Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 22, 10:12)
*kaip suprantu Diferelinu sukelia dirbtinį klimaksą, man su IV stadija skyrė tik KT 4 kursus
**ne GAL o BŪTINAI, ir dėl kiaušidžių driliacijos pasikalbėk.

o ką tas badymas duoda?
mano kiaušintakiai nepraeinami nuo gimdos....
vien žo, blaškausi biggrin.gif
mislinu kokius klausimus pateikt gydytojai, kai apsilankysiu. šįkart kol neišsiaiškinsiu tol nepasitrauksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 22, 11:00)
o ką tas badymas duoda?
mano kiaušintakiai nepraeinami nuo gimdos....

lengviau ovuliuoja kiaušinėliai, bet jei kiaušintakiai aklini jau tai nebereikia
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 22, 11:00)
o ką tas badymas duoda?

Badymas daugiau prie PKS yra daromas mirksiukas.gif Jei vyksta O natūraliai tvarkingai, tai nėra reikalo ir badyti ax.gif
Tau dabar svarbiausia susitvarkyti kiaušintakius ir endo ax.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
quote=dalcisdalcis,2011 04 20, 21:29]
Sveikos mergaites, as kaip visada paskaitau kaip jums sekasi ir tik retai parasau. Siandien labai noriu pasidalinti su jumis savo naujienomis. Pamaciau as siandien tuos du pagaliukus blink.gif [/quote]

Nuosirdziausi sveikinimai wub.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 04 22, 10:51)
merginos, gal kas susidūrę.... ar visada po operacijos (man 3 st.) skiria diphereline ar kokį ten iš "Z" raidės ?
aš operacijos nebijau (jau nuslūgo ta baimė), bijau tik tų hormonų, neitin malonūs prisiminimai  biggrin.gif

ir galvoju, jei jau teks daryt trečią kartą laparoskopiją, tai gal reikia prašyti, kad tuo pačiu padarytų ir histeroskopiją. kaip manot, ar verta?

Turejau as III st. man skire po LP D o veliau KT
As irgi ruosiuosi LP ir noriu kartu paprasyti kad ir histeroskopija atliktu vienu metu. Aisku verta, vis tiek pjaus drinks_cheers.gif
Geru jums svenciu mergynos ir kad issipildytu jusu didziausiais svajones nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 22 balandžio 2011 - 10:12
Linkiu Velykiniam kiaušinyje surasti SAVO svajonę wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 22, 10:20)
Linkiu Velykiniam kiaušinyje surasti SAVO svajonę  wub.gif
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2011 04 22, 00:17)
Aciukas  wub.gif ,o kaip jus laikotes,didckiai jau  mirksiukas.gif
Kur cia jus pamirsi  mirksiukas.gif ,viena kart iklimpes,neislipsi,likimo sese visos esam,o ir malonu dalintis gerom istorijom ir gerais ispudziais ir ikvepti merginas,kaip ir as ieskojau ikvepimo ir paguodos  4u.gif

vat cia tai pritariu drinks_cheers.gif SM kaip koks narkotikas karta paragaves negali sustot lotuliukas.gif tikrai mirksiukas.gif nes kazkaip man netgi smagiau skaityti ir komentuoti nei kazka apie save rasyti, nes jau tikriausiai todel, kad perdaug laiko jau laukiam ax.gif niuriu ir vel prisiminus komentuoti kas, kaip ir kodel ax.gif blush2.gif

Ice Tea kokie grazus kiausiukai bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir būsimos mamytės smile.gif

Buvau neseniai pas gydytoją ir ji įtarė man endometriozę - vienintelis rodiklis yra tas 'šokoladinis' tepliojimas prieš ir po mėnesinių, na ir dar man kartais skauda, kai myliuosi su draugu (ypač už nugaros ir jeigu jis daro staigesnius judesius). Pažiūrėjusi echoskopu, gydytoja sakė, kad viskas yra gerai ir su gimda ir su kiaušidėmis, t.y. nieko blogo nepamatė. Kadangi pastoti dar neplanuoju (bent jau du-tris metus), išrašė man kontraceptikus, bet aš esu kaip ir prieš kontreceptikus... ir nežinau ką daryti. Ateityje gi pastoti nori, o čia prisiskaičiau labai daug istorijų ir išsigandau, ką dabar daryt, nes ateityje negalėsiu turėti vaikų, žodžiu, įsigijau baubų blush2.gif Net nežinau su kuo pasitarti, gerti man tuos kontraceptikus ar ne... nes gydytoja sakė, kad yra dvi išeitys: arba nedaryti nieko ir kas pusę metų tikrintis, ar neišaugo kokia cista, arba gerti kontraceptikus. Tai va, dilema man dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2011 04 23, 16:35)
Sveikos mamytės ir būsimos mamytės smile.gif

