Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lassie172 @ 2011 04 26, 22:51)
IUI daugiau skiria kai su vyru problemų būna, be to latvijoj 1 IVF apie 8000, o lietuvoj IUI apie 2000 gaunasi, o šansai su IUI maži verysad.gif  nežinau, bijau prisižaisti, lauksiu lauksiu darysiu visokius IUI ir dar labiau užsauginsiu endo doh.gif  O kai endo pažengus ir IVF šansai mažėja.. O šiaip Baltijos amerikos klinikose daro akupunktūra endo ir PKS gydymui. gal reikia sakau pabandyti.. Visviena prarasti nėra ko g.gif

na tau spresti, jei yra lesu iskart IVF tai tai bet IUI nebutinai skirta del vyru...daro ja ir su endo mirksiukas.gif ir dar jei tik pirma stadija tai tu taip nestresuok mirksiukas.gif nes labai jauciu is tavo postu, kad uzsistresavus esi...pirma stadija tai tikrai nebaisu dar mirksiukas.gif sakau musu siguliukas gyvas pvz kaip su IVst galima pastoti mirksiukas.gif zodziu pas ja ten tai situacija buvo ojojoj.... doh.gif ir pastojo kiek atsimenu naturaliai tad mesk tuos stresus is galvos...negalima, stresas maitina bjaurybe ta mirksiukas.gif beje kiek balu buvo ivertinta endo?dar kazka daugiau galeciau pasakyti ir pakomentuoti ir siaip pvz duoti...
siguliuk, ir tu mestelk kiek ten pas tave buvo ivertinta endo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 27, 18:24)
sakau musu siguliukas gyvas pvz kaip su IVst galima pastoti mirksiukas.gif zodziu pas ja ten tai situacija buvo ojojoj.... doh.gif ir pastojo kiek atsimenu naturaliai
siguliuk, ir tu mestelk kiek ten pas tave buvo ivertinta endo mirksiukas.gif

na aš tikrai pastojau su IV stadija, tikrai natūraliai, tik tiek kad gėriau hormoninius preparatus nes mano hormonai buvo pasiklydę biggrin.gif O "pažymio" VGN man neparašė, va kai eisiu dėl gimdymo kalbėtis-paklausiu, gal visgi pas save jie įrašė.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 27, 19:31)
na aš tikrai pastojau su IV stadija, tikrai natūraliai, tik tiek kad gėriau hormoninius preparatus nes mano hormonai buvo pasiklydę  biggrin.gif  O "pažymio" VGN man neparašė, va kai eisiu dėl gimdymo kalbėtis-paklausiu, gal visgi pas save jie įrašė.

aš irgi VGN dariausi tai pažymio negavau. tik buvo židinukas vienas ant kiaušidės, tai sako pirma stadija. bet pas mane PKS yra verysad.gif tiesa nelabai baisus, kartais O vyksta, bet visviena.. O kas dėl streso, tai stresuoju žiauriai iš tikrųjų, kartais atrodo viskas ok, o kartais jaučiuosi beviltiškai.. aišku, reikės dar su hormonais kovot. Nors kaip girdėjau kitoms duoda pastoti po LP 6 mėn, o man davė tik tris unsure.gif po trijų sakė ateiti ir ieškoti sprendimų, nors gyd uztikrino, kad viskas pas mane pakankamai grazu.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 27, 19:55)
aš irgi VGN dariausi tai pažymio negavau.

na PKS ir aš pasirodo turiu doh.gif man per LP padarė drilingą ant tos kiaušidės kuris neoperavo, tada gavau 4 KT ciklus paskui jau (dėl pratekamų kiaušintakių) suteikė galimybę bandyti 6 ciklus-šeštą pastojau. matai tau jokio gydymo neskyrė, bet matyt nenori leisti jai užaugti daugiau.
Endo manau tikrai išmuša hormonus, BET ne visada.
O dėl streso kas kart galvok kad juo šeri endo-tau tai per didelė prabanga-būti jos maitintoja. Aš tada įjungiau POFIK pavarą, bent jau darbe. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 27, 21:14)
na PKS ir aš pasirodo turiu  doh.gif  man per LP padarė drilingą ant tos kiaušidės kuris neoperavo, tada gavau 4 KT ciklus paskui jau (dėl pratekamų kiaušintakių) suteikė galimybę bandyti 6 ciklus-šeštą pastojau. matai tau jokio gydymo neskyrė, bet matyt nenori leisti jai užaugti daugiau.
Endo manau tikrai išmuša hormonus, BET ne visada.
O dėl streso kas kart galvok kad juo šeri endo-tau tai per didelė prabanga-būti jos maitintoja. Aš tada įjungiau POFIK pavarą, bent jau darbe.  mirksiukas.gif

