QUOTE(Mumuke @ 2011 04 23, 17:32)
Dėkui už atsakymą
Tačiau KT vartojimas 2-3 metus mane tikrai gąsdina
Aš suprantu, kad KT turi teigiamą poveikį ir odai, ir mėnesinių gausumui (mano mėnesinės labai gausios, tai viena iš priežasčių, kodėl sergu mažakraujyste), na ir galiausiai apsisaugojimui, tačiau esu skaičiusi ir girdėjusi ir ne tokių gerų atsiliepimų ir apskritai atrodo, kad geriau jokios chemijos į organizmą nesikišti...
Manau, pasitarsiu su draugu, ką jis pasakys... Žodžiu, jau darosi baisu
suprantu tave puikiai...bet zinok jei tikrai endo cia tai geriau nejuokauti...nes ji sukelia nevaisinguma...deja ir as tokia turiu ir nepastoju jau beveik 5 metus
jeigi nesisaugosi ir auginsi endo (man labai liudna kad taip mastai) tai zinok reikes kalnus chemijos valgyti neperdedant kuri kainuos milziniskus pinigus...kad galetum susilaukti vaikelio
dabar tau galbut atrodo kad KT tai baisi chemija bet palyginus su tais vaistais kuriuos pumpuojam, mes besistengiancios susilaukti vaikeliuko, bet del endo negalincios tai KT ziedeliai tik...mano vyrui manes net gaila, kad as turiu alinti savo kuna tokiais kiekiais preparatu...o atrodo prigeri ju ir jau turetu pasisekti ir vel nieko
ir tada vel pumpuoji tuos vaistu kalnus is naujo...
zodziu sprendimas Jusu, bet patarciau susimastyti...galbut db viskas atrodo juokingai...bet jei vistik endo tai geriau jau nerizikuoti
nelinkeciau patirti tau ka mes sios skyrelio gyventojos patiriam bandydamos susilaukti
as pvz sunkiai suprantu kaip galima pastoti...kaip galima pilvelyje nesioti maziuka....man tai atrodo kaip neimanomas dalykas....deja
o del ko?tik del endo