Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

iš tikrųjų baisu verysad.gif na man gydytoja sakė, kad endometriozė yra gana sunkiai diagnozuojamas dalykas, todėl jos diagnozė ir nebuvo taip, kaip nukirsta, kad tai būtent endometriozė, bet iš požymių atrodo, kad būtent tai verysad.gif beje, man tos rudos išskyros prasidėjo prieš pusę metų, anksčiau jų nebuvo.
Esu kažkur skaičius, kad ir nuo pernelyg ilgo KT gėrimo gali būti nevaisingumas sad.gif tai vat dabar ir stoviu kažkokioje kryžkelėje... o paskaičius KT pašalinius poveikius tikrai koktu darosi bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2011 04 23, 18:29)
iš tikrųjų baisu  verysad.gif na man gydytoja sakė, kad endometriozė yra gana sunkiai diagnozuojamas dalykas, todėl jos diagnozė ir nebuvo taip, kaip nukirsta, kad tai būtent endometriozė, bet iš požymių atrodo, kad būtent tai  verysad.gif beje, man tos rudos išskyros prasidėjo prieš pusę metų, anksčiau jų nebuvo.
Esu kažkur skaičius, kad ir nuo pernelyg ilgo KT gėrimo gali būti nevaisingumas sad.gif tai vat dabar ir stoviu kažkokioje kryžkelėje... o paskaičius KT pašalinius poveikius tikrai koktu darosi  bijau.gif

kad issivystytu nevaisingumas nuo KT tai labai mazas procentas gal kokie keli tik...as pati neseniai geriau KT, kad apraminciau endo plitima, nes man laparoskopija atlikta pries metus tai as buvau tikrai patenkinta KT poveikiu, nes apsiraminu nedo pozymiai...kitaip tariant net isnyko, o jokiu pasaliniu isvis nepajauciau schmoll.gif schmoll.gif man buvo kaip atostogos KT vartojimas lotuliukas.gif vacation4.gif tai endo tik pamato per laparoskopine operacija, kurios metu 'plika'akim pamato endo...kiti budai tik spejimai bet ne diagnozavimas mirksiukas.gif galbut jei tik pries pusmeti nebus tas endo isplites taip jau labai g.gif nors kiekvienai individualiai kitos isvis nieko nejaucia...susirupina kai nori pastot o neiseina...iesko priezasciu ir paskui po LP(laparoskopine operacija) isaiskeja kad jau IVstadija doh.gif blink.gif
Atsakyti
Na pasitarėm su draugu ir nusprendėm, kad gersiu kol kas KT, žiūrėsiu kaip jausiuos... Na nesu aš KT šalininkė, bet ką jau padarysi, iš dviejų blogybių tenka rinktis mažesnę. Ačiū Jums už patarimus 4u.gif Gražių šv. Velykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2011 04 23, 22:38)
Na pasitarėm su draugu ir nusprendėm, kad gersiu kol kas KT, žiūrėsiu kaip jausiuos... Na nesu aš KT šalininkė, bet ką jau padarysi, iš dviejų blogybių tenka rinktis mažesnę. Ačiū Jums už patarimus  4u.gif Gražių šv. Velykų smile.gif

aciu, brangioji, Jusu seimynai irgi mirksiukas.gif

dziaugiuosi, kad apsisprendet mirksiukas.gif

o kokias KT israse?
Atsakyti
Išrašė Yarina 4u.gif Sakė gydytoja, kad čia beveik tas pats, kas Yasminelle (kurias, kiek esu skaičius, visi labai giria), tik kad stipresni. Pasak jos, man reikia stipresnių... Anksčiau esu gėrusi Merciloną - man tiko, jokių šalutinių poveikių nebuvo. Žiūrėsim dabar, kaip bus su šitais smile.gif
Atsakyti
Sveikutes wub.gif
Atskubu palinketi visoms linksmu ir sauletu Sv.Velyku 4u.gif Linkiu visoms svajoniu issipildymo ir zinoma dau daug nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

QUOTE(Inga04 @ 2011 04 21, 23:17)
Aciukas  wub.gif ,o kaip jus laikotes,didckiai jau  mirksiukas.gif
Kur cia jus pamirsi  mirksiukas.gif ,viena kart iklimpes,neislipsi,likimo sese visos esam,o ir malonu dalintis gerom istorijom ir gerais ispudziais ir ikvepti merginas,kaip ir as ieskojau ikvepimo ir paguodos  4u.gif

Taip, jau didzkis biggrin.gif Pati pasiziuriu, net nesitiki, kad jau mano mazius visai nebemazius mirksiukas.gif Pamatysi, nespesi ir tu atsipust, o jau lakstysi ir gaudysi savo mazulyte thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Su šventėm visas 4u.gif

Iki šiol domėjausi Endo tema tik lietuvių kalba, bet šiandien sugalvojau praplėsti žinias ir paskaityti angliškai, radau nuostabų straipsnį apie Endometriozę, likau sužavėta juo, viskas išnarstyta po ''kaulelį''. Tame pačiame puslapyje yra ir pačios autorės kelionė per Endo, jos požymius/simptomus ir diagnozavimą.
Jei kas mokat anglų kalbą siūlau paskaityti, gal ir sau atrasite ką naujo ar naudingo.
Straipsnis apie Endo
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Su Sv. Velykom!Seniai rasiau cia,bet viska paskaitau smile.gif Si karta mano mmm labai gausios ir skaudancios doh.gif siandien jau 5cd.bet dar nesibaigia ir labai anksti prasidejo,praeitas ciklas buvo tik 23cd. doh.gif
Atsakyti
sveikos,

atsibraunu superinės nuotaikos biggrin.gif
buvau gi pas gydytoją, kuri pasakė pačią geriausią naujieną. operacijos nereikia, dingo cista bigsmile.gif
toliau gersiu kt iki kol galutinai apsispręsim dėl ivf ( ta prasme, kur ir pas ką).

tai va.

gerų švenčių !!!!!!
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 25, 15:05)
sveikos,

atsibraunu superinės nuotaikos  biggrin.gif
buvau gi pas gydytoją, kuri pasakė pačią geriausią naujieną. operacijos nereikia, dingo cista  bigsmile.gif
toliau gersiu kt iki kol galutinai apsispręsim dėl ivf ( ta prasme, kur ir pas ką).

tai va.

gerų švenčių !!!!!!

Superines naujienos thumbup.gif Sekmes ruosiantis IVF biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 25, 15:05)
buvau gi pas gydytoją, kuri pasakė pačią geriausią naujieną. operacijos nereikia, dingo cista  bigsmile.gif

oj kokios puikios naujienos wub.gif thumbup.gif laukiam IVF pradzios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 25, 14:05)
sveikos,

tai va.

gerų švenčių !!!!!!

Super thumbup.gif O kokia cista buvo ir dingo? g.gif
Atsakyti