įkvėpianti istorija bigsmile.gif beje, jeigu nepaslaptis kas darė tau LP? smile.gif gydymą irgi tas pats gydytojas skyrė?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 26, 11:04)
O merginos, gal kuri bandė akupunktūra? man ne viena mamytė rekomendavo dėl endo ax.gif  ir čia SM nemažai pastojusiu po procedūrų smile.gif

As irgi labai domejausi akupunktura, noredama prisiregistruoti , daug ko issklausinejau gyd pas kuria buciau ejusi, ir ji man sake, kad akupunktura, negydo nevaisingumo, ji tik mazina skausmus.(jei tokie yra nugaroje, kaip kad man) Dar sake, kad akupunktura daug ligu isgydo, bet nevaisingumo ar pacios endo-ne.
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 26, 22:05)
vat tau ir pirma endo stadija.. skaičiau, kad su pirma antra stadija dar sunkiau pastoti nei su  trecia ketvirta doh.gif

Nezinau ar sakiau ar ne, bet kai lankiausi pas vaisingumo spec sake,jis sake, kad endo toookia klastinga liga, kad ta stadija mazai ka lemia, arba pastoji arba ne.

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 27, 10:51)
Pati purčiausi prieš 6,5 metų, beeeeettttt.... kai šikt juodai ir sunkiai bei tąsytis po

Stai del ko cia man uzkietejo :DDD As ir kapoju gelezi jau kuri laika, nes buvo ryskiai pasilpes kraujas
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 27, 20:14)
  Aš tada įjungiau POFIK pavarą, bent jau darbe.  mirksiukas.gif

Siguli, ziauriai graziai atrodai wub.gif
hahahaha lotuliukas.gif "pofik pavara" . Reik ir man ja jungt , nes stresuoju del nesamoniu.

O MB pareiske ana diena , kad myletis reikia is meiles ir del meiles, o ne tik del vaiku. Turbut ziauriai spaudziamas jauciasi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 27 balandžio 2011 - 22:14
man kažkodėl nebepavyksta , užstringa ta "pofik pavara". Ir žinau dėl ko- darbą reik keist. Tik va laparoskopija reik pasidaryt kol ne bedarbe.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 27, 21:12)
įkvėpianti istorija bigsmile.gif  beje, jeigu nepaslaptis kas darė tau LP? smile.gif gydymą irgi tas pats gydytojas skyrė?

na KT paskyrė ir po operacijos priiūrėjo tas pat gydytojas VGN, o hormonus kita gydytoja

Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 27, 23:10)
hahahaha  lotuliukas.gif  "pofik pavara" . Reik ir man ja jungt , nes stresuoju del nesamoniu.

na vyrai tikrai jaučia spaudimą, manasis tik pastojus sakė kad buvau "oi kokia" pasidarius paskutiniais ciklais doh.gif tik nesako atvirai blush2.gif jaučiu gėdą tokią prieš jį
QUOTE(Glamour @ 2011 04 27, 23:18)
man kažkodėl nebepavyksta , užstringa ta "pofik pavara". Ir žinau dėl ko- darbą reik keist.

aš mergytės dirbu su vaikais/paaugliais tai nervus sočiai tampydavo, paskui ėmiau galvoti "pasisiuskit, savo darbą aš puikiai atlieku" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 04 27, 18:06)
dave 3men  nestuke.gif  gal paskui koki nors gydyma paskirs?

KT- kontraceptinės tabletės
Tai iš karto niekas ir nepasako ar tos cistos endo ar ne, nes jas veža tirti. Taigi kai eisi į apžiūrą, tai turėtų pasakyti mirksiukas.gif
Tikriausiai dėl pačios LP davė tuos tris ciklus natūraliai pastoti, nes ir per pačią LP daug sutvarko mirksiukas.gif O paskui žiūrės ką čia su tavim padarius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms bendrazygems,ir planiukems group.gif mastau.gif as vakar nusipirkau zoliu arbatos Jadvygos Balvociutes,ekologiskos zoleliu arbatos,matyt jau esate girdejusios.ji naikina visokias cistas miomas,zodziu pradesiu gerti,dar yra arbata priesuzdegimine gimdos priedu,ir dar suaktyvinanti gimdos veikla.pagersiu vienos o paskui kitos.O gal kas jau gere pasidalytumet petirtimi.
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 04 28, 09:01)
O gal kas jau gere pasidalytumet petirtimi.

Aš gėriau tą nuo miomų, cistų- tai turbūt per trumpai gėriau, kad kažką pajusčiau blush2.gif
Atsakyti