Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2011 04 26, 23:06)
isvada endo 4stadija, isplitimas uz gimdos sienu ant kepenu ir zarnyno.
Vienintelis vaistas kuri israse  nestuke.gif , tai dabar bandysim dirbti intensyviai tuo klausimu, tikiuosi, kad pasisesks  smile.gif

4u.gif te likimo drauge
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 26, 21:38)
man prieš 4 men daryta LP, pasalintas endo zidinukas nuo kiausides ir siandien vel jauciu ziaurius skausmus nugaros dalyje verysad.gif  negi ji taip greitai ataugo.. doh.gif

Nemanau blush2.gif Gal tiesiog kur peršalai rolleyes.gif
Bet būtinai pabandyk akupunktūrą bigsmile.gif Man irgi LABAI įdomus tas dalykas bigsmile.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 04 26, 23:06)
Vienintelis vaistas kuri israse  nestuke.gif

Sveika užsukus į mūsų palatą mirksiukas.gif thumbup.gif
Surašiau ir tave biggrin.gif Tik man dabar kažkaip keista, kodėl nepaskyrė JOKIO gydymo g.gif Tavo vietoj netempčiau į naktį ir reikalaučiau bent KT mirksiukas.gif
O kaip tavo O- vyksta normaliai g.gif O tos dvi cistos paprastos ar endo g.gif
Žodž, užėjai, dabar prikalsim prie sienos, kol nepasakysi VISKO doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet šiaip mes GEROS (kol miegam dantim į sieną lotuliukas.gif )
Atsakyti
bet dabar visur užsienio spaudoj rašo, kad nestuke.gif negydo endo g.gif negi ir tokios vilties jau nėra?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 27, 10:03)
bet dabar visur užsienio spaudoj rašo, kad  nestuke.gif  negydo endo g.gif   negi ir tokios vilties jau nėra?

Nu gydyt tai gal ir negydo.... tiesiog ją užkonservuoja mirksiukas.gif Juk kai nestuke.gif , tai nevyksta O ir endo neturi kuo maitintis mirksiukas.gif Va ir tupi sau subinę suspaudus ir laukia kol prasidės iš naujo moters ciklai doh.gif Šiaip niekur ji nedingsta per nestuke.gif mirksiukas.gif

Todėl, mergaitės, po pirmo leliuko IŠ KARTO planuokit ir kitą (jei noras bus) ax.gif Nes pasižiūrėkit į mane doh.gif Metai eina, o svajonė tolsta blush2.gif ir viskas dėl noro sugrįžti į žmones, pailsėti, atsikvėpti doh.gif Kvėpuoju iki šiol, tik tas įkvėpimas kažkaip šūdu atsiduoda doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu žodž... bandau juoktis iš savęs ir jums padėti, kad pasimokytumėt iš svetimų klaidų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 balandžio 2011 - 09:11
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 27, 10:03)
bet dabar visur užsienio spaudoj rašo, kad  nestuke.gif  negydo endo g.gif  negi ir tokios vilties jau nėra?

aš tai tikiu, kad gydo. ax.gif
na, neišgydo visiškai, bet man gydytoja aiškino, kad nėštumas daro teigiamą įtaką.
ir kiek yra čia, SM, pavyzdžių, kai pirmo vaikelio susilaukė tik ivf pagalba, o antras bac ir užkimba netyčia bigsmile.gif
kažkokiu stebuklingu būdu ima ir atsikemša tie kiaušintakiai.

geriau jau būsiu durna, bet tikėsiu, kad viskas bus gerai. cool.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 27, 10:10)
geriau jau būsiu durna, bet tikėsiu, kad viskas bus gerai.  cool.gif

drinks_cheers.gif ech ta viltis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš irgi tavo sesė wub.gif - TIKIU rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 27, 10:08)
Todėl, mergaitės, po pirmo leliuko IŠ KARTO planuokit ir kitą (jei noras bus)  ax.gif Kvėpuoju iki šiol, tik tas įkvėpimas kažkaip šūdu atsiduoda  doh.gif  lotuliukas.gif 

na manasis jau nusiteikęs, užsikūrus konvejeriui ir toliau intensyviai dirbti, tik sakė man pačiai pasižiūrėt pirma ar norėsiu lotuliukas.gif

