ar pamažėjo... manau, kad baigsiu tuos cirkus.

ai čia kiekvienam skirtingai smile.gif pats pabandes tik suzinosi ax.gif
Atsakyti
Naujausios naujienos:

Zirza TUOJ TUOJ pabyrės dvigubai thumbup.gif thumbup.gif Liko 11 dienų wub.gif
Kivuka dingo iš eteriaus verysad.gif - gal išsitrynė iš SM g.gif
REVO po IUI bigsmile.gif Laukiam rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
Labas, prisijungsiu ir as prie jusu padraugaut ir pasiguost 4u.gif

Trumpai istorija praeita rudeni rado cista ~2cm kiausideje, geriau duphastona, sumazejo cista, bet nedingo. Tuo metu nesisaugojom, bet nieks neuzkibo. Dar pries tai buvo menkas tepliojimas pries mm, jokiu ypatingu skausmu ar kitokiu pozymiu. Kovo men pasiryzau ir padare LP: isvada - IV endo stadija (160 balu jei gerai pamenu), patvirtinta kad cista buvo endo. Dabar skyre 6 men diphereline verysad.gif jau antra doze susileidau, ypatingu pozymiu nejauciu, bet siaip kazkoks liudesys bendras..

Tikiuosi priimsit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano naujienos kaip paprastai... ciklo pabaiga, jau 28 dienas suskaičiau, laukiu mm unsure.gif Spėju, kad mano nelabosios vėl ''ant savaitgalio'' parslinks schmoll.gif Kadangi ciklo vidury lengvai patepliojo, gal sakau, ir O įvyko, dėl visa pikta šiandien pasidariau testą - rezultatas kaip visada I. Taigi, taigi... o prieš mėnesį sakiau jums, kad neleistumėte man nusukti dar vieno ciklo be hormonų tyrimo... Jei ir vėl savaitgalį išpuls 2, 3 dienos, pradėsiu kaltinti likimą... nors iš tikrųjų jau ir bijoti pradedu, kad nebūtų blogas FSH doh.gif
Atsakyti