Dalcisdalcis sveikinimai tau dideli! O kelinta tavo endo stadija?
Cia siaip pasiskaitymmui: http://projektai.del...e.d?id=44543361
QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 04 20, 20:29)
Sveikos mergaites, as kaip visada paskaitau kaip jums sekasi ir tik retai parasau. Siandien labai noriu pasidalinti su jumis savo naujienomis. Pamaciau as siandien tuos du pagaliukus ir begau iskarto kraujo tyrima darytis, o jis tik patvirtino, kad 4 savaite. Vienu zodziu dar pas gydytoja nebuvau ir dar labai mazas nestumas, bet as nenoriu bijoti iki pat gimdymo, noriu dziaugtis jau dabar, kad pagaliau Ir dziaugiuosi ir bijau, kas kadar bus, kaip reikes gyventi? Su vyru esame juodai pasimete, juk taip pirma karta Va taip mergaites nepasiduokit tai endo, as i ja spojau pasidariau stimuliacija ir IUI. Myliu jus visas busimos mamytes , na tokia jau mano nuotaika siandien
Sveikinu
QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 04 20, 19:29)
Sveikos mergaites, as kaip visada paskaitau kaip jums sekasi ir tik retai parasau. Siandien labai noriu pasidalinti su jumis savo naujienomis. Pamaciau as siandien tuos du pagaliukus ir begau iskarto kraujo tyrima darytis, o jis tik patvirtino, kad 4 savaite. Vienu zodziu dar pas gydytoja nebuvau ir dar labai mazas nestumas, bet as nenoriu bijoti iki pat gimdymo, noriu dziaugtis jau dabar, kad pagaliau Ir dziaugiuosi ir bijau, kas kadar bus, kaip reikes gyventi? Su vyru esame juodai pasimete, juk taip pirma karta Va taip mergaites nepasiduokit tai endo, as i ja spojau pasidariau stimuliacija ir IUI. Myliu jus visas busimos mamytes , na tokia jau mano nuotaika siandien
sveikinimai , va tokios istorijos ir suteikia vilties, o LP darei?
dalcisdalcis, didziuliai sveikinimai
O as uzsukau savo kniurkianciu virusiuku pasidalint
QUOTE(Getter @ 2011 04 18, 14:23)
Jungiuosi prie jūsų po ilgo skaitymo ir beveik jau patvirtintos diagnozės.
plius gimdos gleivinė per stora ir per ryški kas irgi veda link endo. Išrašė trim ciklam Duphaston'ą, po jų jei niekas nesikeičia - laparoskopija.
plius gimdos gleivinė per stora ir per ryški kas irgi veda link endo. Išrašė trim ciklam Duphaston'ą, po jų jei niekas nesikeičia - laparoskopija.
sveika atvykusi i musu skyreli! o ka reiskia per stora? siaip gleivines standartas yra 8 - 14mm, idomu kokia pas tave buvo ta gleivine kad toki itarima sukele?
QUOTE(Getter @ 2011 04 18, 15:16)
Turiu dar klausimuką, ar kam buvo paskyre Duph gert 10d tarp 15-25 ciklo dienos?
Ar pasikeitė kam nors kas nors? Man siūlė Kontraceptikus - atsisakiau niekad negėriau, bijau prisižaisti aišku ir Duph hormoninis, bet gal jis neturi visokių šalutinių poveikių kaip kontraceptikai?
Ar pasikeitė kam nors kas nors? Man siūlė Kontraceptikus - atsisakiau niekad negėriau, bijau prisižaisti aišku ir Duph hormoninis, bet gal jis neturi visokių šalutinių poveikių kaip kontraceptikai?
na man skyre ne del endo bet vistiek pateiksiu savo apmastymus kiek zinau endo minta gleivine, kuria augina hormonas estrogenas, kiek suprantu duphastonas ne tik padeda leliukui isitvirtinti, bet ir kazkiek stabdo endo
QUOTE(Getter @ 2011 04 18, 15:42)
Sakau, atsisakiau nes niekad negėrusi, pabijojau visų šalutinių poveikių, ir taip anemiją turiu, dar tie skausmai užeinantys...žiūrėsiu kaip D mane veiks. Be to vistiek reikia patvirtinti/paneigti Endo, jei ji yra ir po laparoskopijos rekomenduos kontraceptikus - gersiu, bet kol dar įtarimas, nors ir rimtas, luktersiu
siaip jei tau tikrai endo tai pritaikius KT tai tikrai pajusti turetum palengvejima, nes jei skausmai endo pagrindu vartojant KT ji uzmiega tad ir logiskai turetu pagelbeti del skausmu, nes pati vartojau KT tai mmm metu man atostogos nes pries tai endo nenaudele sukeldavo baisinius skausmus tustinanti mmm metu...del salutiniu poveikiu kalbant tai duphas man svorio priaugino, o del KT tai kol organizmas prisitaike prie ju buvo siek tiek patepliojimu, bet kai priprato tai buvo atsiputimas ir jokiu salutiniu pozymiu nejutau...nzn kaip jums bet man del KT baimiu nekiltu del anemijos vistiek juk pasitart reiketu su gydytoju, neskirtu siaip is lempos
QUOTE(Getter @ 2011 04 19, 23:55)
Na nžn ginius taip patarė, per mmm kol geriu D bandyt gerti Nimesilį
Aš iš bandžiusi viską kas įmanoma, Ketanovas mano ''draugas'' nuo 15m. Geriu tik mmm pirmom dienom, nuo kitų skausmų jo negeriu.