Aš po ginės, tai pagal echo esam visa savaite didesni, galėčiau ir dekretan eiti anksčiau. Vystomės, augam normaliai. Nematavo vaiko tų gramų, bet matosi kad didesnis/ė. Va tik mano geležį vaikas valgo intensyviai, tai matosi ir per hemaglobiną (114) ir per eritrocitus ir t.t. kad visi sumažėję. Tai geležį gersiu toliau ir ilgai ir nuobodžiai. Kitas vizitas praktiškai išleidimas į dekretą... ax.gif Tuoj ir gimdyt biggrin.gif Tiesa, pimpaliuks lyg neišaugo, bet įdomiai "rakėm" vaikas stovėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 27 balandžio 2011 - 09:30
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 27, 10:28)
Aš po ginės

wub.gif
Dėl geležies.... aš irgi turėjau tą reikalą doh.gif Aš gerdavau burokėlių sultis (visai geriamos buvo su obuolių sultim mirksiukas.gif ) ir nereikėjo JOKIŲ geležių po to mirksiukas.gif Nes man nuo tos geležies dantai geltonuot buvo pradėję doh.gif , o ir šiaip paskui pusę dienos riaugėdavau tuo brudu doh.gif
Pabandyk ir tau patiks bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 27, 10:33)
wub.gif
Dėl geležies.... aš irgi turėjau tą reikalą  doh.gif Aš gerdavau burokėlių sultis (visai geriamos buvo su obuolių sultim  mirksiukas.gif )
Pabandyk ir tau patiks  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš ir burokų sultys????? lotuliukas.gif niekaip. Na geležį kaip pati žinai jau geriu ir toliau vartosiu, žiūrėsiu kur dar galiu jos gaut, nes tabletkų nedidins paskui sakė žarnyną negerai veikia. matai man ne tik hemaglobinas bet ir feritinas krito daba jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 27, 10:37)
aš ir burokų sultys?????  lotuliukas.gif 

Pati purčiausi prieš 6,5 metų, beeeeettttt.... kai šikt juodai ir sunkiai bei tąsytis po kiekvieno gurgšnio atsibodo, tai užsimerkus ir nosį užsikišus gėriau ir į galą visai patiko thumbup.gif
Sakau, su vuobalių sultim visai nesijaučia tų burdokėlių tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Matau apie geležį šnekat biggrin.gif pati jau kelinta sav pumpuojuos biggrin.gif tik aš geriu tiksliau valgau tabletes, negirčiau jei nebūčiau prieš tai išbandžiusi (man vis kartojasi mažakraujystė kas keli metai). Yra Amway kramtomos geležies tabletės (vyšnių ir aviečių skonio) du - trys mėn ir rezultatas puikus. Tik įsivaizduoju Lietuvoje indelio kaina apie 35lt turėtų būti, nes čia moku 10e. Gal kas norėsit pabandyti mirksiukas.gif Tik bet kuriuo atveju nepamirškit kartu su geležies preaparatais gerti ir vitaminą C, jis padeda geležį įsisavinti, ir tuo pačiu neužkietina vidurių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 27, 06:58)
Nemanau  blush2.gif Gal tiesiog kur peršalai  rolleyes.gif
Bet būtinai pabandyk akupunktūrą bigsmile.gif Man irgi LABAI įdomus tas dalykas  bigsmile.gif
Sveika užsukus į mūsų palatą  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Surašiau ir tave  biggrin.gif Tik man dabar kažkaip keista, kodėl nepaskyrė JOKIO gydymo  g.gif Tavo vietoj netempčiau į naktį ir reikalaučiau bent KT  mirksiukas.gif
O kaip tavo O- vyksta normaliai g.gif  O tos dvi cistos paprastos ar endo  g.gif
Žodž, užėjai, dabar prikalsim prie sienos, kol nepasakysi VISKO  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet šiaip mes GEROS (kol miegam dantim į sieną  lotuliukas.gif )

kas tas KT? nezinau ar tos cistos endo buvo, ligonines israse neparasyta, o daktares nesugalvojau tokio klausimo paklausti g.gif as dar naujoke situose reikaluose blush2.gif
dave 3men nestuke.gif gal paskui koki nors gydyma paskirs?
Atsakyti