Buvau neseniai pas gydytoją ir ji įtarė man endometriozę - vienintelis rodiklis yra tas 'šokoladinis' tepliojimas prieš ir po mėnesinių, na ir dar man kartais skauda, kai myliuosi su draugu (ypač už nugaros ir jeigu jis daro staigesnius judesius). Pažiūrėjusi echoskopu, gydytoja sakė, kad viskas yra gerai ir su gimda ir su kiaušidėmis, t.y. nieko blogo nepamatė. Kadangi pastoti dar neplanuoju (bent jau du-tris metus), išrašė man kontraceptikus, bet aš esu kaip ir prieš kontreceptikus... ir nežinau ką daryti. Ateityje gi pastoti nori, o čia prisiskaičiau labai daug istorijų ir išsigandau, ką dabar daryt, nes ateityje negalėsiu turėti vaikų, žodžiu, įsigijau baubų  blush2.gif Net nežinau su kuo pasitarti, gerti man tuos kontraceptikus ar ne... nes gydytoja sakė, kad yra dvi išeitys: arba nedaryti nieko ir kas pusę metų tikrintis, ar neišaugo kokia cista, arba gerti kontraceptikus. Tai va, dilema man dabar  doh.gif

sveikute 4u.gif
mano akim ziurint pozymiai atitinka endo doh.gif bet jei neplanuoji pastoti tai BUTINAI turi vartoti kontraceptikus, nes jei visgi turi endo tai laukti yra prazutinga, nes jei paskaitei ji yra plintanti ir vienintelis budas apsisaugoti nuo plitimo tik KT...o tos apziuros kas puse metu nieko neduos, nes vistiek endo nemato nei apziuros metu nei per echoskopa doh.gif ja gali tik itarti is pozymiu..o jos diagnozavimo ir patvirtinimo budas TIK laparoskopine operacija...tad manau tikrai turetum keisti savo poziuri i KT nes tai priklauso tikrai daug kas nuo to...juk pati supranti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 04 21, 10:44)
wow  wub.gif  sveikinimai! kaip faina wub.gif  wub.gif
dalcisdalcis, o koks tavo nepastojimo stazas buvo?

3 metukai pastangu, bet ir pries tai pernelyg nesisaugojom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalcisdalcis: 23 balandžio 2011 - 16:26
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 23, 17:09)
sveikute 4u.gif
mano akim ziurint pozymiai atitinka endo doh.gif bet jei neplanuoji pastoti tai BUTINAI turi vartoti kontraceptikus, nes jei visgi turi endo tai laukti yra prazutinga, nes jei paskaitei ji yra plintanti ir vienintelis budas apsisaugoti nuo plitimo tik KT...o tos apziuros kas puse metu nieko neduos, nes vistiek endo nemato nei apziuros metu nei per echoskopa doh.gif ja gali tik itarti is pozymiu..o jos diagnozavimo ir patvirtinimo budas TIK laparoskopine operacija...tad manau tikrai turetum keisti savo poziuri i KT nes tai priklauso tikrai daug kas nuo to...juk pati supranti mirksiukas.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif Tačiau KT vartojimas 2-3 metus mane tikrai gąsdina sad.gif Aš suprantu, kad KT turi teigiamą poveikį ir odai, ir mėnesinių gausumui (mano mėnesinės labai gausios, tai viena iš priežasčių, kodėl sergu mažakraujyste), na ir galiausiai apsisaugojimui, tačiau esu skaičiusi ir girdėjusi ir ne tokių gerų atsiliepimų ir apskritai atrodo, kad geriau jokios chemijos į organizmą nesikišti... sad.gif Manau, pasitarsiu su draugu, ką jis pasakys... Žodžiu, jau darosi baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2011 04 23, 17:32)
Dėkui už atsakymą  4u.gif Tačiau KT vartojimas 2-3 metus mane tikrai gąsdina sad.gif Aš suprantu, kad KT turi teigiamą poveikį ir odai, ir mėnesinių gausumui (mano mėnesinės labai gausios, tai viena iš priežasčių, kodėl sergu mažakraujyste), na ir galiausiai apsisaugojimui, tačiau esu skaičiusi ir girdėjusi ir ne tokių gerų atsiliepimų ir apskritai atrodo, kad geriau jokios chemijos į organizmą nesikišti... sad.gif Manau, pasitarsiu su draugu, ką jis pasakys... Žodžiu, jau darosi baisu  verysad.gif

suprantu tave puikiai...bet zinok jei tikrai endo cia tai geriau nejuokauti...nes ji sukelia nevaisinguma...deja ir as tokia turiu ir nepastoju jau beveik 5 metus doh.gif jeigi nesisaugosi ir auginsi endo (man labai liudna kad taip mastai) tai zinok reikes kalnus chemijos valgyti neperdedant kuri kainuos milziniskus pinigus...kad galetum susilaukti vaikelio cray.gif dabar tau galbut atrodo kad KT tai baisi chemija bet palyginus su tais vaistais kuriuos pumpuojam, mes besistengiancios susilaukti vaikeliuko, bet del endo negalincios tai KT ziedeliai tik...mano vyrui manes net gaila, kad as turiu alinti savo kuna tokiais kiekiais preparatu...o atrodo prigeri ju ir jau turetu pasisekti ir vel nieko doh.gif ir tada vel pumpuoji tuos vaistu kalnus is naujo... doh.gif doh.gif zodziu sprendimas Jusu, bet patarciau susimastyti...galbut db viskas atrodo juokingai...bet jei vistik endo tai geriau jau nerizikuoti unsure.gif nelinkeciau patirti tau ka mes sios skyrelio gyventojos patiriam bandydamos susilaukti unsure.gif as pvz sunkiai suprantu kaip galima pastoti...kaip galima pilvelyje nesioti maziuka....man tai atrodo kaip neimanomas dalykas....deja verysad.gif o del ko?tik del endo verysad.gif
Atsakyti