Aš iš bandžiusi viską kas įmanoma, Ketanovas mano ''draugas'' nuo 15m. Geriu tik mmm pirmom dienom, nuo kitų skausmų jo negeriu.
o nebandet ibuprofeno 600 va jis tai smogiamas...turetu padet
va sia tai naujiena nepabuk kelias dienas tai nugriuna cia naujienu tokiu super mega geru
QUOTE(liepsnele @ 2011 04 20, 20:49)
cia tai beskaitydama apsalau....saldu saldu pasidare beskaitant...kaip viskas praejo?kaip sveikateles abieju?ar turi pienelio?jetus kaip miela skaityt tokia istorijas...tuo labiau kartu islauktas
QUOTE(Medeiva @ 2011 04 20, 21:34)
Dalcisdalcis sveikinimai tau dideli! O kelinta tavo endo stadija?
Po LP pripazino I, bet gydytoja sade, kad netoli II. Vis bijojau stimuliuotis, kad ta bjaurybe nesuvesetu, bet spjoviau ir surizikavau
Lauraz5 as vis skaitau ir laukiu tavo geru naujienu. Kai cia prisijungiau ir su kuriomis pradejau bendrauti, tai tik tu ir ice tea liko. Mergaites tikiu, kad ir jums greitu laiku pasiseks
QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 04 20, 22:07)
Lauraz5 as vis skaitau ir laukiu tavo geru naujienu. Kai cia prisijungiau ir su kuriomis pradejau bendrauti, tai tik tu ir ice tea liko. Mergaites tikiu, kad ir jums greitu laiku pasiseks
tai kad mes dinozaures nuo senu laiku jau taip ir pasilikom
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 20, 20:36)
*sveika atvykusi i musu skyreli! o ka reiskia per stora? siaip gleivines standartas yra 8 - 14mm, idomu kokia pas tave buvo ta gleivine kad toki itarima sukele?
**na man skyre ne del endo bet vistiek pateiksiu savo apmastymus kiek zinau endo minta gleivine, kuria augina hormonas estrogenas, kiek suprantu duphastonas ne tik padeda leliukui isitvirtinti, bet ir kazkiek stabdo endo
***siaip jei tau tikrai endo tai pritaikius KT tai tikrai pajusti turetum palengvejima, nes jei skausmai endo pagrindu vartojant KT ji uzmiega tad ir logiskai turetu pagelbeti del skausmu, nes pati vartojau KT tai mmm metu man atostogos nes pries tai endo nenaudele sukeldavo baisinius skausmus tustinanti mmm metu...del salutiniu poveikiu kalbant tai duphas man svorio priaugino, o del KT tai kol organizmas prisitaike prie ju buvo siek tiek patepliojimu, bet kai priprato tai buvo atsiputimas ir jokiu salutiniu pozymiu nejutau...nzn kaip jums bet man del KT baimiu nekiltu del anemijos vistiek juk pasitart reiketu su gydytoju, neskirtu siaip is lempos
****o nebandet ibuprofeno 600 va jis tai smogiamas...turetu padet
**na man skyre ne del endo bet vistiek pateiksiu savo apmastymus kiek zinau endo minta gleivine, kuria augina hormonas estrogenas, kiek suprantu duphastonas ne tik padeda leliukui isitvirtinti, bet ir kazkiek stabdo endo
***siaip jei tau tikrai endo tai pritaikius KT tai tikrai pajusti turetum palengvejima, nes jei skausmai endo pagrindu vartojant KT ji uzmiega tad ir logiskai turetu pagelbeti del skausmu, nes pati vartojau KT tai mmm metu man atostogos nes pries tai endo nenaudele sukeldavo baisinius skausmus tustinanti mmm metu...del salutiniu poveikiu kalbant tai duphas man svorio priaugino, o del KT tai kol organizmas prisitaike prie ju buvo siek tiek patepliojimu, bet kai priprato tai buvo atsiputimas ir jokiu salutiniu pozymiu nejutau...nzn kaip jums bet man del KT baimiu nekiltu del anemijos vistiek juk pasitart reiketu su gydytoju, neskirtu siaip is lempos
****o nebandet ibuprofeno 600 va jis tai smogiamas...turetu padet
* Ačiukas Pas mane 19c. d. buvo jau 16-17mm todėl ir sakė kad per stora, nes iki mmm dar gera savaitė.
** Tai vat įdomu kaip D stabdo Endo
*** Aš suprantu kad mano požiūris į KT nešiuolaikiškas bet yra kaip yra MB man pritaria, kad su KT palauksim iki po laparoskopijos, o tada matysim.
**** Bandžiau, sakyk kokį nori pavadinimą - garantuoju kad buvo išbandyta
Siandien labai noriu pasidalinti su jumis savo naujienomis.
Ei, mergyt, SVEIKINU
Nu kaip ČIOTKAI
Saugok save ir storėk
Papildyta:
QUOTE(liepsnele @ 2011 04 20, 20:49)
Miau kaip miela Jamu tą virusiuką- mažu kada prisigadys
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 04 20, 22:35)
tai kad mes dinozaures nuo senu laiku jau taip ir pasilikom
Būsim plonos dinozaurės tol, kol sniegas Antarktidoj neištirps
Tfu tfu tfu
Sveikos mergaites, as kaip visada paskaitau kaip jums sekasi ir tik retai parasau. Siandien labai noriu pasidalinti su jumis savo naujienomis.
wow sveikinimai! kaip faina
dalcisdalcis, o koks tavo nepastojimo stazas buvo?
QUOTE(Medeiva @ 2011 04 20, 20:34)
Skaičiau ir...... prieš LP buvo TIKRAI daug "TAIP". O dabar nei nugaros skauda, nei santykių metu, nei mmm skausmingos, nei gausios- nu JOKIŲ požymių Aišku, išskyrus tepliones
Tai žinokit, kaip ramiau pasidarė, kad nors kiek pagerėjo